Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Sabcia , 20 tydzien !
A moja astma. Cóż. Cholerstwo straszne. Wciąż czekam.aż będzie lepiej. Ale coś nie bardzo z tą poprawą, dopóki nie mam duszności nie będę się martwić.
Bisca strasznie mi się dluzy czekanie na Twoją sikanie
Luna ja miałam zalecone badania ciał przeciwplemnikowych, ale nie zdążyłam Ci zrobic. Mi lekarka powiedziała że w takiej sytuacji zajście w ciążę jest cięższe, Ale nie niemożliwe. Na temat ewentualnego leczenia nie rozmawiałyśmy
Pozdrawiam, jutro sobota!BISCA, Luna76, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paszcza , suwaki wypas !
Jak ja sie ciesze, ze dzisiaj piatek ! Jeszcze kilka godzin i weekend.
Moja praca zupelnie mnie pochlonela przez te ostatnie kilka tygodni. Sporo stresu, konflikt z bossem i duuuzy nawal pracy. Jestem zmeczona psychicznie i fizycznie. Przez to (albo raczej DZIEKI temu) , nie mialam czasu sie skupic na staraniach
No, ale nie oszukujmy sie od transferu wlaczyla mi sie ponownie zarowka "ciaza". Wrocila nadzieja i razem z nia strach o kolejna porazke.
Test w piatek (o ile @ nie przylezie wczesniej)
Sie zobaczyLuna76, paszczakin, Sabina, malgos741, efcia, Mimbla, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Luna ja miałam zalecone badania ciał przeciwplemnikowych, ale nie zdążyłam Ci zrobic. Mi lekarka powiedziała że w takiej sytuacji zajście w ciążę jest cięższe, Ale nie niemożliwe. Na temat ewentualnego leczenia nie rozmawiałyśmy
!
Dzięki Sabina.
Nie zdążyłam dziś na te badania, pójdę w poniedziałek. Doczytałam, że jeśli ma się przeciwciała przeciwplemnikowe, to lekarz zapisuje encorton. No zobaczymy co wyjdzie... Jeśli u mnie nic nie wyjdzie, to wyślę mojego na to badanie (choć jego nasienie ma bardzo dobre parametry), a doczytałam gdzieś, że niskie wyniki mogą świadczyć o przeciwciałach.
Wkurza mnie to, że sama muszę się wszystkiego dowiadywać, nie wiem, może lekarze myślą, że te wszystkie badania są tak oczywiste, że nawet nie powinni o tym mówić pacjentce, bo ona przecież powinna o tym wiedzieć skoro się staraSabina, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to dzień dobry ... w piąteeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!
W niedzielę zmieniam się w ryczącą czterdziestką!!! Mówią, ze dopiero wtedy zaczyna się życie Tego będę się trzymałaBISCA, malgos741, Sabina, Mimbla, efcia, ComeToMeBaby, slash, krycha.stara, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale znowu chlopaka? Julke mieli robic. No to musi byc marchewka. Albo chociaz rzodkiewka...
Wydaje mi sie, ze jednak chlopaka woli. Wiec moze byc pomidor albo seler. Marchewki i inne rzodkiewki niech ida do mojego koszykapaszczakin, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
U mnie slonce, chlop usypia dziecia, corka wyjechana, na obiad tagliatelle z krewetkami, potem lecimy na nasz plac zabaw, bo pogoda naprawde cudna. W weekend lenistwo i urodziny corki. Kopca kreta jej trzasne tradycyjnie.
No, to w jednym poscie zawarlam plany na 3 dni. Oszczedna, enigmatyczna, zwiezla wypowiedz. Moze bym politykiem zostala?
BISCA, Sabina, efcia, krycha.stara, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wydaje mi sie, ze jednak chlopaka woli. Wiec moze byc pomidor albo seler. Marchewki i inne rzodkiewki niech ida do mojego koszyka
efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Fajnie, słonecznie ale wieje jak nie wiem biedne te moje zatoki...
Wiecie ze na Śląsku babka urodziła SN synka 5750g. A jej pierworodny miał 5200! Jakoś se tego nie wyobrażam
Luna kciuki za wynik; oby sie cos wyjaśniło
Sabina, efcia, Mimbla, slash, moremi, Luna76 lubią tę wiadomość