AID inseminacja nasieniem dawcy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agness001 wrote:Dziewczyny, z jakiej firmy kupujecie koenzym Q10? Tyle tego jest, że ciężko wybrać🤔.
Ja Swansona, wcześniej brałam tez ubichnol (niby lepiej się wchłania, ale to chyba mit, a jest sporo droższy).2020r. nasz Cud, nasze Życie 🤍 córeczka 💕🧸🧚♂️🩰
2024r. kolejny Cud 👶 synek 💙🦁⚽
The true miracle is having faith no matter what👣✨🍀 -
nick nieaktualny
-
Kamma9207 wrote:Tak
Kamma, a czy miałaś kiedyś tak po torbieli że okres w ogóle nie przyszedł? Dziś mój 37 dzień i nic. Na dodatek pobolewa mnie gruczoł bartholina i ciekawe czy znów zabiegu nie będę musiała robić tak jak pół roku temu. Czyli kolejne iui zrobimy w styczniuZałamka
2020r. nasz Cud, nasze Życie 🤍 córeczka 💕🧸🧚♂️🩰
FollowMe co tam u Ciebie?starania od 2016 r.
2016 początek leczenia w klinice Genesis w Bydgoszczy
10.2017 zmiana kliniki na Gametę w Gdyni
On-azoospermia,niedoczynność tarczycy(przewlekła),hiperprolaktynemia(przewlekła)
07.2018 rozpoczęcie mojego leczenia
Niepłodność pierwotna,niedoczynność tarczycy
03.2019 I IUI AID
07.08.2019 start z IVF, krótki protokół, 19 sierpień punkcja,pobrano 19 kumulusów z czego 11 MII, 1 ❄ 3aa
12.09 transfer zarodka 4AA, czekamy na cud ❤️
8dpt-107,40 mIU/ml, 11 dpt-384,90 mIU/ml, 13 dpt-754,10 mIU/ml, 18dpt-5753 mIU/ml, mamy❤️
31.05.21 transfer zarodka 4AA; 7dpt-25,35mlU/ml,8 dpt-41,09mlU/ml,10dpt-125,60mlU/ml 14 dpt-608,40 mlU/ml,17 dpt-1624 mlU/ml,31 dpt-25308mlU/ml, 35 dpt-39036mlU/ml
-
nick nieaktualnyhappilyeverafter wrote:Kamma, a czy miałaś kiedyś tak po torbieli że okres w ogóle nie przyszedł? Dziś mój 37 dzień i nic. Na dodatek pobolewa mnie gruczoł bartholina i ciekawe czy znów zabiegu nie będę musiała robić tak jak pół roku temu. Czyli kolejne iui zrobimy w styczniu
Załamka
-
Kamma9207 wrote:Przyszedł po każdej z nich ale opóźnienie było dość duże.Odrazu brałam antykoncepcję.A co byłaś już na usg ze wiesz że nie masz już torbieli? Ja jeszcze czekam za tydzień koniec tabletek i 14 listopada usg
Wczoraj byłam na usg i lekarz (inny, z Medicover) powiedział że nie widzi już żadnej torbieli. Czyli musiała przy tym plamieniu ustąpić. No nic to czekam dalej na @.2020r. nasz Cud, nasze Życie 🤍 córeczka 💕🧸🧚♂️🩰
nick nieaktualnyhappilyeverafter wrote:Wczoraj byłam na usg i lekarz (inny, z Medicover) powiedział że nie widzi już żadnej torbieli. Czyli musiała przy tym plamieniu ustąpić. No nic to czekam dalej na @.
-
Kamma9207 wrote:A poprzedni lekarz powiedział ci jakiego rodzaju jest to torbiel? Ja miałam takie plamienie ze dorobiłam się anemii a jednak mało co się zmniejszyła..
