Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam z domu
jak koń po westernie. Okazuje się, że ktoś mi wziął całą siłe i energię i z trudem kulam się po domu. A tyle planów miałam.... co to ja narobić nie miałam i jest d...
Teraz trzeba leżeć i trzymać nogi razem. Niech Panicz siedzi i nigdzie nie wyłazi, choć do 20 sierpnia... A to jeszcze tyle czasu
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 czerwca 2016, 20:14
-
Dobry,
robota nie zając Sabcia, teraz masz leżeć brzuchem do góry. Na naszej działce armagedon, kibel przewrócony, trampolina na płocie, ale to pikuś, jednemu facetowi dach zerwało.Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Dobry,
robota nie zając Sabcia, teraz masz leżeć brzuchem do góry. Na naszej działce armagedon, kibel przewrócony, trampolina na płocie, ale to pikuś, jednemu facetowi dach zerwało.
Idę spac. Nicnierobiebie jest strasznie męczącekapturnica, gosia7122, Lucky, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
A dobry, dobry wszystkim. U nas upalu ciąg dalszy . Także lato bez brzucha to ja uwielbiam. Maks wstanie z drzemki, zje to pójdzie taplac sie w brodziku.
Milego baboleWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 10:13
Sabina, gosia7122, anna maria, Lucky lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Lucky co tam u Ciebie ?
hej
u nas dobrze
mały rośnie w oczach, wygląda jak paczka serdelków, jest przekochany i ...ciężki, plecy mnie bolą, oboje z M narzekamy na kregosłup i kolana ale umiarkowanie
bardzo dziękuję za zainteresowanie
podglądam w wolnym czasie
kibicowałam ostro Reni, smutno mi ogromnie, przytulam, chociaż wiem, że żadne słowa, żadne przytulenia....
pozdrawiam wszystkie WasReni, Sabina, anna maria, krycha.stara, Luna76, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny chciałam się z Wami pożegnać, będę zaglądać. Trudno się z Wami rozstać...jednak muszę
U nas wszystko dobrze, oczywiście raz z górki raz pod górkę za wszystkie trzymam kciuki i dziękuję za wszelkie dobroci uzyskane. Jest to niezapomniane przeżycieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 22:35