Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna76 wrote:Nie sądzę, on bierze życie takim jakie jest. Nie rozkminia. A teraz po prostu jest wygodny.
Dzieci odchowane ,wygoda, spokój a tu pchac się znów w pieluchy ciężko . Sama to na sobie przerabialam.anna maria, efcia, Aasiula, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Bry,
Bisca - ten trzeci to musi być udany! No musi! Powodzenia
Beates - to już za chwilę! Relacja na bieżąco będzie? powodzenia - porodu lekkiego i bez komplikacji.Aasiula, BISCA, beates, efcia lubią tę wiadomość
-
Wiem, że to nie najlepszy moment. Weekend przecież. Ale zaczęło się. Jesteśmy w szpitalu. Będą mi wywoływać poród. Założyli mi balonik. Trochę to potrwa pewnie. Ale proszę o kciuki
Magdala, satori, ania.g, gretka, Aasiula, anna maria, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Dziobak, Reni, Mega, krycha.stara, Luna76, malgos741, gosia7122, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:Wiem, że to nie najlepszy moment. Weekend przecież. Ale zaczęło się. Jesteśmy w szpitalu. Będą mi wywoływać poród. Założyli mi balonik. Trochę to potrwa pewnie. Ale proszę o kciuki
Oby szybko I w miare poszloefcia, beates, kapturnica lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Wiem, że to nie najlepszy moment. Weekend przecież. Ale zaczęło się. Jesteśmy w szpitalu. Będą mi wywoływać poród. Założyli mi balonik. Trochę to potrwa pewnie. Ale proszę o kciuki
Zaciskam z calych sil oby szybko i bezbolesnie poszlobeates lubi tę wiadomość
-
Bry
Doszły mnie słuchy, że Beates robi imprezę. A prosiłam, żeby po niedzieli
No nic trudno
BEATES wdech wydech wdech wydechbeates, efcia, Mega, malgos741, kapturnica, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Spokojnie dziewczyny. To pewnie będzie niestety najdłuższy poród w historii forum. Wczoraj stwierdzili że nie warto czekać bo ciąża już donoszona a łożysko nierówno pracuje. Założyli mi balonik. W nocy pojawiły się skurcze, ale nad ranem ustały. rozwarcie wciąż małe. Teraz dolali płynu do balonika i kazali czekać. Także możliwe że urodze dopiero po weekendzie. Mam nadzieję że to jakoś przeżyje i że z Maluchem będzie ok. Więc kciuki wciąż potrzebne.
efcia, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, anna maria, malgos741, kapturnica, BISCA, Mimbla, satori, slash lubią tę wiadomość
-
Trzymam! To spokojnie, odpoczywaj w wolnych chwilach, zbieraj siły. Twoja szyjka pewnie zaplanowała inny termin niż lekarze Ale jak już pójdzie to niech pójdzie błyskawicznie
beates, kapturnica, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość