Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie, trzeba myśleć realistyczne, dobry sikaniec pokaże betę poniżej 10 nawet i sprawdziłam to nie raz. Natomiast są rzadkie przypadki jak Cali, że zagnieżdżenie nastąpi później. I wtedy przy dobrym sikańcu w 6dpt nie wyjdzie nic. Jeśli Frelciu nie miałaś dobrego sikańca lub zagnieżdżenie nastąpiło później niż zwykle to jeszcze jest szansa. I tego Ci życzę.
Cala, innamorata88, Bejzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Namowilam mamę zeby ze mną pojechała jutro na bete. Rozumiem że jak wyjdzie 0 to nie ma już szans.
jutro bedziesz miala 8dpt?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Ok. To jutro będę wiedziała na czym stoję. Ale mam złe przeczucia niestety. Jak się nie uda to długo trzeba czekać na kolejną procedurę ?
mysle ze ok 2 miesiace na pewno. Organizm musi odpoczac i zregenerowac sily. Ja chyba nawet czekalam 3 miesiace.
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Czyli gdzieś do sierpnia.. do moich urodzin. No nic. Zaciskajcie jutro mocno kciuki! Moja teściowa się dzisiaj za nas w Rzymie przy grobie Jana Pawła modliła...może jej się udało wymodlic.
Trzymam mocno kciuki!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Frelcia wrote:Namowilam mamę zeby ze mną pojechała jutro na bete. Rozumiem że jak wyjdzie 0 to nie ma już szans.Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
nick nieaktualny
-
Poziomka25 wrote:Tak czy siak dajecie nadzieję. Mam nadzieję że dzięki takim wynikom zapłodnią mi wszystkie komórki.
U nas wyniki M wszystkie w normie jeśli chodzi o morfologię( tu 12%), ruch, ilośc itd. Ze specjalistycznych teraz źle to hba wyszło, a fragmentacja DNA ok.
Jestem ciekawa kariotypów, które też robilismy i czekam z niecierpliwością na wyniki.
U nas zaczęło sie od moich problemów, gdzie wyszły niedrożne jajowody, potem endomterioza, owulacja też stosunkowo późno więc ciężko stwierdzić czy jakościowo są dobre te komórki...
Frelcia wierzę i w Twój Cud :* będzie dobrze, zobaczysz :*Bejzi lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Frelcia wrote:Domiszko a Tobie ile dpt wyszła pozytywna beta?
ja 9dpt 3 dniowego zarodka mialam bete 113 a kreske na tescie ledwo ledwo, na drugi dzien z porannego moczu byla jeszcze slabsza👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Stork tulę Cię z całych sił, silna z Ciebie kobieta nabierz sił do kolejnej walki a tym czasem odpoczywaj. Jednak nie istnieje sprawiedliwość
Yumm Gratuluję i życzę pięknych przyrostów ♡
Yummymummy lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnydomiszka wrote:Frelciu ale Ty masz duzo mrozakow chyba wiec nie musisz nowej proceduty miec w najgorszym wypadku tylko nowy transfer a tu odczekujesz tylko cykl.
ja 9dpt 3 dniowego zarodka mialam bete 113 a kreske na tescie ledwo ledwo, na drugi dzien z porannego moczu byla jeszcze slabsza
Nie mam mrozaczkow w dniu transferu miałam informację że w 6 dobie będą mrożone a następnego dnia telefon że przestały się rozwijać. Jest ze mną tylko ten jeden fajter . Jutro idę na bete. Mogę się kluc cała ciążę i co godzinę tą wredna heparyna i robić co tylko żeby tylko jutro była ciążowa beta.... -
Dziś test już ciemniejszy jutro rano powtarzam betę, nieustannie proszę Was o &&&&
Erl, NieJa, h_anulka, Frelcia, Cala, njut, CzterolistnaKoniczyna, Flowwer, domiszka, STORK, KateHawke, EmWu, Yoselyn82, Bejzi, Molyy lubią tę wiadomość
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
Frelcia wrote:Nie mam mrozaczkow w dniu transferu miałam informację że w 6 dobie będą mrożone a następnego dnia telefon że przestały się rozwijać. Jest ze mną tylko ten jeden fajter . Jutro idę na bete. Mogę się kluc cała ciążę i co godzinę tą wredna heparyna i robić co tylko żeby tylko jutro była ciążowa beta....👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualnyDomiszko od początku dajesz mi nadzieję na sukces. Już mi jest niedobrze przed jutrzejszą beta...Ale rozmawiałam z Mężem i się nie poddamy. Spróbujemy jeszcze. Chociaż On mocno wierzy w tego Malucha. I ja też mam jeszcze nadzieję!
Erl lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2020, 17:01
Yummymummy lubi tę wiadomość
3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️