X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną adopcja zarodków
Odpowiedz

adopcja zarodków

Oceń ten wątek:
  • Malutka_111 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 03:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane 6 dpt i pozytywny test. Dwie krechy. Jutro lecę na betę

Sas, Kalijot, Anika1983 lubią tę wiadomość

TSH 2.38, amh 0,26
    Kwalifikacja 02/2025
    04/2025 cykl sztuczny Diphereline
    🪴06/2025 przygotowania do transferu
    23.06.2025 🪴transfer ❄️4.1.
    ⏸️ pozytywny 6dpt
  • Sas Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski. Dawno mnie nie bylo ale moj polroczniak zajmuje sporo czasu do tego dom praca i caly czas cos.
    Gratuluje Jezoweczce porodu !!!! Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i te ktore czekaja na rozwiazanie. Niestety droga jest dluga i kreta ale oplaca sie :)

• Mysikrolik Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika1983 wrote:
    Dziewczyny za mną 14 transferów
    9 nasze zarodki
    4 AZ reprofit i beta nie ruszyła
    I teraz z dofinansowanie 1 az gyncentrum katowice
    Ostatni transfer z accofil i advagraf I beta ruszyła

Czyli wychodzi ze wina organizmu

Zostały jeszcze 5 az w pl z dofinansowanie

Nie mam pomału siły i czasami myślę czy nie odbije się to na moim zdrowiu

Ale nadal nie pozwalam sobie na powiedzenie STOP

Sił dla nas i 🤰

To bardzo dużo przeszłaś, ale nie poddawaj się póki masz siłę 🙂. Ja z własnych komórek na dwie procedury miałam tylko jeden zarodek.
    Tak z ciekawości, ile czekałaś na zarodek w Gyncentrum? My jesteśmy Gyncentrum Kraków, pierwsza AK się udała i mamy już swoje szczęście, ale bardzo chciałabym jeszcze wrócic tam kiedyś. Ze względu na słabe nasienie, prawdopodobnie zdecydujemy się na AZ (kolejne, bo próbowaliśmy już kiedyś komercyjnie w innej klinice, ale niestety wtedy się nie udało).

age.png
  • Anika1983 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekałam na zarodek 3 dni w gyncentrum katowice
    W piątek kwalifikacja a w poniedziałek telefon że jest zarodek

• Anika1983 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę teraz podchodzić do kolejnej kwalifikacji może też krótko Będę czekać na zarodek 🫠

‹‹ 1476 1477 1478 1479 1480
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