adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Laki ja absolutnie rozumiem, bo ja widzicie sama fiksuje 😅 W czwartek mam zrobić badania, morfologie, progesteron, ft3, ft4 i już teraz prowadzę że sobą poważną rozmowę, żeby czasem nie podkusiło mnie zrobić bety. Podobno na tym etapie ważne, żeby beta po prostu rosła, mniej ważne są przyrosty.
Daj znać po wizycie, jestem pewna, że będzie wszystko dobrze.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Laki ja absolutnie rozumiem, bo ja widzicie sama fiksuje 😅 W czwartek mam zrobić badania, morfologie, progesteron, ft3, ft4 i już teraz prowadzę że sobą poważną rozmowę, żeby czasem nie podkusiło mnie zrobić bety. Podobno na tym etapie ważne, żeby beta po prostu rosła, mniej ważne są przyrosty.
Daj znać po wizycie, jestem pewna, że będzie wszystko dobrze. -
Ja też jestem przesądna;) wczoraj swędzące oko dziś już się nie liczy!
Laki21 lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Robin27 wrote:Strasznie przykre, że musisz przez to przechodzić 😔 ból pleców rzeczywiście nie zwiastuje nic dobrego bo sama przez to przechodziłam tylko miałam do tego silne bóle brzucha.. Kiedy masz wizytę? Mam nadzieję, że jednak wszystko skończy się dobrze.Marmis
-
Marmis, trzymaj się Kochana daj znać po wizycie. Oby to był tylko krwiak🙏Starania od 02.2016
2019 - 3x IUI
2020 - 3x IMSI, 3x ET 3 dniowych zarodków - beta 0, brak ❄️
2021 - ruszamy po AZ
- 17.02 - FET 4BB - poronienie zatrzymane 10.04👼
- 26.06 - FET 4BA - beta <0.2
- 22.09 - FET 3AA - 12 dpt beta 4.3 - cb
2022
-11.04 - FET 4AB🍀
19.12- 38+1, nasza córeczka przyszła na świat -3.030 kg, 51cm😍
03.06.24 - 40 tyg, naturalny cud - synek - 4.130, 59 cm 😍 -
Laki, mocne ✊✊✊ za wizytę 🍀
Laki21 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
2019 - 3x IUI
2020 - 3x IMSI, 3x ET 3 dniowych zarodków - beta 0, brak ❄️
2021 - ruszamy po AZ
- 17.02 - FET 4BB - poronienie zatrzymane 10.04👼
- 26.06 - FET 4BA - beta <0.2
- 22.09 - FET 3AA - 12 dpt beta 4.3 - cb
2022
-11.04 - FET 4AB🍀
19.12- 38+1, nasza córeczka przyszła na świat -3.030 kg, 51cm😍
03.06.24 - 40 tyg, naturalny cud - synek - 4.130, 59 cm 😍 -
Marmis a ja wierzę i trzymam kciuki!
Marmis lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Jestem po usg. Pecherzyk z cialkiem zoltym był. W sobote był sam pecherzyk. Ale w macicy nieciekawie. Krwiaczki i rozwarstwienia z powodu niskiego proga. Moje komorki jakby nie przyswajaly tego proga. Dostałam dopochwowo cycglogest i bezwzgledny nakaz lezenia. I wizyta kolejna dopiero 17.09. No chyba, ze w międzyczasie coś się zadzieje. ehhh...ja to nie moge mieć spokoju. Majaa , Laki mam nadzieję, ze takie atrakcje Was ominą.
Laki21, Majaaa, Neytiri, Cherry78, parviflora, Virginia, Timber lubią tę wiadomość
Marmis -
Najważniejsze, że pecherzyk z ciałkiem żółtym są na swoim miejscu. Cieszę się!
Marmis lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Marmis wrote:Jestem po usg. Pecherzyk z cialkiem zoltym był. W sobote był sam pecherzyk. Ale w macicy nieciekawie. Krwiaczki i rozwarstwienia z powodu niskiego proga. Moje komorki jakby nie przyswajaly tego proga. Dostałam dopochwowo cycglogest i bezwzgledny nakaz lezenia. I wizyta kolejna dopiero 17.09. No chyba, ze w międzyczasie coś się zadzieje. ehhh...ja to nie moge mieć spokoju. Majaa , Laki mam nadzieję, ze takie atrakcje Was ominą.
Marmis lubi tę wiadomość
-
Marmis wrote:Jestem po usg. Pecherzyk z cialkiem zoltym był. W sobote był sam pecherzyk. Ale w macicy nieciekawie. Krwiaczki i rozwarstwienia z powodu niskiego proga. Moje komorki jakby nie przyswajaly tego proga. Dostałam dopochwowo cycglogest i bezwzgledny nakaz lezenia. I wizyta kolejna dopiero 17.09. No chyba, ze w międzyczasie coś się zadzieje. ehhh...ja to nie moge mieć spokoju. Majaa , Laki mam nadzieję, ze takie atrakcje Was ominą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2021, 14:58
Marmis, parviflora, Timber lubią tę wiadomość
-
Alutka, mnie pozytywny test wyszedl 5dpt, tego dnia beta wynosiła 32.
Laki?????
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Troszkę się wysiedziałam bo doktor spóźnił się. Jest pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym 4mm.wzięłam L4. W moim wieku to cud nie wiem co jutro. Emocje takie że ciśnienie chyba mi skoczyło.
Majaaa, Marmis, parviflora, Virginia, Zuzanna., Timber lubią tę wiadomość
-
Tak się cieszę!!!! Kiedy kolejna wizyta?
Laki21 lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Majaaa wrote:Tak się cieszę!!!! Kiedy kolejna wizyta?
Majaaa lubi tę wiadomość
-
Laki21 wrote:Troszkę się wysiedziałam bo doktor spóźnił się. Jest pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym 4mm.wzięłam L4. W moim wieku to cud nie wiem co jutro. Emocje takie że ciśnienie chyba mi skoczyło.Marmis