Niestety nie mówił nic. Powiem Ci że i u mnie to była zgroza, od 14 dc najpierw tak troszkę plamiłam później bardziej, ale trwało to bite 6-7 dni. Ja nie wiem czy tamtego plamienia nie powinnam uznać za @ i od tego dnia liczyć jako 1 dc? Pogubiłam się już w tym wszystkim2020r. nasz Cud, nasze Życie 🤍 córeczka 💕🧸🧚♂️🩰
nick nieaktualnyhappilyeverafter wrote:Niestety nie mówił nic. Powiem Ci że i u mnie to była zgroza, od 14 dc najpierw tak troszkę plamiłam później bardziej, ale trwało to bite 6-7 dni. Ja nie wiem czy tamtego plamienia nie powinnam uznać za @ i od tego dnia liczyć jako 1 dc? Pogubiłam się już w tym wszystkim
-
Kamma9207 wrote:Raczej nie ma co tego liczyć jako początek cyklu,tak poprostu jest..U mnie tak samo było 7 dni bite krwawienia
Chyba tak. A u mnie niestety będzie zabieg chirurg. na ten gruczoł BartholinaZnów narkoza i kolejny miesiąc stracony, to już trzeci od ostatniej iui. Wczoraj miałam naprawdę kryzys. Powiedzcie mi Dziewczyny czemu tak musi być
nick nieaktualnyhappilyeverafter wrote:Chyba tak. A u mnie niestety będzie zabieg chirurg. na ten gruczoł Bartholina
Znów narkoza i kolejny miesiąc stracony, to już trzeci od ostatniej iui. Wczoraj miałam naprawdę kryzys. Powiedzcie mi Dziewczyny czemu tak musi być
-
Kamma9207 wrote:Chętnie bym pocieszyła,coś napisała ze mam motywacje chęci itp.Mam dzisiaj urodziny,kilka dni temu straciłam prace,od miesiąca mecze się z torbiela,moje małżeństwo upada.Nie wiem jeśli cię to pocieszy inni maja dwa razy gorzej.Odechcialo mi się dzieci,życia a tak naprawdę wstaje rano i zastanawiam się po co.Takze depresja po całości 😢
Kochana tak Ci współczuję. Matko co Ty mówisz, to naprawdę wszystkie nieszczęścia świataKamma przede wszystkim dziś masz urodziny więc nie smutamy się, tylko wymyślamy życzenia jakie mają nam się spełnić w tym roku
Ja z okazji urodzin życzę Ci aby Twoje życie poukładało się, a największe marzenie o dziecku spełniło się jak najszybciej :*
Kochana z pracą faktycznie niedobrze, są szanse że uda Ci się coś znaleźć? Jeżeli możesz sobie pozwolić może zrób ze 2-3 tygodnie przerwy. Odpocznij, złap dystans, przemyśl wszystko na spokojnie. A co do męża pisz prędko co tam się dzieje u Was, my tu zaraz zaradzimy z dziewczynami i chłopaka raz dwa naprostujemy.
No już już nie smucimy się tylko dziś piękny dzień, świętujemy, pijemy zdróweczko Twoje (póki można bo nigdy nie wiadomo kiedy ta ciąża się w końcu zjawi) i myślimy o tym co dobre i pozytywne na spotyka :*
Kochana tulę Cie mocnoi powtarzam jak mantrę w końcu kiedyś musi być dobrze, musimy mocno mocno w to wierzyć !
jolcia1005 lubi tę wiadomość
Kamma, ja również dołączam się do życzeń urodzinowych🎂. Przede wszystkim życzę ci abyś po kolei wychodzila gładko z wszystkich trudności, które Cię ostatnio spotykają.
Wznoszę toast, za twoje zdrowie.... herbatką 😉 Trzymaj się kochana😘
-
Kamma wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. Oby się spełniły wszystkie Twoje marzenia 😘starania od 2016 r.
2016 początek leczenia w klinice Genesis w Bydgoszczy
10.2017 zmiana kliniki na Gametę w Gdyni
On-azoospermia,niedoczynność tarczycy(przewlekła),hiperprolaktynemia(przewlekła)
07.2018 rozpoczęcie mojego leczenia
Niepłodność pierwotna,niedoczynność tarczycy
03.2019 I IUI AID
07.08.2019 start z IVF, krótki protokół, 19 sierpień punkcja,pobrano 19 kumulusów z czego 11 MII, 1 ❄ 3aa
12.09 transfer zarodka 4AA, czekamy na cud ❤️
8dpt-107,40 mIU/ml, 11 dpt-384,90 mIU/ml, 13 dpt-754,10 mIU/ml, 18dpt-5753 mIU/ml, mamy❤️
31.05.21 transfer zarodka 4AA; 7dpt-25,35mlU/ml,8 dpt-41,09mlU/ml,10dpt-125,60mlU/ml 14 dpt-608,40 mlU/ml,17 dpt-1624 mlU/ml,31 dpt-25308mlU/ml, 35 dpt-39036mlU/ml
-
nick nieaktualny