AID inseminacja nasieniem dawcy
-
WIADOMOŚĆ
-
dla Ciebie i dla wszytskich które sa tu tylko gdzies tam w watkach ucdzialajac sie wspominaja o AID
bo wbrewa pozorm jest nas troche na tym forum
fajnie by było żeby dziewczyny nawet te którym juz sie udało ise odezwały i napisały pojakim czasie się udało -
nick nieaktualnyNam udało się za pierwszym razem. Teraz synek ma 1,5m i właśnie je sobie mleczko; ) jest śliczny i jest naszym oczkiem w głowie, najkochańszym skarbem. Tata go przewija, nosi, karmi, był na każdym usg, terax na szczepieniach. Nigdy w życiu nie podjelabym innej decyzji, choć sporo przeszliśmy i wtedy ta decyzja była bardzo trudna ale byliśmy pewni, że nie ma innego wyjścia, a chcieliśmy być rodzicami najmocniej na świecie. Marzenie się spełniło. Dziewczyny korzystacie z tej opcji zamiast się poddawać.
Nadira, Ania_84, Lena_83, Babyboom, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMowie Wam dziewczyny nie ma co się zastanawiać i obawiać. Ja bałam się trochę, że nie będzie podobieństwa i, że wszyscy się domyślą, a teraz dużo osób mówi, że czysty tatuś;)to najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć, do tej pory pamiętam ile było płaczu, kłótni, załaman nerwowych, chwil, w których człowiek się wykanczal, że dlaczego to akurat my. Mój mąż nie miał w biopsji ani jednego plemnika. Mogliśmy powtarzać biopsje ale nie dawano żadnych szans, wtedy wiedziałam, że więcej nie wytrzymam nie moglam czekać znów kilka miesięcy, bo chyba bym zwariowała. Na szczęście udało się za pierwszym razem, w co nie wierzyłam. Ciąża przebiegała prawidłowo, malutki urodził się duży i zdrowy przez cc w ostatniej chwili, ponieważ było mało wód 6 dni po terminue. Od tej pory jesteśmy najszczesliwsi na świecie
Lena_83, Ania_84, Babyboom lubią tę wiadomość
-
Aż mi się buzia sama uśmiecha jak czytam takie historie jak Wasza
Mój mąż kiedyś powiedział mi, że przecież ojcem jet ten kto wychowa, nie ten kto zrobi. Decyzja o AID nie jest łatwa ale świadczy o dojrzałości ludzi którzy świadomie się na nią decydują.Lena_83, chcedzidzi87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie, że ojcem jest ten co wychował. Tacy tatusiowie w tej sytuacji, myślę że są lepszymi ojcami niż inni, którym "łatwo poszlo". Nie jesteśmy dziećmi i wiadomo, że taka decyzja musi być przemyślana. Świadczy o bardzo dużej dojrzałości. My zapomielismy o tym co było, czasem coś wspomnimy ale bardziej juz w zartach, bo wiemy, że to nasza najlepsza decyzja. Tez zazdrościlam innym kobietom w ciąży z wózkami itp. wszystkim w koło tak łatwo wychodziło tylko nam nie terax to ja chodzę z wózkiem ale cały czas pamiętam o tym jak było trudno i czasami chciałabym dać komuś nadzieje, bo pewnie terax nie jedna para myśli tak o nas. O zobacz mają dziecko pewnie nie mieli takiego wielkiego problemu jak my... a nikt nie wie jaka decyzję to właśnie my musielismy podjąć
Ania_84, Babyboom, Krakowska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w novum tez dobierali na tym samym schemacie
niestety teraz nie bedziemy moglo po 1listopada wybierac to lekarz za nas zdecyduje
choc ja wierze ze jednak lekarze mimo wszytsko dadza troche wyboru
-
nick nieaktualnyNie jest to łatwe, do nas przyszła jakaś dziewczyna z kartka A4 I tam nie było jakoś wielkiego wyboru. Musieliśmy się zastanowić i umówiliśmy się z tą babka za jakieś pół godzinki. Myślałam,że to wygląda trochę inaczej,a tu zwykły mały pokoik, mała kartka A4 - żadnej bazy, jak to sobie wyobrażałam,babka, ktora(jak wtedy myślałam, pewnie nie miała takiego problemu jak my i myślałam że pewnie sobie myśli... jak można tak wybierac...) teraz mam to w nosie i liczy się co jest terax:)
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
najwiekszy wybor daje chyba jednak cyros najwiecej mozna sie dowiedziec omdawcy my tylko wiemy ze nasz daqca ma 2dzieci zdrowych, wszytskie badania, jestbwyssokim bunetem o wzr 190wyksztalcenie wyzsze, kolor oczu jak moj maz i sylwetka tez
my mielismy dosc duzy wybor z racji tego ze ja mam gr krwi brh+, a mojmaz arh+ wiec wszytskie kombinacje dozwolone
no inpochodzenie -olskie
bo byl jeden blugarWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 20:35
-
my jak przegladalismy dawcow z cyrosa to wpadl nam jeden wmoko...jakomdziecko zdj bylo piekny blondasek,o ciemnychnoczach zakochalsmy sie w nim
Lena_83, Babyboom lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajnie byłoby widzieć zdjęcie z dzieciństwa ale z drugiej strony jak juz nie widziałam to trudno;) my wzięliśmy oczy i włosy jak mój mąż. Trochę wyższy bo 190cm nie wiem czy miał dzieci, z moja grupą krwi wykształcenie wyzsze
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Lena_83 wrote:O to to to
-
nick nieaktualny