AID inseminacja nasieniem dawcy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny

Byłam dzisiaj u lekarza , wieczorem mam zastrzyk z ovitrelle, a jutro rano AID
Będę miała wizytę u lekarza, z którym miałam lekkie spięcie, ale może to jest dobry znak
happilyeverafter lubi tę wiadomość
I AID-
II AID -
III AID
-
Czekam na wynik bety i trzymam kciuki żeby się potwierdziłoFollowMe wrote:Dziewczyny dzisiaj robiłam test po południu i od razu wyszła blada kreska różowa.... Ja nie wiem czy w to wierzyć czy nie. Dzisiaj jest 13 dzień od inseminacji
-
Ciesze się, że wróciłaśanissima wrote:Cześć dziewczyny

Byłam dzisiaj u lekarza , wieczorem mam zastrzyk z ovitrelle, a jutro rano AID
Będę miała wizytę u lekarza, z którym miałam lekkie spięcie, ale może to jest dobry znak 

My też w tym cyklu podchodzimy do kolejnej aid. Rozpoczełam już stymulacje Lamettą.
anissima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamma9207 wrote:Od kiedy mi się pojawiła kreska na teście druga a beta wyszła ujemna to nie wierze w testy sikane.juz się prawie cieszysz a tu nagle taki zjazd ze jednak nie.Takze ostrożnie
Jak to było? W którym dniu po inseminacji pokazała się druga kreska A beta wyszła ujemna? U mnie i w 12 i w 13 dniu po inseminacji kreska druga się pokazała. 10 dzień po inseminacji test biały. -
nick nieaktualnyDokładnie w 11 dniu po pokazała mi się druga kreska.Poszlam następnego dnia na bete ujemnaFollowMe wrote:Jak to było? W którym dniu po inseminacji pokazała się druga kreska A beta wyszła ujemna? U mnie i w 12 i w 13 dniu po inseminacji kreska druga się pokazała. 10 dzień po inseminacji test biały.
szkoda gadac płakałam kilka dni
-
A czemu beta dopiero w sobotę? Tak kazali w klinice, czy po prostu nie masz jutro możliwości? Pamiętaj, że beta nie musi być rano, ani na czczo.FollowMe wrote:Jak to było? W którym dniu po inseminacji pokazała się druga kreska A beta wyszła ujemna? U mnie i w 12 i w 13 dniu po inseminacji kreska druga się pokazała. 10 dzień po inseminacji test biały.
-
nick nieaktualnyDziewczyny A teraz tak sobie myślę... skoro ja robię te testy już 3 dni pod rząd i codziennie pokazuje bardzo blada kreseczke druga to jest ok? Nie powinno być tak że ta kreska powinna być z dnia na dzień coraz mocniejsza?
Beta dopiero w sobotę w klinice ni będę miała wynik po godzinie. U mnie w laboratorium się czeka 2 dni więc wychodzi na jedni niestety:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 05:37
-
Generalnie, druga kreska (nawet bladziutka) jest bardzo, bardzo dobrym wskaźnikiem i normalnie to już powoli byśmy się z Tobą cieszyły, ale smutny przypadek Kammy ostudził ostatnio nasze emocje.
-
nick nieaktualnyjolcia1005 wrote:Generalnie, druga kreska (nawet bladziutka) jest bardzo, bardzo dobrym wskaźnikiem i normalnie to już powoli byśmy się z Tobą cieszyły, ale smutny przypadek Kammy ostudził ostatnio nasze emocje.
Niestety ale ja się w ogóle nie cieszę tylko martwię czy wszystko jest ok ;( -
FollowMe ja za każdym razem co robiłam test to druga kreska była blada. A jednak się udało.starania od 2016 r.
2016 początek leczenia w klinice Genesis w Bydgoszczy
10.2017 zmiana kliniki na Gametę w Gdyni
On-azoospermia,niedoczynność tarczycy(przewlekła),hiperprolaktynemia(przewlekła)
07.2018 rozpoczęcie mojego leczenia
Niepłodność pierwotna,niedoczynność tarczycy
03.2019 I IUI AID
07.08.2019 start z IVF, krótki protokół, 19 sierpień punkcja,pobrano 19 kumulusów z czego 11 MII, 1 ❄ 3aa
12.09 transfer zarodka 4AA, czekamy na cud ❤️
8dpt-107,40 mIU/ml, 11 dpt-384,90 mIU/ml, 13 dpt-754,10 mIU/ml, 18dpt-5753 mIU/ml, mamy❤️
31.05.21 transfer zarodka 4AA; 7dpt-25,35mlU/ml,8 dpt-41,09mlU/ml,10dpt-125,60mlU/ml 14 dpt-608,40 mlU/ml,17 dpt-1624 mlU/ml,31 dpt-25308mlU/ml, 35 dpt-39036mlU/ml

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeć na ta bete dzisiaj będziesz spokojniejszaFollowMe wrote:Dziewczyny A myślicie że to zrobi różnicę jak zrobię dzisiaj bete po południu A jutro rano? Lekarz kazał mi w sobotę ja zrobić ale ja już nie wytrzymam i chyba dzisiaj pojadę Do kliniki ☹
-
Jak będziesz miała być w ciąży to beta wyjdzie i dzisiaj i jutro.FollowMe wrote:Dziewczyny A myślicie że to zrobi różnicę jak zrobię dzisiaj bete po południu A jutro rano? Lekarz kazał mi w sobotę ja zrobić ale ja już nie wytrzymam i chyba dzisiaj pojadę Do kliniki ☹starania od 2016 r.
2016 początek leczenia w klinice Genesis w Bydgoszczy
10.2017 zmiana kliniki na Gametę w Gdyni
On-azoospermia,niedoczynność tarczycy(przewlekła),hiperprolaktynemia(przewlekła)
07.2018 rozpoczęcie mojego leczenia
Niepłodność pierwotna,niedoczynność tarczycy
03.2019 I IUI AID
07.08.2019 start z IVF, krótki protokół, 19 sierpień punkcja,pobrano 19 kumulusów z czego 11 MII, 1 ❄ 3aa
12.09 transfer zarodka 4AA, czekamy na cud ❤️
8dpt-107,40 mIU/ml, 11 dpt-384,90 mIU/ml, 13 dpt-754,10 mIU/ml, 18dpt-5753 mIU/ml, mamy❤️
31.05.21 transfer zarodka 4AA; 7dpt-25,35mlU/ml,8 dpt-41,09mlU/ml,10dpt-125,60mlU/ml 14 dpt-608,40 mlU/ml,17 dpt-1624 mlU/ml,31 dpt-25308mlU/ml, 35 dpt-39036mlU/ml

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dupa... przyjechałam do kliniki i niestety ale dzisiaj Pani laborantka pracowała do 16. Dzwoniłam do swojego laboratorium wyniki byłyby jutro wieczorem. Jutro rano jadę do kliniki na bete. Jak tylko wróciłam do domu to z tego wszystkiego od razu zrobiłam sikańca i kreska jest troszkę ciemniejsza. Zwariuje do jutra 😭
-
Kiedyś słyszałam o czymś takim jak plamienie owulacyjne. Jeśli nigdy nie miałaś tego to na kolejnej wizycie warto poradzić się lekarza. Może to też być jakieś podrażnienie. Ja raz miałam chyba ok 20 dc i do tej pory nie wiem co było powodem.Kamma9207 wrote:Dziewczyny U mnie dziś 15dc od wczoraj plamie krwią czy któraś z was tak miała ? Nie podchodzę do IUI w tym cyklu dopiero za miesiąc
-
nick nieaktualny
-
Współczuję, ja mam żal do całego świata za to co nas spotkałoKamma9207 wrote:Mam 7 cm torbiel na jajniku prawym,kazał mi zrobić markery nowotworowe.Przyblokowana jestem tez od nowego cyklu antykoncepcja na jakieś 2 miesiące..czekam na wynik tych markerów..szkoda gadac dziewczyny załamana jestem
...
Mutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
Przykra sprawa. Ta antykoncepcja ma pomóc przy tej torbieli? Oby to nie było nic poważnego i te markery wyszły dobrze. Nie może być wiecznie pod górkę. Trzymaj się kochana.Kamma9207 wrote:Mam 7 cm torbiel na jajniku prawym,kazał mi zrobić markery nowotworowe.Przyblokowana jestem tez od nowego cyklu antykoncepcja na jakieś 2 miesiące..czekam na wynik tych markerów..szkoda gadac dziewczyny załamana jestem
-
nick nieaktualnyTak dzięki antykoncepcji torbiel się wchłonie.Mialam już poprzednio torbiel pierwszy raz ale teraz jest jeszcze większa.7 cm to naprawdę bardzo dużo..liczę się ze wchłonie.Markery na szczęście wyszły prawidłowe żadnych podwyższonych ale co się stresu najadłam to moje.Agness001 wrote:Przykra sprawa. Ta antykoncepcja ma pomóc przy tej torbieli? Oby to nie było nic poważnego i te markery wyszły dobrze. Nie może być wiecznie pod górkę. Trzymaj się kochana.