Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednak takie usg to jest dobry matko-uspokajacz
Pewnie ze ci przeszły mdłości, objawy ustąpiły i złapałaś energię- klasyczny opis drugiego trymestru! korzystaj
udanej wycieczki- sowiarium znalazłam w nowym sączu, ale jak to w praktyce wygląda to trudno mi powiedzieć. http://www.zlote-popoludnie.pl/list/sowiarium.htmlBISCA, Mimbla, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Mimbla super będzie dziewucha
Kometa a niech Ci fajna dupeczka urośnie w ciąży Dobrej nocy !Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 07:53
kapturnica, Luna76, Mimbla, beates, megan8 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Tylko zerkam..mam małe kłopoty no ale ja bez klopotów. Napiłabym sie wódki ale nie mogę, przydałby się Bursztyn. Ona na wszelakie kłopota była... Teraz leże i my$le. Musze dobry plan działania napisać, spiąć dupe i naprzeciw wszystkiemu. Juhhhuuu!!
peppapig lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Oooo nie aż mi się ich żal zrobiło.
Dobry bo słoneczny i wyspałam sie . Kto tam , co tam dziś ma ?To pozaciskam co sie daWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 07:23
peppapig lubi tę wiadomość
-
Kapta, spokojnie, musi nabrać mocy albo zmieni ci się intensywność po połogu i karmieniu, chyba może tak być? Po wszelkich zabiegach, hormonach itd może się zmienić to czemu by i nie w tej sytuacji? Pierwsze koty za płoty, to najważniejsze. Poczekaj na drugą @,ta powinna być już bardziej uregulowana. Tak myślę.
-
Intensywność może ale akurat to plemienia nijak maja się do @ Jak zacznę brać antyki to wszystko się wyreguluje ,z tym ,ze jeszcze mam kawałek do wizyty a z ciekawosci bym się oobobserwował czy owulejszyn wwróciła . Od razu uprzedzam pytanie., nie nie planuje Kornelki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 09:15
ComeToMeBaby, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Heloł wiedźmy kupę lat mnie tu nie było. Kometa fstydź się no, ja mam brzuch jak w 6 miesiącu a Ty wzdęciem się chwalisz, weź się zjedz coś może? Mimbla jej super że dziołcha imię już masz, Mimbla to bardzo oryginalne i piękne imię U ktośka tez siusiaka nie widziałam znaczy ja, bo gin nie szukał, podobno za wcześnie phi z młodym wiedziałam już w 13-tym tygodniu na 90%. Odnośnie tycia, ja już 3 kg do przodu, ale się pocieszam że znajoma przytyła 26 kg karmiła tylko 2 m-ce, urodziłą pod koniec grudnia a dziś laska taka, że szczęka opada. Można? MOSZNA!!!
kapturnica, ComeToMeBaby, Mimbla, BISCA, beates, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapcia ja raz miałam plamienie bo trudno było to okresemnazwać. A działo mi się wszystko ból jajników,słabo,niedobrze,cuda. Drugi miesiąc tak zauważyłam. Tylko w pierwszym bez plamienia, drugi dosłownie dwa dni minimalnie. Za trzecim razem pewnie przylezie.
A i szkoda tych krzaków porzeczek... wiem jak szkoda bo niektóre nasze drzewka owocowe padły po 3 latach czy 5. Tak mi ch żal mamy plagę kretow i nornic może wiecie jak sie tego skurczy..stwa pozbyć?
I jeszcze jedno wczoraj się mnie laska, taka koza młoda ale już z dzieckiem pyta czy Kajtek to mój wnuk... jak ja się staro poczułam.
Slash dzięki za dobre słowo. Kiedyś wszystkim za bardzo się przejmowałam, nerwy mam w strzepach, teraz im jestem starsza tym spokojniejsza, wielu spraw nie przeskocze, musi się ułożyć.
Ok Kajtekf zasypia, będę zupę robić jak śpi. Jest ciut lepszy. Może mu szybko przejdzie.
Dobrego dnia dziewczyny, chłopaki -
nick nieaktualny