Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gabryś urodził się wczoraj! Inesso gratuluję
przeczytałam paiętnik
jestem w ciężkim szoku
widzę że brałaś podobne leki do moich, najwyraźniej tego nam było trzeba
niech się Wam zdrowo chowa
wow! co za dzień! co za wiadomość!!!!krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moze mi pomoźecie.
Od jskiegos juz czasu mam okropne przebarwienie nad gorna warga.
Msm to juz moze ze 2 lata albo i dluzej.
Myslicie ze to problemy watrobowe?
Jak sid tego pozbyc.?
Fotka ponizej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37d00d8d292c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d0e00c49228.jpg
Juz mnie to meczy bo mam wrazenie ze to sie nadila. A jak z kims rozmaeiam to oczy eidze ze skierowane wlasnie na to miejsce. Wczesniej to olewalam ale teraz chcialabym cos z tym zrobic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 12:07
-
Slash, nie umiem Ci pomóc. Najlepiej byłoby jednak udać się do lekarza. Przyczyn może być pewnie więcej niż jedna, zleci badania, opanujesz temat. I chyba nie warto zwlekać, tym bardziej skoro Ci to przeszkadza i wpędza w kompleksy.
No i dzień dobry chciałam powiedzieć dziś znów ciepło. Tak to można żyć
W największe upały i tak siedzę z nosem w domu, zakupy rano albo popołudniu, okna w domu zaciemniłam, wiatrak pracuje, zimny prysznic i jest git. Byłam ostatnio na basenie - jak ja to kocham. Do końca czerwca mam jeszcze dwa - trzy wejścia więc wykorzystam a potem... Potem i tak muszę kupić nowy strój kąpielowy. Aaa... No i czereśnie - czereśni mam wbród i bardzo mnie to cieszy. Omnom mnom mnom mnomslash, Mimbla, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzieki come to...
Musze sie udac do lekarza sle to pozniej. Godzine temu patrze a moje dziecko ma 4 krostki teraz juz 8 na 15.40 jedziemy do lekarza. Jednak ospy nie uniknelismy. Mysle ze to ospa.
Wcinaj czeresinki. Sa pyszne.no i odpoczywaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 12:55
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
u nas też gorąco ja się roztapiam w pracy bez klimatyzacji nawet wiatraka nie mamy a ludzi tłumy.
zaszczepiłam małą na ospę ,są u nas za darmo pneumo i się zastanawiam ale to dopiero w sierpniu jak będzie miała 2 lata.
Come ale ta Twoja ciążą leci już 20 tydzień ,kiedy to minęło ja z sentymentem wspominam jak teraz Marysia rozrabia.
Pozdrawiam Wszystkie i chłodu życzę
Slasch napisz co z małą.anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Hellou..
Chcialabym tylko zostawic wiadomosc ku potomnym, ze zapowiada nam sie chlopiec. W poniedzialek mialam usg u mojego klinicznego gina, a wczoraj u ginki na NFZ slyszalam piekne tetno. Pewnie bede nudna, ale czesto jeszcze nie moge uwierzyc ze to sie wszystko dzieje naprawde. Male rosnie. Robie sie pomalu okragla..Niesamowite . Odwazylam sie i kupilam dwa ciuchy ciazowe, jeden bardziej wizytowy-na wazne spotkania w pracy, a drugi wygodny, w formie worka z rozpinanymi karmnikami .Nie wiem czy bede dlugo karmic moimi "grejpfrutami" no ale nastawiam sie, ze chociaz sprobuje.Trafiaja do mnie argumenty o rozwoju ukladu immunologicznego dziecia, kwestia tylko jak dlugo pogodze karmienie i prace.
Za trzy dni jade na usg polowkowe, to plec i termin porodu mysle ze zostana potwierdzone na 100%.
Prosze zacisnac kciuki w okolicach godz.9:50,we wtorek 28-06 .
Milego weekendu
gosia7122, kapturnica, beates, ComeToMeBaby, slash, Luna76, moremi, Sabina lubią tę wiadomość