adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Marmis wrote:Kochana a Ty w Gamecoe w Gdyni u jakiego lekarza jesteś? Kogo wybrać? Ja wlasnie w drodze do Paligi i duzo czasu na myslenie w pociągu mam..
Marmis, powodzenia kochana, myśle o Tobie od rana i trzymam kciuki zawizytę ✊🏻✊🏻✊🏻
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Maggi, Marmis lubią tę wiadomość
Wiek 44l.
Kriobank, długi protokół
AMH 0.59
FSH 8.6
Kir AA
Transfer No 7
Warszawa - Bocian
23.3.2021 ET 4aa 🥰
Beta
7dpt - 61,6
9dpt - 140,6
11dpt - 406,8
15dpt - 3482
24dpt - pięknie bijące ❤️
7w1d - 1,02 cm maleństwa 🥰
1.12 Tygrysek ❤️
22.11.2022FET 4aa
7dpt beta 96.9
13dpt beta 1632
27dpt jest ❤️
23.06.23 2.3 kg 🫶🏻
16.07.2023 synek jest z nami ❤️
46l. 😅
-
Marmis wrote:Kochana a Ty w Gamecoe w Gdyni u jakiego lekarza jesteś? Kogo wybrać? Ja wlasnie w drodze do Paligi i duzo czasu na myslenie w pociągu mam..
Ja jestem u dr Śliwińskiego i jestem zadowolona ale on jest specyficzny bardzo mało mówi i nie lubi jak mu się zadaje ''glupie'' według jego oceny pytania. Oczywiście jak zapytasz to dokładnie wyjaśni wszystko tylko czasem się denerwuje. Widac że ma ogromną wiedzę dlatego nie zrezygnuje z niego ale czasem się boje zadawać pytania 😆Generalnie wszyscy lekarze w gamecie są bardzo kompetentni 🙂 rozgadany jest dr Czech ma duże doświadczenie, ale nie miałam z nim doczynienia osobiście tylko tyle wiem co dziewczyny piszą na wątku Gamety że on podobno najbardziej doświadczony w invitro, więc zależy jakie masz oczekiwania. Szef Gamety dr Wójcik też jest ok kompetentny i sympatyczny bo o Śliwie to bym nie powiedziała że jest sympatyczny 😆
Koniecznie daj znać po wizycie 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2020, 13:28
One, Marmis lubią tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Ewuszek wrote:Ja jestem u dr Śliwińskiego i jestem zadowolona ale on jest specyficzny bardzo mało mówi i nie lubi jak mu się zadaje ''glupie'' według jego oceny pytania. Oczywiście jak zapytasz to dokładnie wyjaśni wszystko tylko czasem się denerwuje. Widac że ma ogromną wiedzę dlatego nie zrezygnuje z niego ale czasem się boje zadawać pytania 😆Generalnie wszyscy lekarze w gamecie są bardzo kompetentni 🙂 rozgadany jest dr Czech ma duże doświadczenie, ale nie miałam z nim doczynienia osobiście tylko tyle wiem co dziewczyny piszą na wątku Gamety że on podobno najbardziej doświadczony w invitro, więc zależy jakie masz oczekiwania. Szef Gamety dr Wójcik też jest ok kompetentny i sympatyczny bo o Śliwie to bym nie powiedziała że jest sympatyczny 😆
Koniecznie daj znać po wizycie 🙂
Czytałam, wiem, że miałaś zawirowania zdrowotne. Życzę Ci abyś szybko doszła do super formy i mogła jechać po swoje szczęście jest nakreślona jakaś wstępna data fet? Jak się teraz czujesz?18’córka❤️ -
One wrote:Ewuszek, podzielam Twoje zdanie co do lekarzy w Gdyni.
Czytałam, wiem, że miałaś zawirowania zdrowotne. Życzę Ci abyś szybko doszła do super formy i mogła jechać po swoje szczęście jest nakreślona jakaś wstępna data fet? Jak się teraz czujesz?
