X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Tratatata

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki laski, zobaczyłam ostatnio,że nie ma Jastry na Porodowce i pomyślałam, że zapomniałam o niej, więc ja po raz kolejny wpisałam... Mea culpa.

• slash Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beates jak ten czas pędzi. To juz 5 tyg?
    Wow rosnij zdrowo Kubusiu.

Sabina jeszcze troszke i bedziesz tulic kruszynkę.

Dziewczyny ktore mialy do czynienia z osoa. Ztobily sie strupki i niektore zaczynaja odpadac. Smatowac czyms jeszcze?
    Bo takie czerwone plamku zostaja. Mysle ze to pewnie po strupku. Ale boje sie o slady. Czy pielegnowac jakos inaczej teraz skore mslej. Smatowac czyms dodatkowo?

klz98u696p33kjce.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, to zniknie samo, tylko chroń przed słońcem, żeby się nie przebarwień.

Reni, slash lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry bardzo

coś nowego?
    Dziobak wieki Cię nie było

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bry bardzo

coś nowego?
    Dziobak wieki Cię nie było
    Tryb wakacyjny mam. Jem, pije, tyje. Jest git. ;-)

krycha.stara, Sabina, Reni, beates lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Tak na koniec dnia... ja już raczej nie będę się udzielać, bo i nie mam z czym...
    Wraz z tą @ kończę starania. Muszę się zdystansować i przekierować swoje myślenie na inne tory.
    Wszystkim Wam starającym się i oczekującym życzę z całego serca powodzenia. Dziękuję, że mogłam czerpać z Waszego doświadczenia, dziękuję również za Wasze wsparcie i kciuki.
    Trzymajcie się!
    P.s. Proszę, nie miejcie mi za złe, że usunę się również z FB.

Sabina, Reni, ComeToMeBaby, slash, beates, Mimbla lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Hello,

Francesco jeszcze nie ma ząbka, szuka i szuka i nic. Fajnie sie turla i pełza a siedzieć to za długo nie lubi. Starszy znowu chory ;/ juz nawet nie wiem który raz w tym roku...
    Nat Maks ma 5 zębów i 6 ty wychodzi,dwójka prawa. Jak dół dawał się mocno we znaki tak kolejne zeby dużo lżej wychodzą .
    Ciesz sie chwila bo jak zacznie wstawać i próbować chodzić to już oka nie spusci. Maks chodzi przy meblach i z pchaczem plus raczkowanie to mieszanka czyli armagedon. Bo wszędzie sie wciśnie ,ciągle uderza lub upada.

slash lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna wielka szkoda,ze odchodzisz od nas.:-( :-( :-(
    Trzymaj sie tam .

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nat Maks ma 5 zębów i 6 ty wychodzi,dwójka prawa. Jak dół dawał się mocno we znaki tak kolejne zeby dużo lżej wychodzą .
    Ciesz sie chwila bo jak zacznie wstawać i próbować chodzić to już oka nie spusci. Maks chodzi przy meblach i z pchaczem plus raczkowanie to mieszanka czyli armagedon. Bo wszędzie sie wciśnie ,ciągle uderza lub upada.
    Zęby w końcu ruszą choc byłam pewna że bedzie juz cos miał :) za to do perfekcji opanował turlanie. Dzis spał niespokojnie bo co chwile musiałam go ratować w nocy jak wcisnął sie w poprzek łóżeczka. I jeszcze podgrzewacz do butli mi sie spalił :/

Luna, trzymaj sie!!

Chyba zaraziłam sie od starszego bo paskudnie boli mnie gardło :/

hGXkp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, zycze ci zebys znalazla szczescie i spokoj <3
    Jak zatesknisz, to drzwi sa otwarte, wiesz ;-)

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Luna <3
    My jesteśmy po maratonie lekarskim. Wczoraj ja z Karolusem dziś Milena. Mimo potwornego zmęczenia jestem szczęśliwa że wszystko dobrze. Po pierwsze - zakończyliśmy leczenie córki. Jest zdrowa! Leki odstawione :) teraz tylko obserwacja. Co za ulga, co za radość :)
    Wczoraj na wizycie tez usłyszałam dobre informacje. Szyjka skrocila się milimetr, wiec wlasciwie nic. Jak tak dalej pójdzie, to syn na duże szanse urodzić się po terminie. Waży już 1600gram i ułożony jest glowkowo :) Wg mojej gin w terminie porodu powinien ważyć ok. 3500gram, czyli jak starsza siostra :)
    To i mnie tyle. Idę spać, no dziś po raz pierwszy miałam bezsenna noc i jestem wykoncxobawykończona

ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Mimbla, slash, gosia7122, BISCA, Dziobak, malgos741, macduska lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina super wieści :) cieszę sie ze wszystko sie dobrze skończyło :) odpoczywaj!!

Kometa a co u ciebie??

Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, trzymaj się tam, powodzenia- niech ci się tak poukłada jak sobie życzysz <3

Sabcia- dobre wieści, odpoczywaj bidoku. Waga taka chyba do zaakceptowania na poród, co? :)

Natka, dzięki że pytasz. Ja od poniedziałku biegam po lekarzach. W poniedziałek oddałam krew dla endokrynologa, potem byłam na usg połówkowym. Wszystko prawidłowe itd, ale Kosmita znowu nie współpracował i nie chciał pokazać buzi. Dostałam zalecenie żeby na następnej wizycie u gina sprawdzić twarz- chodzi o ewentualny rozszczep wargi. A dziś endokrynolog oglądając wynik z usg tarczycy i wyniki z krwi stwierdził że wszystko pięknie, zdrowo i kolorowo i widzimy się po porodzie, dopiero w kwietniu, na kontroli. Tsh mi pięknie odbiło i wróciło na właściwe tory, powiedział więc że tamto niskie było reakcją na ciążę i tak sie często zdarza w pierwszym trymestrze. No to mnie to wszystko cieszy. Jeden temat z głowy ;) Teraz spokój aż do badania krzywej cukrowej... :P

Sabina, slash, Dobrawa, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosnijcie brzuszki rosnijcie.

Luna badz dzielna. Czasem odreagowanie jest potrzebne.

Dziewczyny na idace zabki polecam przy marudingu posmarowac lekko cytryna. Dziala cuda.palec po cytrynie i na dziaselka. GAbrysi lepiej pomaga niz wszystkie masci razrm wzięte.

BISCA lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry lejdis
    co tam mamy na tapecie?

chyba muszę rzucić pracę, bo jestem zarobiona :-/

BISCA, slash lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni nie wyrabiasz ? ;)

Reni lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Piatunio! Wstawać!
    Zapowiada się piękny dzień. Dziś jadę do pracy, są imieniny szefowej, będzie kebab ;)

kapturnica, macduska, beates, BISCA lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzień dobry!
    Piatunio! Wstawać!
    Zapowiada się piękny dzień. Dziś jadę do pracy, są imieniny szefowej, będzie kebab ;)

Bry
    U nas kebab wczoraj był, na obiad ;) Miałam od dawna chętkę, wczoraj nie wytrzymałam.
    Luna powodzenia, niech Ci się wszystko poukłada.
    Miłego piątku :)

kapturnica, beates, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryyyy. Sandra zmien podpis na ktosie :-)

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, piatunio, piatunio, piatunio !

Musze poszukac nowego awatara

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 91 92 93 94 95
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