Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka,
Reni kciuki za jutro
o przylepieniu do cyca to ja się nie wypowiadamReni lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Jestem szczęśliwa móc oznajmić, że dziś rano poczułam pierwsze delikatne ruchy Kosmity i nawet zauważyłam przemieszczenie dziecka z lewej strony brzucha na prawą śmiesznie.
Sabina, slash, BISCA, Luna76, Jastra, Magdala, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKometa gratuluję!
Wybaczcie mi, że rzadko zaglądam, ale wieczorami padam na twarz. Nie mam siły na nic. W planach jest praca do tego wtorku, ale chyba nie dociągnę
Ale do rzeczy. Byłam dziś na wizycie. Od tygodnia mam mocne bóle w dole brzucha, bóle krocza takie, że ani chodzić ani siedzieć mi nie da. Lekarka w pierwszej chwili mocno się przejęła i stwierdziła, że pewnie jutro szpital. Ale po badaniu okazało się że nie jest tak źle. Wzystko ładnie zamknięte, ale szyjka zaczęła się skracać. Było 3,6cm 4 tygodnie temu, a jest 2,6. Nie ma dramatu, ale te bóle plus skracanie jakoś tak zabrały nam humor.
Poza tym z synem wszystko ok. Rośnie ładnie, waży 916 gram, wagowo jest na 29tc, a ja dopiero kończę 26
Jest już ułożony główkowo.
Moje parcie na pęcherz jest w pełnie zrozumiałe. Mały leży centralnie głową na pęcherzu se wybrał skubany
Mam się oszczędzać, często polegiwać, żadnego długiego chodzenia, dźwigania, stresu, zakaz sexu
Mam brać nospę i magnez w końskiej dawce. Jak bóle nie ustaną mam zacząć brać luteinękapturnica, Mimbla, BISCA, ComeToMeBaby, slash, Reni, Jastra, Magdala, anna maria, beates lubią tę wiadomość
-
Sabcia to dbaj o siebie i wez już olej te robotę .Odpoczywaj bo jeszcze zostało kilka tygodni przed Wami .
Wczoraj laska z wrześniowej grupy mojej na fb urodzila drugiego syna . Miedzy dziećmi ma roznice 9miesiecy. MasakroneLuna76, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Sabinka odpoczywaj. Robpty jeszcze nikt nie przerobil.
Wow 9mcy miedzy dziecmi. Niezle. W moich majowkach juz dwie mamusie urodzily drugie dziecko rowny rok przerwy.krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale zajefajna pogoda! Ale jak znam życie, to w weekend będzie lało
Sabina, leż i bierz luteinę, nie zaszkodzi. Ty chyba za dużo pracujesz... daj na luz, teraz masz ważniejsze zadanie
Beates, cudny awatar! Krasnoludek
Pozdrowienia, dziewczyny i miłego dnia.Sabina, beates, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość