Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBoszzzz, już nigdy nie zaczne czytać od końca.
Iwcia, gdybyś widziała moje oczy po pierwszej linijce
Czy ty chcesz o zawał nas przyprawić?
adin,
dwa,
tri,
.....moremi, iwcia77, Simba, satori, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Iwka, boj sie buka !
Mi sie snilo, ze bylam w ciazy, urodzilam i karmilam piersia niedowierzajac, ze w koncu sie udalo.
To byl chlopak, mial niebieskie oczy i odstajace uszy. Kochalam go nad wszystko.
Transfer poszedl gladko, jak zwykle. Nie mam juz mrozakow.
Test albo @ 29/04
Koniec raportuJastra, paszczakin, moremi, kapturnica, iwcia77, Simba, Reni, Aasiula, satori, beates, efcia, Sabina, gretka, anna maria, Mega, ComeToMeBaby, Luna76, peppapig, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
satori wrote:Aż poszłam moją panią lekkich obyczajów oblukać i tam tez do goła wycięte
Do goła nomen omen
Ale jak wtedy pisałam - mam to w dupie i to głębokiejkapturnica, satori, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Satori myślałam dziś o Tobie, jak umawialam się na prenatalne. Przypomnij mi 26 kwietnia masz? Bisca po śnie stwierdzam że to będzie dziewczynka
satori, BISCA, efcia, anna maria lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale boisz sie samego badania czy bardziej wyniku?
A w drugiej kolejności przerasta mnie wizja czekania przez 4 tygodnie, gdzie jeszcze dziewczyny piszą, że czasem dzwonią już po 2 tygodniach jak jest zły wynik i jak nie dzwonią to dobry znak. Nosz kuźwa mać!
Stąd ten fish prawdopodobnie jak mi się uda, bo 5 dni roboczych i najważniejsze wiadomo.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Biszkopt trzymam, trzymam, zaciskam, zaciskam
Iwcia, wszelki duch co Ty zjadłaś?
sandra80 wrote:Satori myślałam dziś o Tobie, jak umawialam się na prenatalne. Przypomnij mi 26 kwietnia masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 16:06
BISCA, efcia, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość