Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
O masz
Paszczak wstała poszła i dziecko zrobiła. Jakie tempo!
a ja dalej czekam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2929be866bb.jpgefcia, ComeToMeBaby, kapturnica, paszczakin, moremi, satori, BISCA, Magdala, sandra80, Sabina, slash lubią tę wiadomość
-
Bry
Paszczaku super, juz zaciskam kciuki
a ty Reni też zaraz bedziesz, jeszcze chwila, jeszcze momencik
Biszkopciku
Jastra tez mam nerwa bez powodu, hm... przesilenie wiosenne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 09:15
paszczakin, beates, moremi, satori, BISCA, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Sie witam sie.
Musze stanowczo wymienic garderobe na jakas bardziej jasna. Na czarnych ubraniach strasznie pyl budowlany sie odznacza.
Slonce jest. Sroda minie tydzien minie.beates, moremi, satori, efcia, BISCA, anna maria, Jastra lubią tę wiadomość
-
Bry, ja za to... A nie wiem co napisać...
Sandra, fajny taki mały ludzik, no nie?
Paszczu, to ty już w cionży!
Reni, to może chociaż jakieś seksy, czy co?
No i Biszkopt - powodzenia! Trzymam kciuki za ciasteczkokapturnica, satori, efcia, BISCA, anna maria, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Tak byc to nie bedzie
Udalo sie! Przeprowadzilismy sie w ubiegly czwartek. Wprawdzie na czesciowy plac budowy, no ale zawsze. Na noc owijamy sie folia malarska i spimy do pierwszego uderzenia mlotka za sciana. Obita emaliowana wanna, plytki polozone "tak jak u pana w domu", pyl miedzy zebami i w kawie. Ale kurtyzana na swoim!
Prosze, nie proscie na razie o zdjecia - na wszystkich dom przypomina oboz syryjskich uchodzcow.
Teraz to zglos, Boze przenajswietszy...paszczakin, Aasiula, Magdala, Reni, gretka, moremi, ComeToMeBaby, satori, Jastra, efcia, anna maria, sandra80, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Sroda minie tydzien minie. ☺
I love it!
Dobry.
Na szczęście swieci słońce.
Zaczyna sie. Maly zapomnial kija do krykietu i o iecalam, że mu dowioze a szef samochod zabrał bez pytania. No musze popierniczac z tym kijem do szkoly. A to az za rzeką.Simba, moremi, ComeToMeBaby, satori, efcia, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nie rozumiem dlaczego mod go wycięła
Wystarczyło Ku**e wyciąć
tym bardziej, że ja go wcześnie zgłosiłam do zmiany na kurkę, więc było widać, ze jest zgłoszony
SImba poproś admina o wytłumaczenie, bo to niesprawiedliwe
moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, satori, Jastra, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie rozumiem dlaczego mod go wycięła
Wystarczyło Ku**e wyciąć
tym bardziej, że ja go wcześnie zgłosiłam do zmiany na kurkę, więc było widać, ze jest zgłoszony
SImba poproś admina o wytłumaczenie, bo to niesprawiedliwemoremi, kapturnica, satori, Jastra, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Sroda minie tydzien minie. ☺
I love it!
Dobry.
Na szczęście swieci słońce.
Zaczyna sie. Maly zapomnial kija do krykietu i o iecalam, że mu dowioze a szef samochod zabrał bez pytania. No musze popierniczac z tym kijem do szkoly. A to az za rzeką.moremi, satori, Jastra, efcia, Magdala, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry
pozdrowienia znad morza a tak naprawdę z ujścia Wisły Martwej
wczoraj mieliśmy spotkanie z sekcją trójmiejską, a w poniedziałek z Małgosią. Uwielbiam Was dziewczyny
co to za ch...ytre moderowanie? przecież każdy głupi potrafi cały tekst wyciąć
Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, satori, Jastra, efcia, beates, anna maria, iwcia77, BISCA, paszczakin, Sabina, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry kobitki
Biszkopt
Paszcza kciuki
zdrówka chorującym i każdemu według potrzeb
U mnie narasta lekka histeria przed amnio, staram się nie czytać, ale wicie rozumicie, nie da się.
Tyle z tego czytania, że się właśnie dogadałam, że mi pobiorą próbkę na fish'a i za jeszcze nie wiem ile pierwsze wyniki dotyczące podstawowych trisomii będę miała po 5 dniach a reszta po ok 4 tygodniach. Jest szansa, że dotrwam we względnym zdrowiu psychicznym.efcia, Simba, Jastra, anna maria, Magdala, iwcia77, BISCA, paszczakin, moremi, beates, kapturnica, Sabina, gretka, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie rozumiem dlaczego mod go wycięła
Wystarczyło Ku**e wyciąć
SImba poproś admina o wytłumaczenie, bo to niesprawiedliwe
Aż poszłam moją panią lekkich obyczajów oblukać i tam tez do goła wycięte
Do goła nomen omen
Ale jak wtedy pisałam - mam to w dupie i to głębokiejefcia, Simba, Jastra, iwcia77, moremi, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Aż poszłam moją panią lekkich obyczajów oblukać i tam tez do goła wycięte
Do goła nomen omen
Ale jak wtedy pisałam - mam to w dupie i to głębokiej
spoko został cytat
ale nie powiem gdzie, niech szukająJastra, iwcia77, moremi, satori, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Szef samochod zabral bez pytania Co za czasy, ja nie wiem!!!
I ma za swoje. ☺
Zabral samochod, bo pojechal na dwudniowy meeting i odczyty jakies biznesowe w luksusowym hotelu za miastem spa i te sprawy.
Dojechal na miejsce, zdziwiony, ze pusto jakoś a on zawsze się spóźnia. ..Okazało się, że to jutro.
Hehehehe.kapturnica, BISCA, moremi, Simba, satori, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, Jastra lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
satori wrote:Bry kobitki
Biszkopt
Paszcza kciuki
zdrówka chorującym i każdemu według potrzeb
U mnie narasta lekka histeria przed amnio, staram się nie czytać, ale wicie rozumicie, nie da się.
Tyle z tego czytania, że się właśnie dogadałam, że mi pobiorą próbkę na fish'a i za jeszcze nie wiem ile pierwsze wyniki dotyczące podstawowych trisomii będę miała po 5 dniach a reszta po ok 4 tygodniach. Jest szansa, że dotrwam we względnym zdrowiu psychicznym.
ale boisz sie samego badania czy bardziej wyniku?satori lubi tę wiadomość