Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Doobry,
Kurcze, trzymałam sie w zimie, na wiosnę, to mnie dopadło teraz męczymy sie z zapaleniem gardła i juz sie martwię zeby F nie zachorował
Kometa, miło sie czyta takie newsy. Oby wasz Kosmita był łaskawszy niż Fran bo ten to ostatni raz pokazał swoje lico na połówkowym usg a potem chował sie skrzętnie Matko, strasznie mi tęskno za ciążą... Ech...
Sandra, a jak u ciebie??? Toż to juz ci leci z górki
Kupiłam sobie dzis nowe jabłka pychota
Miłego popołudnia!ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Natka dzięki, że pytasz, boję się napisać, że jest dobrze, bo jak tylko taka myśl zaświta w mej łepetynie to zaraz coś się dzieje Także nie mówię i nawet nie myślę, koko dżambo i do przodu
Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:A no i będzie ktośka
-
Natka_79 wrote:Mimbla, to teraz Ty jak sie czujesz po półmetku
A dziekuje , maly kopie od ponad tygodnia, teraz juz czuje to wyraznie, wiele razy na dobe.Magdala, ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ooo, to jest wiadomość gratuluje! Imię juz macie? Bedzie dobrze, lęk rozumiem. Sama rok temu byłam wystraszona na maxa, tylko odliczałam kolejne tygodnie. Teraz z perspektywy czasu to mam jakiś tam żal ze ten strach tak mi tą ciążę zdominował no ale cieżko było to opanować. Obyś szybko poczuła taki wewnętrzny spokój, zaraz radocha wyprawkowa to tez bedzie inaczej
efcia, slash lubią tę wiadomość