Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
KarenMillen wrote:Kate, czyli mogłyśmy się minąć na korytarzu bo ja na 14:50:) Cieszę się że Twoje maleństwo pięknie rośnie!
Śpieszę donieść że u nas wszystko dobrze. Maluszki rozrabiają i machają nóżkami i rączkami. Mają 30 i 27 mm. Dziś posłuchaliśmy serduszek.
Pływają w pęcherzykach po 5-6 cm więc już wiem dlaczego jestem taka wzdęta:)
Ooo jeeeej! Jakie to musi być piękne tak oglądać dwie fasolki pływające w brzuchu gratulacje!KarenMillen lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Po pierwsze, bardzo gratuluję udanych wizyt!!
Miałam wczoraj zdać relację ale po prostu padłam po powrocie do domu. U nas wszystko dobrze. Oddałam krew na pappa 2,5h przed badaniem USG. Panie w punkcie pielęgniarskim nie były zachwycone, ale powiedziałam, że dowiedziałam się od Pani dr, że jest taka możliwość, więc się zgodziły pobrać przed. Kazały tylko powiedzieć na początku doktorowi, że wynik jest w systemie (nie odbiera się żadnego papierka).
Później była wizyta u wspomnianego wcześniej dr. O. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Miły, rzeczowy itd. Zrobił usg, ale dzidziuś był specyficznie obrócony. Pomierzył co mógł i powiedział, że jest w porządku ale byłoby super gdyby dzidziuś się obrócił. Czekaliśmy z 10 min w poczekalni i zawołał nas raz jeszcze. Dzidziuś faktycznie jakby posłuchał i zmienił pozycję, dał się świetnie pomierzyć
Podsumowując - wszystko jest dobrze. Ryzyka są niskie. Kamień spadł nam z serca.
A no i maluch bardzo podrusł - ma już 6 cm
Płeć - jeszcze nieznana
Frelcia, kciuki za tą @!KarenMillen, Erl, KateHawke, Yummymummy, domiszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate, Karen, Koniczynko i Erl bardzo Wam gratuluję tych wizyt w tym tygodniu. Niech Wam się ciążę pozytywnie rozwijają a Wasze maluchy kibicuja z Mamusiami pozostałym angeliuskom:)
Ja mam zaraz wizytę. Dalej jest to mocne plamienie ale widać po antykach nic więcej mnie nie spotka.CzterolistnaKoniczyna, KarenMillen, Erl, Yummymummy, KateHawke lubią tę wiadomość
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Hej dziewczyny
Po pierwsze, bardzo gratuluję udanych wizyt!!
Miałam wczoraj zdać relację ale po prostu padłam po powrocie do domu. U nas wszystko dobrze. Oddałam krew na pappa 2,5h przed badaniem USG. Panie w punkcie pielęgniarskim nie były zachwycone, ale powiedziałam, że dowiedziałam się od Pani dr, że jest taka możliwość, więc się zgodziły pobrać przed. Kazały tylko powiedzieć na początku doktorowi, że wynik jest w systemie (nie odbiera się żadnego papierka).
Później była wizyta u wspomnianego wcześniej dr. O. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Miły, rzeczowy itd. Zrobił usg, ale dzidziuś był specyficznie obrócony. Pomierzył co mógł i powiedział, że jest w porządku ale byłoby super gdyby dzidziuś się obrócił. Czekaliśmy z 10 min w poczekalni i zawołał nas raz jeszcze. Dzidziuś faktycznie jakby posłuchał i zmienił pozycję, dał się świetnie pomierzyć
Podsumowując - wszystko jest dobrze. Ryzyka są niskie. Kamień spadł nam z serca.
A no i maluch bardzo podrusł - ma już 6 cm
Płeć - jeszcze nieznana
Frelcia, kciuki za tą @!
byłaś na prenatalnych w gabinecie z mężem? Bo właśnie się zastanawiamy czy tak się da, na wizyty zawsze chodzimy razem.
Frelcia, powodzenia kciukam!!&&& Nasz doktorek to chyba mieszka w Angeliusie.XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Erl wrote:Koniczynka, wspaniałe wieści
byłaś na prenatalnych w gabinecie z mężem? Bo właśnie się zastanawiamy czy tak się da, na wizyty zawsze chodzimy razem.
Frelcia, powodzenia kciukam!!&&& Nasz doktorek to chyba mieszka w Angeliusie.
