X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Accofil - wszystko na jego temat
Odpowiedz

Accofil - wszystko na jego temat

Oceń ten wątek:
  • Lussi26 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannah wrote:
    Hej dziewczyny, w jakie miejsce robicie zastrzyk z accofilu? Może to głupie pytanie , ale naprawdę nie wiem gdzie go zrobić , a zapomniałam zapytać w klinice 🙈
    W fałd brzuszny, mniej więcej na wysokości linii pępka.

• Nina27 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa na forum wrote:
    Ja miałam podobnie

Cześć,
    Czy miałaś Accofil od razu do pierwszego transferu?
    Moja ginekolog powiedziała wczoraj, że może być potrzebny Accofil ale ma o tym decydować immunolog a wizyta dopiero w kwietniu.

Starania od 2023 czerwiec
    👩🏻 27|

✅ amh 4,60
    ✅ drożność jajowodów
    ⛔️ hiperprolaktynemia

🧔🏻‍♂️ 28|

⛔️ słabe parametry nasienia (niska koncentracja, morfologia na granicy)

6 cykli stymulacji owulacji
    2024 grudzień IUI - nieudana
‹‹ 90 91 92 93 94
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