Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Ja nie będę wprowadzać złej aury na forum. Napiszę tylko, ze od wczoraj jestem w szpitalu i leżę sobie i biorę leki i czekam, aż brzuch mi się uspokoi znaczy przestanie tak twardnac
Kubuś śliczny slodziak taki
ale jestem zdecydowaną zobaczyć własnego synka po drugiej stronie brzucha najwcześniej za 10 tygodni
Muah SabciaSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:spokojnie , nic jej nie bedzie . moja mama złapało jak starszy miał ospie , tez miała polpasiec. Przeszła dość boleśnie ale bez powikłań.
A jak w druga stronę? Gabrysia moze zlapac ospe? Zaszczepia mi ja teraz w ogole szczepienie 13-14mc? -
slash wrote:A jak w druga stronę? Gabrysia moze zlapac ospe? Zaszczepia mi ja teraz w ogole szczepienie 13-14mc?
Z tego co ja wiem to niestety moze zdarzyć sie taka sytuacja ,ze zachoruje corka. Nie ryzykowalabym szczepienia dziecka na ten moment bo wirus moze sie inkubowac. Najlepiej zasięgnąć opinii lekarza i obserwuj córkę.Najczesciej pojawia sie temperatura najpierw, niekoniecznie bardzo wysoka.Dawid miał okolo38stopni. Pocieszenie ,ze dzieci lżej przechodzą niż dorośli ten wirus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 17:06
-
nick nieaktualnyDzien dobry wszystkim
W piatek byl na treningu mojego syna zorganizoeany mecz dzieci vs rodzice.
Do dzis czuje miesnie, ktorych nie znalam
Ale faaaaajnie bylo
Czy dzis kciuki potrzebne komus?
Milego dnia dziewczetaanna maria, kapturnica, beates, Lucky, Mimbla lubią tę wiadomość