adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Agika hop hop, jak po wizycie?
-
nick nieaktualnyJulitka123 wrote:Agika88 jeśli mogę zapytać to jak prowadził Cię lekarz, że w 1 procedurze ivf miałaś 1 zarodek, w drugiej 0 a w 3 aż 3 zarodki?
Proszę napisz czym się różniły stumulacje?
Z góry dziękuję za odpowiedź
🙂 -
agika88 wrote:Różnica była taka ze dwa pierwsze protokoly byly krótkie a odtatni długi
A miałaś jakieś dłuższe przerwy między tymi procedurami? Ja jestem po 1 próbie, niestety kompletnie nieudanej. Brak zapłodnionych komórek ☹️ mam tylko 1 Mc przerwy, lekarz zapisał suplementacje a ja się boję, że kolejny raz będzie klapa... -
nick nieaktualnyJulitka123 wrote:A miałaś jakieś dłuższe przerwy między tymi procedurami? Ja jestem po 1 próbie, niestety kompletnie nieudanej. Brak zapłodnionych komórek ☹️ mam tylko 1 Mc przerwy, lekarz zapisał suplementacje a ja się boję, że kolejny raz będzie klapa...
-
agika88 wrote:Przerwa nie ma tu nic do rzeczy, co tam u Was zdiagnozowali? jakie masz AMH?
AMH 3.5 więc raczej dobre. Wszystkie badania w porządku tylko mutacja MTHFR ale to niby nic takiego. Czekam jeszcze za wynikiem Kariotypow. Zero diagnozy. Po pierwszej próbie lekarz stwierdził, że chyba mam słabe komórki i to może być przyczyną naszych niepowodzeń. Ja oczywiście mam bałagan w głowie, sto pytań i wątpliwości co robić dalej... -
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:Napisz jeszcze proszę, ile pobrano komórek, ileudało się zapłodnić i do której dobby wytrwały?
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:Kurcze więc faktycznie to raczej wina komórek, dr nie proponował delikatnej stymulacji clo?
No właśnie chyba najgorzej jak to wina komórek
😪 Choć dziwne bo przy takim AMH nie powinno tak być 😣
Teraz biorę suplementy, które być może pomogą ale pewności nie ma więc idę na ryzyko i to chyba ostatnia próba bo dr mówi, że jeśli to nic nie da to już chyba pozostaje KD... 😪
Dolina na Maxa... -
Zuza, udało się rozwiązać sytuację z dokumentacja medyczna?
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:Julitka, no niestety tak bywa. My już nie mamy czasu i pieniedzy za zabawe z naszymi problemami. W poniedzialek transfer AZ i to była najlepsza decyzja dla nas
Rozumiem, każda z nas ma swoją historię i ciężkie decyzje do podjęcia na swojej drodze do upragnionego szczęścia ❤️ my też już mamy dość 6-letniej walki i też przez ten czas wydaliśmy kupę kasy ale co zrobić...
W takim razie trzymam mocno kciuki 🤞 ten transfer na pewno będzie udany😁 powodzenia 🤞Maggi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:Cos ostatnio nas tutaj strasznie mało, co słychać dziewczyny?
Ja zaczynam schizować że się nie udało. Brzuch przestał boleć, zero jakichkolwiek innych objawów.
A krew mam upuścić dopiero w sobotę a czas stanął w miejscu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 22:10
url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
nick nieaktualnyJulitka123 wrote:A miałaś jakieś dłuższe przerwy między tymi procedurami? Ja jestem po 1 próbie, niestety kompletnie nieudanej. Brak zapłodnionych komórek ☹️ mam tylko 1 Mc przerwy, lekarz zapisał suplementacje a ja się boję, że kolejny raz będzie klapa...
-
W sumie to tylko proxeed Women i omega 3, sama biorę jeszcze dodatkowo koenzym q10 i Wit. D3. To wszystko. Mam nadzieję, że będzie jakiś efekt
☺️ Aczkolwiek z tego co widzę, to jednak jestem rzadkim przypadkiem bo widzę, że jako jednej z niewielu nie zaplodnila się żadna komórka 😪 w takiej sytuacji to suplementacja może nie dać oczekiwanych efektów... -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny, napiszę jutro zaraz po transferze, modle się by wszytko poszło po najszej myśli, żeby maluszki sie rozmroziły.
Julitka- Moje AMH wynosi ponad 10, komórki są beznadziejnej jakości, 2 procedura -0zarodków
3- 3 zarodki (zaplodniło się
Mam nadzieję że u Ciebie trzeba wdrożyć odpowiednie leki podczas stymulacji i to pomoże.tolerancyjna lubi tę wiadomość