adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
gonia729 wrote:Uroki ciąży, ale jeśli masz objawy to przynajmniej możesz być spokojna że ciąża się rozwija.
U mnie z kolei jakby wszystkie objawy minęły, oprócz wstawania w nocy na siku. Wcześniej ciągnął mnie brzuch często a teraz wogole. Dzis przy aplikacji proga miałam krew na palcu 🤦♀️ USG dopiero 28 chyba oszaleje do tej pory -
Aster_81 wrote:Gonia, wiem co to znaczy i jaki to jest stres. Ja już na szczęście plamień nie mam ale miałam i to dość duże. A robiłaś tak dla sie poziom progesteronu? Lekarka ciągle mi powtarza, że nie ma potrzeby badać ale ja podczas plamień na serio miałam za niski. No i druga rzecz Acard może to powodować. A masz telefon albo maila do lekarza prowadzącego? Myślę, warto to zgłosić. I pytanie jakiego koloru ta krew.
Nie mam telefonu do lekarza, jest dość oschły, zastanawiam się czy nie chodzić równolegle do innego prywatnie który wcześniej prowadził mi ciążę
Najbardziej mnie niepokoi dlaczego brzucha nie czuję powinno być ciągnięcie jeśli macica się powiększa
37 lat,IV 2019 AMH - 1,31, 11.19 AMH - 0,87
Kriobank, I ET - nieudany , jeden zarodek 7B
II ET - 2AA ,7 dpt - beta 39, synek ❤️
10.2021. - beta 6, cb 💔
01.2022- 10 t.c puste 2 jaja 💔💔
12.2022- 6t3d💔 brak ❤️ -
Jednak u mnie też będzie luty także Niepłodna chyba będziemy w tym razem oby w końcu się to ułożyło ech...
SAS a jak się czujesz i jakie imię? 😉Virginia, Sas, Aster_81 lubią tę wiadomość
29lat Słabe komórki
Amh 2.9
Październik 2019 nasienie
morfologia 0%
2*Iui
1 ivf p. Krótki wrześniem 2018
2 ivf p. Krótki luty 2019 słaba blastocyta 333:(
3 ivf Listopad 2019 Długi protokół mrozak 3dniowy
Transfer 18.01 -
gonia729 wrote:to były takie jakby żyłki z krwią podejrzewam że mogłam naruszyć przy wpychaniu progesteronu, dość głęboko staram się wsuwać bo czuję że jest płytko.
Nie mam telefonu do lekarza, jest dość oschły, zastanawiam się czy nie chodzić równolegle do innego prywatnie który wcześniej prowadził mi ciążę
Najbardziej mnie niepokoi dlaczego brzucha nie czuję powinno być ciągnięcie jeśli macica się powiększa
Gonia, bedzie dobrze. musi byc Z ta ciaza to sa dni, ze jakies symptomy sa, a sa takie, ze nie ma kopletnie nic. Wiem, ze trudno, ale probuj sie nie martwic. Do porodu to sa dlugie 10 mcy i beda dni, szczegolnie przez kilka pierwszych miesiecy, gdy nic sie nie bedzie dzialo.ona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️ -
gonia729 wrote:to były takie jakby żyłki z krwią podejrzewam że mogłam naruszyć przy wpychaniu progesteronu, dość głęboko staram się wsuwać bo czuję że jest płytko.
Ja nie mialam żadnych ciagniec ani w sumie wiekszych objawow wiec sie nie stresuj 🙂gonia729 lubi tę wiadomość
WRZESIEN 2023 - Decyzja o AZ Invimed Poznan, transfer 2 blastocyst 3BB
9 dpt sikaniec 2 krechy, beta 251,
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
24/11/2023 USG wszystko ok, 7 cm smerfika 😁
Prenatalne - wszystko super
15/01 polowkowe - CHLOPAK
23/05/2024 urodziło się moje 3360kg szczescia -
Virginia wrote:Gonia, bedzie dobrze. musi byc Z ta ciaza to sa dni, ze jakies symptomy sa, a sa takie, ze nie ma kopletnie nic. Wiem, ze trudno, ale probuj sie nie martwic. Do porodu to sa dlugie 10 mcy i beda dni, szczegolnie przez kilka pierwszych miesiecy, gdy nic sie nie bedzie dzialo.
Sas lubi tę wiadomość
37 lat,IV 2019 AMH - 1,31, 11.19 AMH - 0,87
Kriobank, I ET - nieudany , jeden zarodek 7B
II ET - 2AA ,7 dpt - beta 39, synek ❤️
10.2021. - beta 6, cb 💔
01.2022- 10 t.c puste 2 jaja 💔💔
12.2022- 6t3d💔 brak ❤️ -
Joanna1212 wrote:Jednak u mnie też będzie luty także Niepłodna chyba będziemy w tym razem oby w końcu się to ułożyło ech...
SAS a jak się czujesz i jakie imię? 😉
a czuje sie coraz lepiej minal.tydzien i mozna powiedziec ze widac postep wiadomo brzuch boli na wieczor biore ketonal ale najwiekszy bol minal
No i mlodym trza sie opiekowac.Jeżóweczka, Aster_81 lubią tę wiadomość
-
Najbardziej mnie niepokoi dlaczego brzucha nie czuję powinno być ciągnięcie jeśli macica się powiększa -