Dzięki 🙂 mam nadzieję że szybko moje dolegliwości się skończą jest raz lepiej raz gorzej. Na 20 sierpnia mam termin gastro i kolonoskopi tak późno bo sezon urlopowy ☹️ jak nic nie wyjdzie to fet we wrześniu 🙂 żeby tego było mało zdiagnozowano mi cukrzycę typu 2 mimo że jestem bardzo szczupła 😣 zawsze coś2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
Ewuszek wrote:Dzięki 🙂 mam nadzieję że szybko moje dolegliwości się skończą jest raz lepiej raz gorzej. Na 20 sierpnia mam termin gastro i kolonoskopi tak późno bo sezon urlopowy ☹️ jak nic nie wyjdzie to fet we wrześniu 🙂 żeby tego było mało zdiagnozowano mi cukrzycę typu 2 mimo że jestem bardzo szczupła 😣 zawsze coś
Ewuszek lubi tę wiadomość
18’córka❤️ -
Ewuszek wrote:Virginia co u ciebie podjeliście już decyzję czy podchodzicie do 4 procedury czy AZ ?🙂
Mamy konsultacje online w innej klinice z naszymi wynikami, a nasz lekarz ma zebrac nasze papiery i jeszcze raz je przepatrzec z zespolem. Mam nadzieje, ze ogarniemy to do konca tego tygodnia.
Wiadomo, ze nigdy nie mozna byc na 100% pewnym, ale warto jeszcze raz docisnac lekarzy i prosic o fachowe opinie, zeby potem nie miec do siebie zalu.Sywi, iwonkja, WIK_na_tymczasie, Maggi lubią tę wiadomość
ona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️ -
Virginia wrote:Mamy konsultacje online w innej klinice z naszymi wynikami, a nasz lekarz ma zebrac nasze papiery i jeszcze raz je przepatrzec z zespolem. Mam nadzieje, ze ogarniemy to do konca tego tygodnia.
Wiadomo, ze nigdy nie mozna byc na 100% pewnym, ale warto jeszcze raz docisnac lekarzy i prosic o fachowe opinie, zeby potem nie miec do siebie zalu.
Ja bardzo żałuję, że dopiero po ponad roku otworzyłam oczy i zdecydowałam się na zasięgnięcie opinii innego lekarza.Virginia, Maggi lubią tę wiadomość
-
Virginia wrote:Mamy konsultacje online w innej klinice z naszymi wynikami, a nasz lekarz ma zebrac nasze papiery i jeszcze raz je przepatrzec z zespolem. Mam nadzieje, ze ogarniemy to do konca tego tygodnia.
Wiadomo, ze nigdy nie mozna byc na 100% pewnym, ale warto jeszcze raz docisnac lekarzy i prosic o fachowe opinie, zeby potem nie miec do siebie zalu.
Dobrze robicie ktoś spojrzy na sto świeżym okiem 🙂 pisz na bieżąco co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2020, 23:01
Dziewczyny jak to jest jak sie podcjodzi drugi raz do adopcji zarodków, czy znowu sklada sie papiery ze swoimi genotypami?❌AMH 0,51
❌Torbiele endometrialne
❌Czynnik męski
Wskazanie do IVF 2017/18
1. Podejscie icsi styczen 2019🔸️4 komórki, brak oocytów.😏
2. podejscie do AZ 2020🔸️Transfer 11.07.2020 dwa mrożaki ❄❄ (FET 3dniowce) Beta 0,2 😒-nieudany transfer
3. Kolejne podejscie do AZ
mamy 3 zarodki❄❄❄, dwa 3dniowce i jedna blastka 4AB
🔹️Transfer FET 23.11.2020 Dwa 3dniowce ❄❄-drgnela beta-ciaza biochemiczna😔
🌺III transfer FET 08.03.2021 🍀✊ blastka 4ab +embryoglue
Test 8dpt druga wyrazna kreseczka
I Beta 9dpt 102🍀✊
II Beta 11dpt 242 🍀✊
III Beta 14dpt 1138 🍀✊
IV Beta 21dpt 19460 🍀✊
29dpt mamy ❤ 🙏🍀✊
37dpt 148bpm 💗 🍀✊
51dpt 181bpm 💗🍀✊
Nifty pro OK 🩰
2.12.2021 👧 3560g 55cm🥰
[/url] -
Mayu85 wrote:Dziewczyny jak to jest jak sie podcjodzi drugi raz do adopcji zarodków, czy znowu sklada sie papiery ze swoimi genotypami?
