Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka fajny ten cybex.
My kupilismy valco baby snap 4. Natazie spisuje sie ok.
Reni no to zaciskam kciuki i szeptam modlitwe.
U nas dzis nocka masakra. Druga tak w zyciu mojej corki. Zasnela o 3. Temp 38.8.
Rano byla 37.5.
Teraz 36.7 i odsypia.
Chyba zeby tylko bialy katar jeszcze sie pojawil. Wiec mam nadzieje z jednej strony ze to dalsza czesc gornych czworek sie przebija.efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:Bardzo chętnie oddałabym swój cykl , w ten sam sposób w jaki ja go przejełam.
( dla przypomnienia :miałam transfer w dniu porodu Kapty)
Chetnie bym przejela ... Ale to chyba jednak nie od naszego chciania zalezyefcia, Heretyyczka, anna maria, beates, Simba, malgos741, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Beates zaraz rodzisz cykasz troche sie ?Twoja ciaza ekspresowo przelecial
Tak, trochę sie boję. Ale nawet nie samego bólu, tylko tego zeby wszystko przebiegło bez komplikacjiSimba, efcia, peppapig, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Tak, trochę sie boję. Ale nawet nie samego bólu, tylko tego zeby wszystko przebiegło bez komplikacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 09:38
efcia, beates, anna maria, ComeToMeBaby, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry. Wolny dzień a pogoda do bani... chłodno i pochmurno. Wczoraj byliśmy na wieczornym spacerze, trochę krótkim, bo zaczęło lać. A w sobotę wybieramy się do Ogrodzienca.
Dziś w planach leżing i na obiad karkówka z grilla.
Mamom wszystkiego najlepszego
Beates zegar tyka
Aaaaa i znamy wyniki egzaminu 6 klasisty. Moja Młoda poszalala: polski 95%, angielski 90% i matematyka. Aż wstyd. Ja chodziłam do klasy matematyczno-informatycznej a ona aż 45% ukulałaSimba, efcia, peppapig, megan8, beates, anna maria, ComeToMeBaby, satori, Mimbla lubią tę wiadomość