Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:O kurka, Sabina leci ta twoja ciąża, zaraz półmetek będziesz miała
A ja ostatnio nie wyrabiam fizycznie, niedospanie mnie juz meczy ale ciagle mi sie marzy mała dziewczynka...
Natka to może idź za ciosem i sieknij jeszcze jedno i tak jesteś zmęczona i tak, więc nawet nie zauważyszBISCA, Sabina, efcia, Mega, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 kwietnia 2016, 09:32
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Reni wrote:Natka to może idź za ciosem i sieknij jeszcze jedno i tak jesteś zmęczona i tak, więc nawet nie zauważysz
Zobaczymy co życie przyniesiekapturnica, BISCA, efcia, Mega, Reni, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry dziewczyny, dzięki Kapta za pamięć! chciałam być na bieżąco. No właśnie ale ciągle mam stan podgoraczkowy. Czuję się okropnie! Biorę amoksiklav. Coraz bardziej martwię się o małego dzisiaj próbował kaszleć! Zastanawiam się czy mnie naśladuje czy go drapie gardełko!?
Psikam mu w razie w...mam też antybiotyk gdyby się temperatura pojawiła. Szlak nie pamiętam kiedy byłam taka chora. A uważam na się, na cycki coby nie zawiało i co i G...
Wszystkim miłego wieczoru, nadgonie może jutro. Do tego mój syn pisze testy oczywiście bierze antybiotyk...efcia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czy w PL też są takie akcje? tzn. urząd coś narzuca, wysyła ludzi itd?
Mnie wysłali na targi pracy ,musiałam zostawiać CV u pracodawców i prosić o ich pieczątki żeby pokazać to potem w UP
Na jakieś szkolenia nie miałam przyjemności , na szczęście
Pracy też nie dali -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paszczak no to super, że zaczynasz, kciuki za Julke Bry dzień u nas słonecznie w końcu wczoraj byłam na usg widziałam ktosia, super widok, taki mały ludzik. Dziś będę dzwonić umawiać się na prenatalne.
Jastra, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, Magdala, beates, moremi, satori, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry,
Paszcza, spokojnie, ciężarne sie nie mogom nerwować!
Sandra, jak to? Już wizyta a ja nic nie wiedziałam? Fajnie mogłaś sobie poogladać Jakies foty są?
Ja od wczoraj mam wnerw ogólny na chyba wszystko, nie ma konkretnego powodu, więc na powitaniu może zakończę.
I jeszcze dzieć mi się posmarkał, mam 5 dni żeby go naprawić, bo w poniedziałek jadą na 5-dniową wycieczkę szkolną.
efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, beates, moremi, satori, BISCA, sandra80, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny