AID inseminacja nasieniem dawcy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Byłam dzisiaj u lekarza , wieczorem mam zastrzyk z ovitrelle, a jutro rano AID Będę miała wizytę u lekarza, z którym miałam lekkie spięcie, ale może to jest dobry znakhappilyeverafter lubi tę wiadomość
I AID-
II AID -
III AID -
FollowMe wrote:Dziewczyny dzisiaj robiłam test po południu i od razu wyszła blada kreska różowa.... Ja nie wiem czy w to wierzyć czy nie. Dzisiaj jest 13 dzień od inseminacji
-
anissima wrote:Cześć dziewczyny
Byłam dzisiaj u lekarza , wieczorem mam zastrzyk z ovitrelle, a jutro rano AID Będę miała wizytę u lekarza, z którym miałam lekkie spięcie, ale może to jest dobry znak
My też w tym cyklu podchodzimy do kolejnej aid. Rozpoczełam już stymulacje Lamettą.anissima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamma9207 wrote:Od kiedy mi się pojawiła kreska na teście druga a beta wyszła ujemna to nie wierze w testy sikane.juz się prawie cieszysz a tu nagle taki zjazd ze jednak nie.Takze ostrożnie
Jak to było? W którym dniu po inseminacji pokazała się druga kreska A beta wyszła ujemna? U mnie i w 12 i w 13 dniu po inseminacji kreska druga się pokazała. 10 dzień po inseminacji test biały. -
nick nieaktualnyFollowMe wrote:Jak to było? W którym dniu po inseminacji pokazała się druga kreska A beta wyszła ujemna? U mnie i w 12 i w 13 dniu po inseminacji kreska druga się pokazała. 10 dzień po inseminacji test biały.
-
FollowMe wrote:Jak to było? W którym dniu po inseminacji pokazała się druga kreska A beta wyszła ujemna? U mnie i w 12 i w 13 dniu po inseminacji kreska druga się pokazała. 10 dzień po inseminacji test biały.
-
nick nieaktualnyDziewczyny A teraz tak sobie myślę... skoro ja robię te testy już 3 dni pod rząd i codziennie pokazuje bardzo blada kreseczke druga to jest ok? Nie powinno być tak że ta kreska powinna być z dnia na dzień coraz mocniejsza?
Beta dopiero w sobotę w klinice ni będę miała wynik po godzinie. U mnie w laboratorium się czeka 2 dni więc wychodzi na jedni niestety:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 05:37
-
Generalnie, druga kreska (nawet bladziutka) jest bardzo, bardzo dobrym wskaźnikiem i normalnie to już powoli byśmy się z Tobą cieszyły, ale smutny przypadek Kammy ostudził ostatnio nasze emocje.
-
nick nieaktualnyjolcia1005 wrote:Generalnie, druga kreska (nawet bladziutka) jest bardzo, bardzo dobrym wskaźnikiem i normalnie to już powoli byśmy się z Tobą cieszyły, ale smutny przypadek Kammy ostudził ostatnio nasze emocje.
Niestety ale ja się w ogóle nie cieszę tylko martwię czy wszystko jest ok ;( -
FollowMe ja za każdym razem co robiłam test to druga kreska była blada. A jednak się udało.starania od 2016 r.
2016 początek leczenia w klinice Genesis w Bydgoszczy
10.2017 zmiana kliniki na Gametę w Gdyni
On-azoospermia,niedoczynność tarczycy(przewlekła),hiperprolaktynemia(przewlekła)
07.2018 rozpoczęcie mojego leczenia
Niepłodność pierwotna,niedoczynność tarczycy
03.2019 I IUI AID
07.08.2019 start z IVF, krótki protokół, 19 sierpień punkcja,pobrano 19 kumulusów z czego 11 MII, 1 ❄ 3aa
12.09 transfer zarodka 4AA, czekamy na cud ❤️
8dpt-107,40 mIU/ml, 11 dpt-384,90 mIU/ml, 13 dpt-754,10 mIU/ml, 18dpt-5753 mIU/ml, mamy❤️
31.05.21 transfer zarodka 4AA; 7dpt-25,35mlU/ml,8 dpt-41,09mlU/ml,10dpt-125,60mlU/ml 14 dpt-608,40 mlU/ml,17 dpt-1624 mlU/ml,31 dpt-25308mlU/ml, 35 dpt-39036mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFollowMe wrote:Dziewczyny A myślicie że to zrobi różnicę jak zrobię dzisiaj bete po południu A jutro rano? Lekarz kazał mi w sobotę ja zrobić ale ja już nie wytrzymam i chyba dzisiaj pojadę Do kliniki ☹
-
FollowMe wrote:Dziewczyny A myślicie że to zrobi różnicę jak zrobię dzisiaj bete po południu A jutro rano? Lekarz kazał mi w sobotę ja zrobić ale ja już nie wytrzymam i chyba dzisiaj pojadę Do kliniki ☹starania od 2016 r.
2016 początek leczenia w klinice Genesis w Bydgoszczy
10.2017 zmiana kliniki na Gametę w Gdyni
On-azoospermia,niedoczynność tarczycy(przewlekła),hiperprolaktynemia(przewlekła)
07.2018 rozpoczęcie mojego leczenia
Niepłodność pierwotna,niedoczynność tarczycy
03.2019 I IUI AID
07.08.2019 start z IVF, krótki protokół, 19 sierpień punkcja,pobrano 19 kumulusów z czego 11 MII, 1 ❄ 3aa
12.09 transfer zarodka 4AA, czekamy na cud ❤️
8dpt-107,40 mIU/ml, 11 dpt-384,90 mIU/ml, 13 dpt-754,10 mIU/ml, 18dpt-5753 mIU/ml, mamy❤️
31.05.21 transfer zarodka 4AA; 7dpt-25,35mlU/ml,8 dpt-41,09mlU/ml,10dpt-125,60mlU/ml 14 dpt-608,40 mlU/ml,17 dpt-1624 mlU/ml,31 dpt-25308mlU/ml, 35 dpt-39036mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dupa... przyjechałam do kliniki i niestety ale dzisiaj Pani laborantka pracowała do 16. Dzwoniłam do swojego laboratorium wyniki byłyby jutro wieczorem. Jutro rano jadę do kliniki na bete. Jak tylko wróciłam do domu to z tego wszystkiego od razu zrobiłam sikańca i kreska jest troszkę ciemniejsza. Zwariuje do jutra 😭
-
Kamma9207 wrote:Dziewczyny U mnie dziś 15dc od wczoraj plamie krwią czy któraś z was tak miała ? Nie podchodzę do IUI w tym cyklu dopiero za miesiąc
-
nick nieaktualny
-
Kamma9207 wrote:Mam 7 cm torbiel na jajniku prawym,kazał mi zrobić markery nowotworowe.Przyblokowana jestem tez od nowego cyklu antykoncepcja na jakieś 2 miesiące..czekam na wynik tych markerów..szkoda gadac dziewczyny załamana jestemMutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
Kamma9207 wrote:Mam 7 cm torbiel na jajniku prawym,kazał mi zrobić markery nowotworowe.Przyblokowana jestem tez od nowego cyklu antykoncepcja na jakieś 2 miesiące..czekam na wynik tych markerów..szkoda gadac dziewczyny załamana jestem
-
nick nieaktualnyAgness001 wrote:Przykra sprawa. Ta antykoncepcja ma pomóc przy tej torbieli? Oby to nie było nic poważnego i te markery wyszły dobrze. Nie może być wiecznie pod górkę. Trzymaj się kochana.