Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:no ale to nadal 6tys
ciekawe do jakiego wieku dziecka można tym wózkorowerem jeździć
hmm.. ciekawe czy z psem też możnaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 16:00
Reni, efcia, BISCA, Sabina, satori, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
Muszę wam powiedzieć że dziś wyszarpałam od dr z przychodni skierowanie na zaległe badania. Młoda lekarka gadala z nim telefonicznie żeby mi wypisał. Ja do niego wchodzę i co? Muszę się prosić o badania.
- Ale jakie?
- No krew, mocz, nic nie dostałam.
- Yhym, no ale co my tu mamy...
- Nic. Grupę krwi mam. I morfologię robioną miesiąc temu w szpitalu.
- No ale to co mam dać?
- (tu już mi na bank ciśnienie wzrosło) no mocz, glukozę...
-... ale glukoza to jeszcze nie teraz!
- nie mówię o krzywej cukrowej tylko na czczo z krwi.
- (westchnięcie) dobrze to wypiszę...
I tu nastąpiło wypisanie skierowania na 9 badań. No, trudno było, trudno... Ale gdybym nie miała robionych HIV, toxo, różyczki itp do ivf to bym się nadal nie doczekała dzisiaj skierowania na nie bo nie wypisał. Heh. Nasz kochany NFZ...
Aaaa, pani położnej bardzo nie przypasowało że chodzę do dwóch lekarzy. Na pytanie "a, to chodzi pani i tu i tu?!" nie odpowiedziałam. Wystarczyło że wymownie pomilczałamefcia, BISCA, Sabina, satori, Mega, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czy w PL też są takie akcje? tzn. urząd coś narzuca, wysyła ludzi itd?
Reni są, u mnie była dziewczyna, ktora wysłał UP , a ona od drzwi zapowiedziala, ze sie nie nadaje do tej pracy i zebym tylko jej podbila świstek ze bylaSabina lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:Reni są, u mnie była dziewczyna, ktora wysłał UP , a ona od drzwi zapowiedziala, ze sie nie nadaje do tej pracy i zebym tylko jej podbila świstek ze byla
efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Jak w tym filmie nietykalni. Bry, dziś mam taki dzień że walczę o przezycie, rozkłada mnie jakieś chorobsko, bleh.
Super ten film, nie ?
A ja ostatnio po raz tysieczny ogladalam Erin BROKOVICH z Julia ROBERTS. Uwielbiam. Jak jeszcze nie widzialyscie to polecam. Stary ale na prawde bardzo dobry filmefcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Hello,
Paszcza, spóźnione uściski dla solenizanta! Niech ci zdrowo rośnie
Kometa, poszukaj innego gina, szkoda nerwów... Ten jest naprawdę dziwny. Mnie sie jeszcze nie zdarzyło zeby ciężarnej ktoś badań skąpił.
Jakiś wirus mnie chyba dopadł w sobotę myślałam ze zejdę z tego świata z bólu a mój tato zaraził sie boleriozą od kleszczaComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Hej Sabcia, jak sie czujesz ?
Niedlugo polmetek !
Fakt. Nagle mi ta ciąża przyspieszyła Nawet nie wiem kiedy i brzuch mi urósł mały smyra regularnie fajnie jest
kapturnica, Mega, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, beates, Simba, malgos741, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
O kurka, Sabina leci ta twoja ciąża, zaraz półmetek będziesz miała
A ja ostatnio nie wyrabiam fizycznie, niedospanie mnie juz meczy ale ciagle mi sie marzy mała dziewczynka...Mega, BISCA, Sabina, efcia, beates, satori, moremi lubią tę wiadomość