-
Tak w tej samej, ciekawe ilebedziemy czekac aco sadzicie o embryo glue mam endometrioze czy to w ogole u mnie ma sens to stosowac?❌AMH 0,51
❌Torbiele endometrialne
❌Czynnik męski
Wskazanie do IVF 2017/18
1. Podejscie icsi styczen 2019🔸️4 komórki, brak oocytów.😏
2. podejscie do AZ 2020🔸️Transfer 11.07.2020 dwa mrożaki ❄❄ (FET 3dniowce) Beta 0,2 😒-nieudany transfer
3. Kolejne podejscie do AZ
mamy 3 zarodki❄❄❄, dwa 3dniowce i jedna blastka 4AB
🔹️Transfer FET 23.11.2020 Dwa 3dniowce ❄❄-drgnela beta-ciaza biochemiczna😔
🌺III transfer FET 08.03.2021 🍀✊ blastka 4ab +embryoglue
Test 8dpt druga wyrazna kreseczka
I Beta 9dpt 102🍀✊
II Beta 11dpt 242 🍀✊
III Beta 14dpt 1138 🍀✊
IV Beta 21dpt 19460 🍀✊
29dpt mamy ❤ 🙏🍀✊
37dpt 148bpm 💗 🍀✊
51dpt 181bpm 💗🍀✊
Nifty pro OK 🩰
2.12.2021 👧 3560g 55cm🥰
[/url] -
Mayu85 wrote:Tak w tej samej, ciekawe ilebedziemy czekac aco sadzicie o embryo glue mam endometrioze czy to w ogole u mnie ma sens to stosowac?
W jakiej klinice ? Dla mnie to całe embryo glue w ogóle nie ma sensu naciąganie na pieniądze nic więcej mój lekarz też nie jest tego zwolennikiem.One lubi tę wiadomość
Ewuszek wrote:W jakiej klinice ? Dla mnie to całe embryo glue w ogóle nie ma sensu naciąganie na pieniądze nic więcej mój lekarz też nie jest tego zwolennikiem.
Ewuszek, Zuza6, iwonkja lubią tę wiadomość
18’córka❤️ -
nick nieaktualny
-
Ewuszek wrote:W jakiej klinice ? Dla mnie to całe embryo glue w ogóle nie ma sensu naciąganie na pieniądze nic więcej mój lekarz też nie jest tego zwolennikiem.
Cherry78 lubi tę wiadomość
url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Sywi wrote:Ja też przy transferach miałam embryoglue , jedna ciąża biochemiczna. Także nie wiem czy to pomaga...😒
Sylwi ty chyba jutro masz wizytę w Gamecie dobrze pamiętam ? 🙂2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
Ewuszek wrote:Sylwi ty chyba jutro masz wizytę w Gamecie dobrze pamiętam ? 🙂
Czy to jest w ogóle możliwe?
No i teraz jestem zła, bo na wizytę pójdę z okresem....ehh -
Sywi wrote:Tak mam jutro wizytę. I dzisiaj spotkała mnie niemiła niespodzianka- dostałam okres! Zupełnie się tego nie spodziewałam i zupełnie nic tego nie zwiastowało! Dzisiaj jest 27 dc(ostatnie krwawienoe było z odstawienia leków), ale ja już nie miesiączkowałam!
Czy to jest w ogóle możliwe?
No i teraz jestem zła, bo na wizytę pójdę z okresem....ehh
To nic ja wiele razy miałam USG w okres 🙂 niestety czasem zdarzają się takie dziwne rzeczyCherry78 lubi tę wiadomość
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️