Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
co raz cieplej ... wietrzenie super ach świeże powietrze..Mega, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDzień dobry!
Bisca zaciskam.kegle
Satori za Was też
U mnie nic nowego. Astmy cd. Już mnie penis strzela od kaszlu, brzuch chce urwać. Ale lekarka obiecuję że mi przejdzie. .. no to czekam.
Pozdrawiam z pierwszym dniem 20 tygodniaComeToMeBaby, malgos741, peppapig, kapturnica, beates, satori, efcia, Luna76, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Sabcia, te suwaki to kłamiom. Już to zauważyłam. 20 tydzień to już jest konkret fajnie Ci. No, niefajnie że kaszlesz. Mogłaś zapytać lekarki kiedy to ci przejdzie. Zdrowiej!
kapturnica, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Witam Was
Sabinka trzymaj się
20 tygodni no no nie pogadasz gratuluję
Ja mam pozytywne projekcje cały czas, tylko czasem jakaś negatywna dziadówa się przemknie . Na razie popadam sobie w łagodny pracoholizm bo w żaden inny holizm nie mogę niestety. I jest ok bo ledwo patrzę na oczy i zaraz padnę, więc nie będę czytać i wymyślać bzdur
Na Reniowej liście 10 wymiata. No a wpływ rodzaju antykoncepcji na ilość rozwodów to ja już dawno podejrzewałam U mnie o mały włos, mały włos, dobrze żeśmy na czas zrezygnowaliefcia, Sabina, Luna76, BISCA, moremi, beates, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Cześć,
O widzę ze lista do was trafiła mnie rozśmieszyło to odwołanie do Kożuchowskiej normalnie ambasadorka kalendarzyka
Dobrze ze tak porządnie tu wietrzycie. Cos mi zaatakowało zatoki i węch mam trochę przytłumiony ale smrodu nie zdzierżę
Wiecie ze w rossmanie znowu dali promocje na kolorowkę ? Aktualnie -49% na pudry, podkłady i korektory.
Pamietam o kciukach, a w szczególności trzymam za Biscę
kapturnica, Sabina, Luna76, efcia, BISCA, moremi, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Gabrysia niedlugo roczek skonczy ,staracie sie o rodzenstwo dla malej ?
O ciezki temat.
Z jednej strony bysmy chcieli a z drugiej jeszcze nie teraz.
I ja sie baaaardzo boje.efcia, BISCA, anna maria lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczęta
Jutro idę na badanie przeciwciał plemnikowych (z krwi), bo doszukałam się, że jeszcze nie mam tego badania! Dziwi mnie to, że żaden z mondrych konowałów nie zalecił mi tego. Czy któraś z Was ma takie przeciwciała, jest na to jakieś lekarstwo? Czy któraś z Was mogłaby mnie doedukować w tej kwestii - tak z własnych doświadczeń...kapturnica, efcia, anna maria lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:O ja pierniczę, niesamowite, że autor ma odwagę rozpowszechniać to CÓŚ
Dzień dobry dziewczęta,
Czuję, że przez noc się wywietrzyło. Dzięki Reni
Bisca - jak się czujesz?
Satori, zostaw te internety i uskutecznij pozytywną projekcję.
Dziś 10 godzin w robocie, ale na szczeście większy luz, bo prezesa ni ma, więc dodatkowych pomysłów nie będzie
Miłego
Dziekuje, dobrze. A Ty ?efcia lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dzień dobry!
Bisca zaciskam.kegle
Satori za Was też
U mnie nic nowego. Astmy cd. Już mnie penis strzela od kaszlu, brzuch chce urwać. Ale lekarka obiecuję że mi przejdzie. .. no to czekam.
Pozdrawiam z pierwszym dniem 20 tygodnia
Sabcia , 20 tydzien !efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Cześć dziewczęta
Jutro idę na badanie przeciwciał plemnikowych (z krwi), bo doszukałam się, że jeszcze nie mam tego badania! Dziwi mnie to, że żaden z mondrych konowałów nie zalecił mi tego. Czy któraś z Was ma takie przeciwciała, jest na to jakieś lekarstwo? Czy któraś z Was mogłaby mnie doedukować w tej kwestii - tak z własnych doświadczeń...
Hej Luna , wczoraj poleciał do ciebie priv
niestety ja nie w temacie takich badań, ale moze ktoras z dziewczyn ma coś do powiedzenia w tej sprawieLuna76 lubi tę wiadomość