Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Beates jak ten czas pędzi. To juz 5 tyg?
Wow rosnij zdrowo Kubusiu.
Sabina jeszcze troszke i bedziesz tulic kruszynkę.
Dziewczyny ktore mialy do czynienia z osoa. Ztobily sie strupki i niektore zaczynaja odpadac. Smatowac czyms jeszcze?
Bo takie czerwone plamku zostaja. Mysle ze to pewnie po strupku. Ale boje sie o slady. Czy pielegnowac jakos inaczej teraz skore mslej. Smatowac czyms dodatkowo? -
Hej
Tak na koniec dnia... ja już raczej nie będę się udzielać, bo i nie mam z czym...
Wraz z tą @ kończę starania. Muszę się zdystansować i przekierować swoje myślenie na inne tory.
Wszystkim Wam starającym się i oczekującym życzę z całego serca powodzenia. Dziękuję, że mogłam czerpać z Waszego doświadczenia, dziękuję również za Wasze wsparcie i kciuki.
Trzymajcie się!
P.s. Proszę, nie miejcie mi za złe, że usunę się również z FB.Sabina, Reni, ComeToMeBaby, slash, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Hello,
Francesco jeszcze nie ma ząbka, szuka i szuka i nic. Fajnie sie turla i pełza a siedzieć to za długo nie lubi. Starszy znowu chory ;/ juz nawet nie wiem który raz w tym roku...
Ciesz sie chwila bo jak zacznie wstawać i próbować chodzić to już oka nie spusci. Maks chodzi przy meblach i z pchaczem plus raczkowanie to mieszanka czyli armagedon. Bo wszędzie sie wciśnie ,ciągle uderza lub upada.
slash lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nat Maks ma 5 zębów i 6 ty wychodzi,dwójka prawa. Jak dół dawał się mocno we znaki tak kolejne zeby dużo lżej wychodzą .
Ciesz sie chwila bo jak zacznie wstawać i próbować chodzić to już oka nie spusci. Maks chodzi przy meblach i z pchaczem plus raczkowanie to mieszanka czyli armagedon. Bo wszędzie sie wciśnie ,ciągle uderza lub upada.
Luna, trzymaj sie!!
Chyba zaraziłam sie od starszego bo paskudnie boli mnie gardło -
nick nieaktualnyWitam
Luna
My jesteśmy po maratonie lekarskim. Wczoraj ja z Karolusem dziś Milena. Mimo potwornego zmęczenia jestem szczęśliwa że wszystko dobrze. Po pierwsze - zakończyliśmy leczenie córki. Jest zdrowa! Leki odstawione teraz tylko obserwacja. Co za ulga, co za radość
Wczoraj na wizycie tez usłyszałam dobre informacje. Szyjka skrocila się milimetr, wiec wlasciwie nic. Jak tak dalej pójdzie, to syn na duże szanse urodzić się po terminie. Waży już 1600gram i ułożony jest glowkowo Wg mojej gin w terminie porodu powinien ważyć ok. 3500gram, czyli jak starsza siostra
To i mnie tyle. Idę spać, no dziś po raz pierwszy miałam bezsenna noc i jestem wykoncxobawykończonaComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Mimbla, slash, gosia7122, BISCA, Dziobak, malgos741, macduska lubią tę wiadomość
-
Luna, trzymaj się tam, powodzenia- niech ci się tak poukłada jak sobie życzysz
Sabcia- dobre wieści, odpoczywaj bidoku. Waga taka chyba do zaakceptowania na poród, co?
Natka, dzięki że pytasz. Ja od poniedziałku biegam po lekarzach. W poniedziałek oddałam krew dla endokrynologa, potem byłam na usg połówkowym. Wszystko prawidłowe itd, ale Kosmita znowu nie współpracował i nie chciał pokazać buzi. Dostałam zalecenie żeby na następnej wizycie u gina sprawdzić twarz- chodzi o ewentualny rozszczep wargi. A dziś endokrynolog oglądając wynik z usg tarczycy i wyniki z krwi stwierdził że wszystko pięknie, zdrowo i kolorowo i widzimy się po porodzie, dopiero w kwietniu, na kontroli. Tsh mi pięknie odbiło i wróciło na właściwe tory, powiedział więc że tamto niskie było reakcją na ciążę i tak sie często zdarza w pierwszym trymestrze. No to mnie to wszystko cieszy. Jeden temat z głowy Teraz spokój aż do badania krzywej cukrowej...Sabina, slash, Dobrawa, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Rosnijcie brzuszki rosnijcie.
Luna badz dzielna. Czasem odreagowanie jest potrzebne.
Dziewczyny na idace zabki polecam przy marudingu posmarowac lekko cytryna. Dziala cuda.palec po cytrynie i na dziaselka. GAbrysi lepiej pomaga niz wszystkie masci razrm wzięte.BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dzień dobry!
Piatunio! Wstawać!
Zapowiada się piękny dzień. Dziś jadę do pracy, są imieniny szefowej, będzie kebab
Bry
U nas kebab wczoraj był, na obiad Miałam od dawna chętkę, wczoraj nie wytrzymałam.
Luna powodzenia, niech Ci się wszystko poukłada.
Miłego piątkukapturnica, beates, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość