Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://babyonline.pl/kiedy-i-jak-oduczyc-dziecko-noszenia-pieluchy,nocnikowanie-artykul,1112,r1p1.html
Nawet ciekawie tutaj pisza. Ja jeszcze nie prakrykowalam. U nas za szybko raczej na nocnik. Choc kiedy robi kupe to juz ki sygnalizuje. Wiec zastanawiam sie czy moze nie zaczac wtedy szybko na nocnik sadzac.
Ale zbam tez przypadki ze jak za szybko na nocnik sadzali to pozniej dziecko sie blokowalo i robilo w pieluchy do 4 czasem 5 roku zycia. -
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dzien dobry
Tera tak: jak uczyc dzieci nocnika?
Dziekuje
Dobry.
Ale po co? Lato jest. Co nasikaja to w trawe wsiaknie. Z podłogi łatwo wytrzeć. Nie zawracaj sobie glowy. Same sie nauczą jak pare razy po nogach poleci.krycha.stara, paszczakin, Sabina, anna maria, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
Co ja to chciałam napisać...
Aaa, Reni doczytałam i trzymam kciuki za pęcherze
Kometa, rozczulił mnie twój wpis
Sabina, trzymaj sie i odpoczywaj. Mnie bolały więzadła ale pózniej było ok.
Temat nocnika- ja sądziłam J często z piciem i czekałam aż cos poleci zeby zrobic aplauz. Niestety J do nocnika nie zrobił ani razu. Schodził z niego i bach na podłogę. Za to jak kupiłam nasadkę na wc to nauczył sie w jeden weekend.anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
U nas tez nakladka lepiej sie sprawdzila z Dawidem.
Maks od kilku dni bije brawa i macha papa . Jak dzis baba w warzywniaku mu pomachala a on odmachal to Spuchlam z dumy hyhyhy Szybko rosną te dziecioryNatka_79, ComeToMeBaby, anna maria, beates lubią tę wiadomość