X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 10 transferów i ciągle porażka - ile jeszcze?
Odpowiedz

10 transferów i ciągle porażka - ile jeszcze?

Oceń ten wątek:
  • Jusia 82 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazu wrote:
    Marmis, co słychać? Stał się cud?

U Marmis beta 51 (z tendencją wzrostową) więc wszystko na dobrej drodze :) Daje nadzieję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 08:08

age.png

Starania od 2014 ,
    1 ICSI maj 2018, ❄️❄️❄️
    2 ICSI sierpień 2019, ❄️❄️❄️❄️❄️
    3 ICSI kwiecień 2021❄️❄️❄️
    9 transferów NOVUM (1cb, 1 poronienie zatrzymane)
    10. transfer INVIMED (podane 2 blastki 3BB i 2CC) - 29.06.22 r.: 7dpt-20, 9 dpt- 60,12 dpt - 346, 14 dpt - 1096, 17 dpt- 4020, 20 dpt- 7200, 22 dpt - 14200

4 ICSI lipiec 2024- brak zdrowych zarodków
    5 ICSI wrzesień 2024 - ❄️❄️ (zdrowe po PGTA)

11. transfer, beta<0,2
    12. transfer 09.01.25 beta 6dpt:59,6 , 8dpt:152, 11dpt: 1024, 13dpt:2630, 16dpt: 8693
    6+0 mamy ❤️
  • Marmis Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2020, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze miesuac tu nikogo nie było. Tak tylko napiszę- ze moj cud trwał do 9 kwietnia. Niestety seduszko przestało bić.... Czekam na poronienie. Zobaczymy czy samo przyjdzie, czy czeka mnie szpital. Wiec za mna 9 transfer. A przede mna nic. Bo juz nie mam mrozaczkow.

Marmis
  • Mila79 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2020, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmis wrote:
    Widze, ze miesuac tu nikogo nie było. Tak tylko napiszę- ze moj cud trwał do 9 kwietnia. Niestety seduszko przestało bić.... Czekam na poronienie. Zobaczymy czy samo przyjdzie, czy czeka mnie szpital. Wiec za mna 9 transfer. A przede mna nic. Bo juz nie mam mrozaczkow.

Marmis kochana, mocno Cie sciskam. Dawaj prosze znac, co dalej. Czy samo sie uda oczyscic, czy jednak szpital. Na razie mysl tylko o tym, by dojsc do siebie. Bo to jest najwoeksze wyzwanie. Ja uwazam, ze Ty sobie tak dzielnie radzisz , tak rozsadnie. Pidziwiam Cie za to. I wuerze, ze kiedys zycie Cie zaskoczy pozytywem. Ale na razie trzeba tu podzialac, by organizm doszedl do siebie i tez psychika. Duzo Ci wysylam pozytywnych mysli i mimo wszystkiego co sie dzieje - slonca. W sloncu jest isc latwiej nawet przez najgorsze gowno w zyciu. I wiem, ze nieraz sie nawet nosa wysciubic na niego nie chce, ale trzeva przejsc i potem zobsczym co dalej. 😘😘😘😘

Marmis lubi tę wiadomość

• Marmis Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2020, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila79 wrote:
    Marmis kochana, mocno Cie sciskam. Dawaj prosze znac, co dalej. Czy samo sie uda oczyscic, czy jednak szpital. Na razie mysl tylko o tym, by dojsc do siebie. Bo to jest najwoeksze wyzwanie. Ja uwazam, ze Ty sobie tak dzielnie radzisz , tak rozsadnie. Pidziwiam Cie za to. I wuerze, ze kiedys zycie Cie zaskoczy pozytywem. Ale na razie trzeba tu podzialac, by organizm doszedl do siebie i tez psychika. Duzo Ci wysylam pozytywnych mysli i mimo wszystkiego co sie dzieje - slonca. W sloncu jest isc latwiej nawet przez najgorsze gowno w zyciu. I wiem, ze nieraz sie nawet nosa wysciubic na niego nie chce, ale trzeva przejsc i potem zobsczym co dalej. 😘😘😘😘
    Dziekuje Ci z całego serca za dobre słowa.

Mila79 lubi tę wiadomość

Marmis
  • Zazu Debiutantka

Wysłany: 14 kwietnia 2020, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Marmis,

Nie wiem co powiedzieć...Bardzo, bardzo Ci współczuję i ściskam mocno. Udaje się, niestety do pewnego momentu, ale nie poddawaj się, proszę! Kiedyś przekroczysz tą niewidzialną granicę i dopłyniesz do brzegu. Wierzę w to- jesteś silną Kobietą. Jeszcze będzie dobrze!!!

Marmis lubi tę wiadomość

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