Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla ogromne gratulacje.
Dziekuje dziewczyny ze pytacie. Tak jednak ospa. Dzis juz wiecej pecherzykow. Nawet na glowce sie kilka pojawilo.
Troche sie zdziwilam bo lekarka zalecila psikac octeniseptrm i dawac wspno do picia. Zadnej masci zadnych innych specyfikow.
No i jeszcze jedno zaskoczenie dopiero po 2 mcach moge zaszczepic na sw odre rozyczke.
Powiedziala ze moge kąpac. A moja mama mowi ze kiedys sie nie kąpalo. I nie wiem co robic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 19:58
-
....co to będzie ?
U nas w nocy temp 38.2 dalam czopek. W nocy tak wysypalo moje dziecko ze szok. Glowa buzka brzuszek i nawet juz na rączksch ma ;( okropnie to wyglada takie bable ze szok. Pierwszy raz widze ospe tak blisko. Oby to szybko zeszlo. -
Slash niestety bable będą swedziec i bolec Dlatego zamierzam Maksa zaszczepic przeciwko tak szybko jak to bedzie mozliwe. Dobrze ze starszy juz przechorowal to moze nic nie zniesie do domu. Chociaż ryzyko niestety zawsze istnieje.
moremi lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Dziewczyny moze mi pomoźecie.
Od jskiegos juz czasu mam okropne przebarwienie nad gorna warga.
Msm to juz moze ze 2 lata albo i dluzej.
Myslicie ze to problemy watrobowe?
Jak sid tego pozbyc.?
Juz mnie to meczy bo mam wrazenie ze to sie nadila. A jak z kims rozmaeiam to oczy eidze ze skierowane wlasnie na to miejsce. Wczesniej to olewalam ale teraz chcialabym cos z tym zrobic.
Slash niestety lekarz nic nie pomoże
to są przebarwienia mające związek z zaburzeniami pigmentacji
mam podobnie, wyskoczyło mi coś takiego po wakacjach w Egipcie, po nadmiernym opalaniu
konsultowałam to i można to usunąć, robi to kosmetyczka kwasami lub laserowo, zależy od wielkości i głębokości przebarwienia
zabieg taki robi się od późnej jesieni do wczesnej wiosny kiedy to jeszcze nie ma dużego słońca
po takim zabiegu jak sie zacznie sezon na słońce krem z filtrem 50 lub nawet z blokerem, bo inaczej znowu wyjdzie i znowu trzeba będzie usuwać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 15:08
Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySlash oby małej szybko przeszło. Moja gwiazda ma 5 lat i na razie ospy nie było
Pewnie będę mieć od razu i obojga
Melduję że daj i nas chłodniej. Da się żyć. Ja nadal.leżę i wygląda na to, ze tak będzie jeszcze długie tygodnie...
Mimbla gratuluję zdrowego siusiaka i trzymam kciuki za jutrzejsze polowkowe. Ja o tej godzinie będę akurat na zakończeniu przedszkola, moja córka gra Oleanna maria, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dzieki Reni. Czyli trzeba poszukac dobrej kosmetyczki.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie.
Widzr ze zaczyna ja swedzic bo postekuje i wtedy klepie sie po glowce bo tam ma najwiecej
Ehhh nie wiedzialam ze moge przed roczkiem zaszczepic na ospe. Myslalam ze to dopiero po tej szczepionce Mmr mozna.
Nic teraz nie zrobie. Moge tylko sie modlic zeby blizn nie miala.
Odwracam jej uwage jsk swedzi zeby nie drapala. Bawimy sie tanczymy itp.
Ale jak patrze na jej buzke to mnid serce boli i plakac mi sie chce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny