Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Mam dopiero możliwość w sobotę podjechać na bete. Póki co pozostaje mi wierzyć.
Nie wiedziałam że wy też macie niskie hba.Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
nick nieaktualny
-
Poziomka25 wrote:Yummy gratulacje i 3mamy kciuki ;**
Stołek, tak mi przykro ;(( nie mam słów ;(
Dziewczyny jeszcze Was zapytam, powiedzcie mi czy oprócz Frelci jest tu ktoś kto ma problem z niskim HBA u faceta ??
Wczoraj odebraliśmy wyniki i jest 57% z normą od 80. Na początku nie mając świadomości czego się spodziewać stwierdziłam że wynik ok, ale na innym wątku dziewczyny mi powiedziała że nawet przy inseminacji są problemy. My startujemy z in vitro ale obawiam się jak to się wszystko potocZy.Yummymummy, Poziomka25 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Frelcia wrote:Ale w tym hba? To tym bardziej cuda się dzieją u Ciebie. Postaram się jeszcze nie poddawać i wierzyć w moja blastke.
Ja pcos, brak owu, nieregularne @... itdAngelius
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2020, 17:01
Yummymummy lubi tę wiadomość
3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️
Ciaza naturalna.
09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
STORK wrote:Yummy!!!!! Gratulacje Pięknych 9 miesięcy! :*
STORK
Przytulam ❤️STORK lubi tę wiadomość
Angelius
Yummy jak ja zazdroszczę Wam, które co transfer kończycie z ciążą Tak chyba miała Madwitka u nas:). A tak poważnie to wielkie gratulacje! Wiedziałam że długo nie wytrzymacie bez testowania.
Frelciu u mnie sprawdzały się 25tki od 6dpt. A głupia testy robiłam od czwartego;) Także jeszcze poczekaj, nic nie jest przesądzone.Yummymummy lubi tę wiadomość
-
KarenMillen wrote:Yummy jak ja zazdroszczę Wam, które co transfer kończycie z ciążą Tak chyba miała Madwitka u nas:). A tak poważnie to wielkie gratulacje! Wiedziałam że długo nie wytrzymacie bez testowania.
Frelciu u mnie sprawdzały się 25tki od 6dpt. A głupia testy robiłam od czwartego;) Także jeszcze poczekaj, nic nie jest przesądzone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 18:57
Angelius
Bobli wrote:Yummy! Mam nadzieję, że tą wiadomością odczarujesz ostatnie dni;))) Frelciu- byle do piątku!
Bobli, Poziomka25 lubią tę wiadomość
Angelius
nick nieaktualny
-
Yummymummy wrote:Dupiaty test!!!! Ja mam 10 tki i wyszedł cień cienia ... Wiec nie sraczkuj, tylko jutro zapinkalaj na betę!!! ❤️
Stork bardzo przykro mi:(
Karen trzymam za Maluchy
Frelcia mi kiedyś sikabiec wyszedł ujemny a beta byla 309Yummymummy lubi tę wiadomość
Szs -
nick nieaktualnyNo tak zasmuciłam trochę forum. Nie miałam takiej intencji.
Maluch był po prostu chory, biologia sama zdecydowała, pozostaje mi się z tym pogodzić.
Czas leczy rany, może będzie mi dane być mamą za jakiś czas.
Nie będę wdawała się w szczegóły, niczyja wina, że tak się stało.
Za jakiś czas do Was wracam, zżyłam się z Wami strasznie Erl z Tobą zwłaszcza z racji zbliżonych początkowych wyników.
Buziale laski! Powodzenia!Bobli, Yummymummy, KarenMillen, Erl, KateHawke, Bejzi, h_anulka, NieJa lubią tę wiadomość
-
Poziomka25 wrote:Dziewczyny, a nie wiecie jak działa laboratorium provity? Ciekawi mnie wiarygodność wyników. Na stronie pisze że mają owszem certyfikaty ale nic nie wspominają o badaniach między laboratoryjnych, nic też nie ma o tym czy to laboratorium jest akredytowane.
Niestety ale jestem typem osoby bardzo podejrzliwej i drążącej temat w każdym calu.
I jeszcze myślę o tym czy stosują jakieś wzorce, materiały odniesienia do tych aparatów..
Czytam jescze o kosztach IMSI 4800, punkcja z monitorowaniem 1000 (rozumiem że wliczone są wszystkie wizyty, oprocz 1 kwalifikującej?), transfer 800 zł.
Dodatkowo badania + leki? Tak sobie myślę że w naszym przypadku dobrze by było naciąć otoczkę zarodka jeśli jest problem z tym HBA.
Frelcia a Ty nie byłaś kierowana przed in vitro na histeroskopie?
Jeżeli chodzi o badanie nasienia to myślę ze robią najlepiej. Powtórz hba jesli nie daje Ci to spokoju .a całościowe badania nasienia jak wyszło w porównaniu z innym laboratorium?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 20:04
Szs