AID inseminacja nasieniem dawcy
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie. Zakładam nowy wątek gdyż takiego chyba jeszcze tutaj nie ma. Zapraszam wszytskie dziewczyny chcące się podzielić swoimi doświadczeniami, zapraszam nowe, podchodzące po tej procedury jak i te którym może sie już udało zajśc...
Ania_84, Ewelinka33, Mania80, justyna1719, Majeczka86 lubią tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Ja jeszcze poki co nie podchdze
ale mamy to w zamysle
mysle ze czesc dziewczyn moze nie chciec sie udzielac zeby zachowac anonimowosc
choc mam nadziejeze jesli sa tu takie to sie tez wypowiedza zebysmy wiedziały jakies sa szanseNadzieja87 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Ania za odpowiedz wiem ze są takie które skorzystaly z tej możliwości i nawet sie im udalo. Ale nie będziemy nikogo zmuszać
Ania_84, Kasia2602 lubią tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Moze uda się za trzecim razem? Śledziłam tutaj losy dziewczyny z podobnym problemem i udalo się jej wlasnie za trzecim. Ja wierze ze się uda,to nasza jeden nadzieja. In vitro z powodu finansowego na razie odpada.3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualnyWitam,
Ja 17 listopada podchodziłam do pierwszej AID, obecnie czekam na wynik, 30tego testuję, czuję jednak, że się nie udało inseminacja była na naturalnym cyklu, tak bym już chciała by się to wszystko udało, po tym co przeszliśmy, trzymam kciuki za inne dziewczyny, które podchodziły lub będą do AID -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety 1 AID na cyklu naturalnym nieudana, do drugiej próby podchodzę 16 grudnia i oby ta "świąteczna" okazała się tą szczęśliwą. Staram się nie załamywać, bo tak jak powiedział to mój narzeczony nie mogę się poddać przed metą, trzeba iść do przodu, w końcu oboje pragniemy tego najbardziej na świecie i kiedyś musi się udać. Chciałabym tylko by wypowiedziały się dziewczyny, które już Przechodziły AID, bo jestem ciekawa jak to wyglądało u innych i za, którym razem się udało. Moja trzecia próba (mam nadzieję, że jej nie będzie, bo zajdę za drugim razem) byłaby już na pewno na cyklu stymulowanym, może jest większa szansa....??? Niby mam owulację ale warto spróbować wszystkiego.
-
chcedzidzi ..tulam mocno..
Kochana a mam pytanie odnosnie waszego braku plemnikow.. czy oprocz biopsji narzeczony mial robione inne badania ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja87 wrote:Moze uda się za trzecim razem? Śledziłam tutaj losy dziewczyny z podobnym problemem i udalo się jej wlasnie za trzecim. Ja wierze ze się uda,to nasza jeden nadzieja. In vitro z powodu finansowego na razie odpada.
Moze za czwartym razem mi sie uda...08.09 - transfer
-
nick nieaktualny
-
dobra widze że zaczyna się nas troche wiecej zbierać więc podbijam temat dla tych które nie widziały wątku
Może mała statystyka
Nadzieja87 IVF AID udane
chcedzidzi87 1 IUI AID udane
Idgie 6 IUI na nie.. IVF czekamy na wiesci
wiktorka89 1 IUI CB , w trakcie drugiej