Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:pracuje od 10 do 17 ( tylko 7 godzin )
wstaje o 6.30, biegam około 45min, później śniadanie, później odkurzam, sprzątam, mam nawet czas na kawe i poranne pogaduchy z Wami
czyli brawo ja
nagle czuje sie bardzo zmeczona
efcia, Reni, kapturnica, ComeToMeBaby, Jastra, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Moja wyobraźnia tez tego nie chce przetrawić, ale podziwiam Efcia!
Ja bez śniadania bym zemdlała biegając...
nie zemdlalabyś, rano organizm czerpie energie z wegli wieczornych, dlatego moge bezkarnie wciagnac czekolade okolo 21.00BISCA, Jastra, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:o patrz nie wpadłam na to
czekaj, czekaj sa jeszcze specjalne wózki - dobra plan jestWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 14:30
efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:tez widzialam, dla mnie super, ale fakt cena powala
choc jak sie zastanowic to koszt trzeba podzielic na cene wózka i roweru, wiec nie jest tak źle
no ale to nadal 6tys
ciekawe do jakiego wieku dziecka można tym wózkorowerem jeździć
hmm.. ciekawe czy z psem też możnaBISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Wlasnie mialam rozmowe z kandydatka, ktora wyslal urzad pracy.
Mowi, ze bedzie ze mna szczera al ona nie moze podjac teraz zadnej pracy bo jest w trakcie szkolenia (finansowanego przez urzad pracy ) ktorego nie moze przerwac + karmi 3-miesieczna coreczke i dorywczo pomaga mezowi, ktory ma firme. Dziwna sytuacja, urzad ja zmusil do tego spotkania znajac syutuacje ....
Szkoda mi jej bylo, bo strasznie byla zestresowana. Powiedzialam, ze ma sie nie martwic, ze nie zatwierdze jej profilu
Bardzo jej ulzylo i mi dziekowala a ja sie ciesze, ze moglam sie przyczynic do tergo, ze ona bedzie mogla karmic piersia swoje malenstwo jeszcze kilka miesiecy
Ot taka banalna pozytywna anegdotkaComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Sabina, satori, Mimbla, Mega, peppapig, slash, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czy w PL też są takie akcje? tzn. urząd coś narzuca, wysyła ludzi itd?
No, ciekawe jak to jest w Polsce. Troche sie dziwie, bo tutaj wg mnie za lajtowo traktuja ludzi , ktorzy nie szukaja pracy, tylko licza na zasilek....efcia lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:No, ciekawe jak to jest w Polsce. Troche sie dziwie, bo tutaj wg mnie za lajtowo traktuja ludzi , ktorzy nie szukaja pracy, tylko licza na zasilek....
efcia, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość