Tratatata
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 

Gabryś urodził się wczoraj! Inesso gratuluję
 przeczytałam paiętnik
 jestem w ciężkim szoku
 widzę że brałaś podobne leki do moich, najwyraźniej tego nam było trzeba
 niech się Wam zdrowo chowa
 wow! co za dzień! co za wiadomość!!!! krycha.stara lubi tę wiadomość krycha.stara lubi tę wiadomość
- 

Dziewczyny moze mi pomoźecie.
 Od jskiegos juz czasu mam okropne przebarwienie nad gorna warga.
 Msm to juz moze ze 2 lata albo i dluzej.
 Myslicie ze to problemy watrobowe?
 Jak sid tego pozbyc.?
 Fotka ponizej.
 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37d00d8d292c.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d0e00c49228.jpg

Juz mnie to meczy bo mam wrazenie ze to sie nadila. A jak z kims rozmaeiam to oczy eidze ze skierowane wlasnie na to miejsce. Wczesniej to olewalam ale teraz chcialabym cos z tym zrobic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 12:07 
- 

Slash, nie umiem Ci pomóc. Najlepiej byłoby jednak udać się do lekarza. Przyczyn może być pewnie więcej niż jedna, zleci badania, opanujesz temat. I chyba nie warto zwlekać, tym bardziej skoro Ci to przeszkadza i wpędza w kompleksy.

No i dzień dobry chciałam powiedzieć dziś znów ciepło. Tak to można żyć dziś znów ciepło. Tak to można żyć 
 W największe upały i tak siedzę z nosem w domu, zakupy rano albo popołudniu, okna w domu zaciemniłam, wiatrak pracuje, zimny prysznic i jest git. Byłam ostatnio na basenie - jak ja to kocham. Do końca czerwca mam jeszcze dwa - trzy wejścia więc wykorzystam a potem... Potem i tak muszę kupić nowy strój kąpielowy. Aaa... No i czereśnie - czereśni mam wbród i bardzo mnie to cieszy. Omnom mnom mnom mnom a potem... Potem i tak muszę kupić nowy strój kąpielowy. Aaa... No i czereśnie - czereśni mam wbród i bardzo mnie to cieszy. Omnom mnom mnom mnom   slash, Mimbla, gosia7122 lubią tę wiadomość slash, Mimbla, gosia7122 lubią tę wiadomość
- 

Dzieki come to...

Musze sie udac do lekarza sle to pozniej. Godzine temu patrze a moje dziecko ma 4 krostki teraz juz 8 na 15.40 jedziemy do lekarza. Jednak ospy nie uniknelismy. Mysle ze to ospa.

Wcinaj czeresinki. Sa pyszne.no i odpoczywaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 12:55  ComeToMeBaby lubi tę wiadomość ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
- 

u nas też gorąco ja się roztapiam w pracy bez klimatyzacji nawet wiatraka nie mamy a ludzi tłumy.
 zaszczepiłam małą na ospę ,są u nas za darmo pneumo i się zastanawiam ale to dopiero w sierpniu jak będzie miała 2 lata.
 Come ale ta Twoja ciążą leci już 20 tydzień ,kiedy to minęło ja z sentymentem wspominam jak teraz Marysia rozrabia.
 Pozdrawiam Wszystkie i chłodu życzę
 Slasch napisz co z małą. anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
- 

Hellou..
 Chcialabym tylko zostawic wiadomosc ku potomnym, ze zapowiada nam sie chlopiec. W poniedzialek mialam usg u mojego klinicznego gina, a wczoraj u ginki na NFZ slyszalam piekne tetno. Pewnie bede nudna, ale czesto jeszcze nie moge uwierzyc ze to sie wszystko dzieje naprawde. Male rosnie. Robie sie pomalu okragla..Niesamowite . Odwazylam sie i kupilam dwa ciuchy ciazowe, jeden bardziej wizytowy-na wazne spotkania w pracy, a drugi wygodny, w formie worka z rozpinanymi karmnikami . Odwazylam sie i kupilam dwa ciuchy ciazowe, jeden bardziej wizytowy-na wazne spotkania w pracy, a drugi wygodny, w formie worka z rozpinanymi karmnikami .Nie wiem czy bede dlugo karmic moimi "grejpfrutami" no ale nastawiam sie, ze chociaz sprobuje.Trafiaja do mnie argumenty o rozwoju ukladu immunologicznego dziecia, kwestia tylko jak dlugo pogodze karmienie i prace. .Nie wiem czy bede dlugo karmic moimi "grejpfrutami" no ale nastawiam sie, ze chociaz sprobuje.Trafiaja do mnie argumenty o rozwoju ukladu immunologicznego dziecia, kwestia tylko jak dlugo pogodze karmienie i prace.
 Za trzy dni jade na usg polowkowe, to plec i termin porodu mysle ze zostana potwierdzone na 100%.
 Prosze zacisnac kciuki w okolicach godz.9:50,we wtorek 28-06 . .
 Milego weekendu 

gosia7122, kapturnica, beates, ComeToMeBaby, slash, Luna76, moremi, Sabina lubią tę wiadomość gosia7122, kapturnica, beates, ComeToMeBaby, slash, Luna76, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

wracaj.
 wracaj.