Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Jak Gabrysia? Lepiej troszkę?
Dziekuję lepiej. Juz nie goraczkuje. Dwa dni byly z goraczka. Od wczoraj jest poprawa. Wydaje sie jakby nowe juz nie wychodzily. Bidulka moja kochana. Urozmaicam jej czas w domu jak moge.
Polecam kolorowanki na wode w biedronce znalazlam.Sabina lubi tę wiadomość
-
Połówkowe bardzo ładne, dzieć ponoć zdrowy, parametry w normie, jest płci męskiej. Przecierał powieki i łapał swoje rączki. Serduszko ładnie biło, słuchaliśmy.
Przepływy ok.
Natomiast niefajnie że mam łożysko brzeżnie przodujące, muszę na siebie uważać w tym sensie żeby nie dźwigać, nie przemęczać się (co i tak staram się robić). Na dzień dzisiejszy jest ono wskazaniem do cesarki, choć szansa jest że jeszcze mi się to łożysko podniesie . Po badaniu byłam więc i szczęśliwa i trochę zmartwiona, jak to bedzie dalej czy na pewno ciąża jest bezpieczna. Ale staram się być dobrej myśli. Dzisiaj popołudniu zadzwonię do gina.
W pracy - jeszcze przemęczę przyszły tydzień, trzeba będzie znów pojechać tu i tam, a potem będzie luz (i czekanie na pozwolenie na budowę, chcemy z nią cokolwiek ruszyć, najlepiej jeszcze jesienią).
kapturnica, Sabina, gosia7122, ComeToMeBaby, Lucky, beates, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Dziekuję lepiej. Juz nie goraczkuje. Dwa dni byly z goraczka. Od wczoraj jest poprawa. Wydaje sie jakby nowe juz nie wychodzily. Bidulka moja kochana. Urozmaicam jej czas w domu jak moge.
Polecam kolorowanki na wode w biedronce znalazlam.
-
nick nieaktualny
-
Bry, u mnie też chłodniej...
Czekamy na wezwanie na badanie kariotypów na nfz
slash, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kuba kończy dziś 5 tygodni. Ostatnio ma problemy z zasypianiem. Czasem jest już bardzo zmęczony, a zasnąć nie może. Nie chcę go uczyć zasypiania " na rękach " ale czasem wydaje się to jedynym rozwiązaniem. A jak już zaśnie to śpi po 20 minut. W nocy na szczęście jest lepiej .
-
nick nieaktualnybeates wrote:Kuba kończy dziś 5 tygodni. Ostatnio ma problemy z zasypianiem. Czasem jest już bardzo zmęczony, a zasnąć nie może. Nie chcę go uczyć zasypiania " na rękach " ale czasem wydaje się to jedynym rozwiązaniem. A jak już zaśnie to śpi po 20 minut. W nocy na szczęście jest lepiej .
Szybko zlecialo
beates lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello,
Trochę mnie nie było ale w sumie nic ciekawego do pisania nie miałam.
I co tu słychać?
Szkoda Jastry, mam nadzieje ze sie jakoś trzyma.
Reni, możesz te dane jakoś usunąć z porodówki? Nie wiem czy Jastra jeszcze tu zagłada ale wydaje mi sie ze lepiej zeby tego tam nie było.
Sabina, ekspresem ta twoja ciąża leci, ani sie obejrzymy a będzie po wszystkim a wtedy to juz jesień za pasem...
Francesco jeszcze nie ma ząbka, szuka i szuka i nic. Fajnie sie turla i pełza a siedzieć to za długo nie lubi. Starszy znowu chory ;/ juz nawet nie wiem który raz w tym roku...krycha.stara, beates, Sabina lubią tę wiadomość