Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:4cm. Niby nie jakoś dużo. No nic. Nastawie się dobrze bo stres mi nic nie da.
Myślę że jest duża szansa że dasz radę w jednym cyklu się uporać z torbieląSzczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
soncia18 wrote:Ja dziś miałam crio... perfumem się skropilam w ilości jak zawsse bo nie czytałam forum ostatnio i nie czytałam wątku "perfumy". mam nadzieje ze nie zaszkodzą... teraz zaczęło sie odliczanie.... dziewczyny co bralyscie po crio? Ja mam brać dalej luteine ( tym razem luteina nie lutinus ) i estrofem i nic wieciej.... ostatnio przyzwyczaiłam się do dużych dawek wielu leków i jakoś mi tak "łyso" ze tylko to hehe. Ale biorę tez teraz nospe i takie ziołowe tabletki na uspokojenie. Zapytałam lekarza czyx mogę i powiedział ze jak najbardziej. ... taK więc teraz dllluuuugggiii czas przedemna heheAngelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
Cala wrote:Karen ja absolutnie nie twierdzę że u mnie powodzenie transferu zależało od tego ze nie używałam perfum, także myślę że źle mnie zrozumiałas
To co jednym z nas szkodzi innym może nie wyrządzić żadnej krzywdy wiec nie możecie mówić że skoro jedna z Was użyła perfum i dwa razy zaszła w ciaze to znaczy ze to jest przesąd - ja z kolei nie mowie ze u mnie dzięki temu się udało. Chodzi mi tylko o to ze na ten jeden dzień nic złego mi się nie stanie jeśli perfumow nie użyje w ogóle - bo chyba potwierdzicie ze to nic złego, a skoro nawet dr Paliga mówi żeby nie używać kosmetyków jak na wieczorne wyjście to chyba jednak ma jakiś powód? gdyby to w ogóle nie miało wpływu to po co by to mówiła? Sorry ale dla zmaksymalizowania szans jestem w stanie się "poświęcić"Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 13:35
Cala lubi tę wiadomość
Angelius
Soncia teraz trzymamy kciuki za twoją fasolkę !!
Dziewczyny mamy kolejne bliżniaki na wątku tylko niech się pochwaliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 14:17
Yummymummy, soncia18 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
soncia18 wrote:Ja dziś miałam crio... perfumem się skropilam w ilości jak zawsse bo nie czytałam forum ostatnio i nie czytałam wątku "perfumy". mam nadzieje ze nie zaszkodzą... teraz zaczęło sie odliczanie.... dziewczyny co bralyscie po crio? Ja mam brać dalej luteine ( tym razem luteina nie lutinus ) i estrofem i nic wieciej.... ostatnio przyzwyczaiłam się do dużych dawek wielu leków i jakoś mi tak "łyso" ze tylko to hehe. Ale biorę tez teraz nospe i takie ziołowe tabletki na uspokojenie. Zapytałam lekarza czyx mogę i powiedział ze jak najbardziej. ... taK więc teraz dllluuuugggiii czas przedemna hehe
domiszka, soncia18 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Soncia teraz trzymamy kciuki za twoją fasolkę !!
Dziewczyny mamy kolejne bliżniaki na wątku tylko niech się pochwaliAngelius
Typuję że bliźniaki u Quczi obstawiałam już po becie
Gratulacje!!!
Soncia, mocne kciuki &&&&& za dwucyfrową betę niebawemFlowwer, Yummymummy lubią tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Laski, z racji tego ze embriony sa Wasze to mozecie przyjsc nawet nie umyte ale embriolog, lekarz, stosuja kosmetyki, kolorowe, perfumy i wierzcie mi ze one dluzej przebywaja z Waszymi zarodkami niz wy wiec nie piszcie bzdur ze kosmetyki maja wplyw na niepowodzenie badz powodzenie transferu bo 90% personelu kliniki musialoby chodzic au naturelle a doskonale wiecie ze tak nie jest
KarenMillen lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Blizniaki?? Która to?Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, z racji że pojawiła się Domiszka to przypomniałam sobie co chciałam Wam powiedzieć od ostatniej wizyty. Domiszka kiedyś pisała, że test pappa można zrobić 2h przez prenatalnymi i podczas badań dostaniemy rozpisane wszystkie ryzyka. A więc potwierdzam, że to się zgadza. Zapisałam się na prenatalne i to samo co Domiszka zasugerowała mi dr Paliga.
madwitka, KateHawke, domiszka lubią tę wiadomość
-
KarenMillen wrote:Dziewczyny, z racji że pojawiła się Domiszka to przypomniałam sobie co chciałam Wam powiedzieć od ostatniej wizyty. Domiszka kiedyś pisała, że test pappa można zrobić 2h przez prenatalnymi i podczas badań dostaniemy rozpisane wszystkie ryzyka. A więc potwierdzam, że to się zgadza. Zapisałam się na prenatalne i to samo co Domiszka zasugerowała mi dr Paliga.
A w Provicie te prenatalne miałyście wykonane ? Bo ja czekałam na wynik tydzień i krew pobierali PO usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 15:43
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A w Provicie te prenatalne miałyście wykonane ? Bo ja czekałam na wynik tydzień i krew pobierali PO usg.
-
A co do środków chemicznych ja nie używam kosmetyków z parabenami jak mi odradziła MP oraz hybrydy.
Perfum nie używam od transferu ogólnie to minimum środków chemicznych i tak żyjemy w syfie więc choć tyle mogę ograniczyć.
Ale w przyszłym tygodniu idę rozjaśnić włosy bo do 12 tc odradza się.
Suma sumarów każda z nas zrobi jak uważa, nic na siłę.KarenMillen, Yummymummy lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A ja obstawiam inną mamusię bliźniaków Starszą ciążę
Ja nie miałam możliwości wykonania pappa przed badaniem i czekałam sporo... Może się zmieniło
Mi w Invikcie zalecili zero kosmetyków, nawet makijażu, w Angeliusie nic nie wspominali... Także umyłam, umalowałam się jak zawszeErl lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
DZiewczynki ale ciągniecie ten temat...
Kurcze Flowwer teraz o niczym innym nie myśle, tylko o tym która to ta podwójna szczesciara:) Czyzby jeden zarodek podzielił sie na dwa?Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Flowwer wrote:A co do środków chemicznych ja nie używam kosmetyków z parabenami jak mi odradziła MP oraz hybrydy.
Perfum nie używam od transferu ogólnie to minimum środków chemicznych i tak żyjemy w syfie więc choć tyle mogę ograniczyć.
Ale w przyszłym tygodniu idę rozjaśnić włosy bo do 12 tc odradza się.
Suma sumarów każda z nas zrobi jak uważa, nic na siłę.