Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Swieze powietrze Mozna oddech wziasc.Capi jak od kozy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 18:55
BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Na razie powikłań po samym amnio, jakieś sączenia te sprawy .... Mój doktorek mocno mnie uspakaja, że ryzyko minimalne, że jak dalej będę czytać internety to faktycznie zejdę przedwcześnie.
A w drugiej kolejności przerasta mnie wizja czekania przez 4 tygodnie, gdzie jeszcze dziewczyny piszą, że czasem dzwonią już po 2 tygodniach jak jest zły wynik i jak nie dzwonią to dobry znak. Nosz kuźwa mać!
Stąd ten fish prawdopodobnie jak mi się uda, bo 5 dni roboczych i najważniejsze wiadomo.
badanie jest pikusiem choc troszke nieprzyjemnym ale z tym czekaniem to wiem o czym piszesz...ja odchodzilam od zmyslow
satori lubi tę wiadomość
-
No wlasnie ze tak dlugo kaza czekac ,ja mialam pierwszy wynik(99%)tzw. szybki wynki ,nastepnego dnia po amino .a wynik drugi w ciagu 2 tyg .iwcia77 wrote:badanie jest pikusiem choc troszke nieprzyjemnym ale z tym czekaniem to wiem o czym piszesz...ja odchodzilam od zmyslow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 21:38
iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Gabrysia niedlugo roczek skonczy ,staracie sie o rodzenstwo dla malej ?slash wrote:Matko a wy znow popierdzielacie jak karabiny maszynowe ze nie nadążam zytac. A tak chcialam znow tu byc. Ehhh musze spręzyc oczy
iwcia77, slash lubią tę wiadomość
-
myślę, że to pisał jakiś debil
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fd7b929b40e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 23:34
iwcia77, kapturnica, peppapig, Sabina, satori, Luna76, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO ja pierniczę, niesamowite, że autor ma odwagę rozpowszechniać to CÓŚ
Dzień dobry dziewczęta,
Czuję, że przez noc się wywietrzyło. Dzięki Reni
Bisca - jak się czujesz?
Satori, zostaw te internety i uskutecznij pozytywną projekcję.
Dziś 10 godzin w robocie, ale na szczeście większy luz, bo prezesa ni ma, więc dodatkowych pomysłów nie będzie
Miłegokapturnica, efcia, Sabina, satori, Luna76, BISCA lubią tę wiadomość