Tak, byłam z mężem. W sumie do tej pory na każdej wizycie ciążowej byliśmy razem, nawet na tych, gdzie usg było dopochwowe. Zawsze pytamy czy mąż może być obecny podczas usg i jeszcze nikt nam nie odmówił. Wczoraj przed prenatalnymi pani w rejestracji nas poinformowała, że będzie to usg przez brzuch i mąż może być obecny. Jednak na wstępie, jak zwykle, zapytaliśmy lekarza a on jak najbardziej wyraził zgodę. Mąż potem zapytał jeszcze czy może podejść do nas, do usg aby lepiej widzieć Lekarz bardzo wyrozumiały, zgodził się
PS. Frelcia, czekam na relację z wizyty i już trzymam kciuki za proceduręErl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż po torbieli nie ma jupi. Od poniedziałku zastrzyki i leki i w ogóle stymulacja powiedziałam że chce embryoglue to się zaśmiał i powiedział że to dodatek raczej po nieudanych procedurach ale że jak będzie tak daleko to nie ma sprawy i zapisał. Śmiał się że mama mi będzie wbijać zastrzyki
KateHawke, Yummymummy, CzterolistnaKoniczyna, Erl, Cala lubią tę wiadomość
-
Milo czyta się te relacje ja w poniedziałek mam podgląd i już się nie mogę doczekać. Rzeczywiście mysli różne mnie nachodzą inprzedlstalam czytać inne fora żeby nie wpadać w panikę i wymyślać jakieś bzdury:P zresztą mój M zabronił mi czytać bo za duzo myślę i kombinuje haha
Erl, KateHawke, Flowwer, CzterolistnaKoniczyna lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Quczi wrote:Milo czyta się te relacje ja w poniedziałek mam podgląd i już się nie mogę doczekać. Rzeczywiście mysli różne mnie nachodzą inprzedlstalam czytać inne fora żeby nie wpadać w panikę i wymyślać jakieś bzdury:P zresztą mój M zabronił mi czytać bo za duzo myślę i kombinuje haha
Quczi lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Frelcia wrote:Już po torbieli nie ma jupi. Od poniedziałku zastrzyki i leki i w ogóle stymulacja powiedziałam że chce embryoglue to się zaśmiał i powiedział że to dodatek raczej po nieudanych procedurach ale że jak będzie tak daleko to nie ma sprawy i zapisał. Śmiał się że mama mi będzie wbijać zastrzykiXII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualnyErl nie wiem jeszcze jakie leki. Dostanę wszystko w poniedziałek:) I od razu pójdę na zastrzyk żeby wiedzieć jak wbijać potem znowu w piątek kolejne usg. Teraz tylko się modlę żeby hiperki nie było i faktycznie jak tak liczę to jeśli będzie 5dniowy okruszek to w wielką sobotę jakoś transfer może mi święta Zmartwychwstania przyniosą cud
W ogóle coś co mnie miło zaskoczylo to to że nic nie policzył za wizytę. Chyba stwierdził że jeszcze i tak ostro będziemy bulić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 11:44
-
Bo już za wizyty od teraz nie będziesz płacić, one są w cenie invi więc to nie był że strony doktora żaden extra bonus dla Was. Od wizyty podgladowej przed stymulacja się juz nie płaci hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 12:08
domiszka lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Frelcia wrote:Erl nie wiem jeszcze jakie leki. Dostanę wszystko w poniedziałek:) I od razu pójdę na zastrzyk żeby wiedzieć jak wbijać potem znowu w piątek kolejne usg. Teraz tylko się modlę żeby hiperki nie było i faktycznie jak tak liczę to jeśli będzie 5dniowy okruszek to w wielką sobotę jakoś transfer może mi święta Zmartwychwstania przyniosą cud
W ogóle coś co mnie miło zaskoczylo to to że nic nie policzył za wizytę. Chyba stwierdził że jeszcze i tak ostro będziemy bulić.KateHawke lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio za sama wizytę 250+ 130 wymaz resztę wyników na szczęście miałam z medicover (abonament z pracy) , bo by mnie zezarlo z butamiAngelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
Yummymummy wrote:Ja ostatnio za sama wizytę 250+ 130 wymaz resztę wyników na szczęście miałam z medicover (abonament z pracy) , bo by mnie zezarlo z butamiXII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Nie jest tanio...Ale biorąc pod uwagę ilość sukcesów i Pani Paligi i Mańki szczególnie na tym forum to wartoXII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*]