adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
parviflora wrote:Kaśka, trzymam kciuki za Ciebie i super, że macie plan B:)
Długo czekałaś na zarodek?
Ja podchodzę jeszcze do 3 stymulacji i jeśli nie wyjdzie to startujemy z AZ.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dziewczyny czy któraś z Was korzystała z AZ w invimedzie Katowice lub Bocianie ?
Jak to wygląda cenowo w Bocianie ??? Przed chwilą Pani powodziowa mi ,że 6 tys jeden a 9 tys dwa. Plus transfer . Ale skąd ta cena skoro to adopcja ???
W Invimedzie ok 3500.
Czekamy od czerwca właśnie w invimedzie ale cisza 😣 stąd decyzja ,że może warto jeszcze gdzieś indziej spróbować.AZ czekamy ❄️❤️ eurofertil
AZ invimed 7.05 transfer blastki ❄️ 3AB 😔 beta poniżej 2,3
Kiry BX brak dużo implantacyjnych
10.20 punkcja 0 ❄️
07.20 przerwana stymulacja
01.20 CP
04.19 poronienie 6 tydz
10.16 CP
30.09.2009 ❤️❤️ córka
11.2007 poronienie 6 tydz
05.2007 16 tydz ciąża obumarła 😢😢 -
bezia wrote:Dziewczyny czy któraś z Was korzystała z AZ w invimedzie Katowice lub Bocianie ?
Jak to wygląda cenowo w Bocianie ??? Przed chwilą Pani powodziowa mi ,że 6 tys jeden a 9 tys dwa. Plus transfer . Ale skąd ta cena skoro to adopcja ???
W Invimedzie ok 3500.
Czekamy od czerwca właśnie w invimedzie ale cisza 😣 stąd decyzja ,że może warto jeszcze gdzieś indziej spróbować.18’córka❤️ -
One wrote:Pomoże Ci Zuza, jednak nie ma dobrej opinii o Bocianie. Jeśli się cofniesz na forum to przeczytasz jej historię. Az w Pl jest bezpłatny w sensie takim, że płacisz za transfer i zwrot kosztów dla dawców za ich badania. Jednak są kliniki, które znalazły sposób aby ten zapis obejść. Poczytaj forum, a będziesz wiedzieć wszystko
Zdzieracze. 😑 Jak byśmy mało za leczenie płaciły 😣
Dlatego tak mnie szkoła cena 9 tys 🤦🏻♀️
Chyba muszę pomyśleć o Ostravie ale boje się że się z nimi nie dogadam 🙊AZ czekamy ❄️❤️ eurofertil
AZ invimed 7.05 transfer blastki ❄️ 3AB 😔 beta poniżej 2,3
Kiry BX brak dużo implantacyjnych
10.20 punkcja 0 ❄️
07.20 przerwana stymulacja
01.20 CP
04.19 poronienie 6 tydz
10.16 CP
30.09.2009 ❤️❤️ córka
11.2007 poronienie 6 tydz
05.2007 16 tydz ciąża obumarła 😢😢 -
bezia wrote:Zdzieracze. 😑 Jak byśmy mało za leczenie płaciły 😣
Chyba muszę pomyśleć o Ostravie ale boje się że się z nimi nie dogadam 🙊
Mają tam też polskojęzyczny personel 🙂2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Chyba muszę pomyśleć o Ostravie ale boje się że się z nimi nie dogadam 🙊
tym bardziej , że w Czechach masz zarodki od zdrowych, dobrowolnych dawców, nie od leczacych się par.
Na forum też ktoś pisał o dostępność polskiego tłumacza -
Chyba muszę pomyśleć o Ostravie ale boje się że się z nimi nie dogadam 🙊18’córka❤️ -
nick nieaktualny
-
Amilka wrote:Ile czasu czekaliście na odpowiedź na maila od reprofit z ostrawy?
Napisałam w pt i nie wiem czy się upominaćMarmis -
Amilka wrote:Ile czasu czekaliście na odpowiedź na maila od reprofit z ostrawy?
Napisałam w pt i nie wiem czy się upominać
Jeszcze tel +420 720 304 941 bezpośredniWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 17:07
18’córka❤️ -
nick nieaktualny
-
bezia wrote:Dziewczyny czy któraś z Was korzystała z AZ w invimedzie Katowice lub Bocianie ?
W Invimedzie ok 3500.
Czekamy od czerwca właśnie w invimedzie ale cisza 😣 stąd decyzja ,że może warto jeszcze gdzieś indziej spróbować.
Zapłaciłam 6 tys. plus dodatkowo opłaty za wizyty przygotowujące. Najgorsze było że podczas wizyty kwalifikacyjnej dostałam informację o klasie zarodka bardzo dobrej a po transferze okazało się że dostałam wczesna blastocystę. Kolejne kontakty z kliniką to jedna wielka porażka.
bezia lubi tę wiadomość
-
Chyba muszę pomyśleć o Ostravie ale boje się że się z nimi nie dogadam 🙊Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
W angeliusie co prawda czekałam 2lata na zarodek ale koszt to transfer plus wizyty i leki przed....byłoby taniej gdybym miała aktualne badania wymazy i cytologię ale i tak z tym wszystkim dałam niecałe 3tys. U mnie lekarz zastosował też teraz embrioglue....zobaczymy czy coś z tego wyjdzie
Ewuszek, Virginia, Ada M lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
W Invimedzie ok 3500.
Czekamy od czerwca właśnie w invimedzie ale cisza 😣 stąd decyzja ,że może warto jeszcze gdzieś indziej spróbować.👩🦰+👨>40
Mimo leczenia brak ciąży naturalnej
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
●Invimed Katowice+ immunologia.
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
Leki:Accofil, encorton, Acard
20.12. Biopsja CD138+ CD56 ✅
❄02.02.2023
transfer 3 dniowego 9 I-II