Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggie1 wrote:Dziewczyny, progesteron wyszedł mi 150,50! nie za dużo? Biorę cały czas lutinus 3x1
Meggie1, Pia88 lubią tę wiadomość
-
ania609 wrote:Cześć, długo tu nie zaglądałem.. A tu tyle wiadomości. Gratuluję udanych transferów i trzymam kciuki za dziewczyny które jeszcze walczą. Po burzy zawsze wstaje słońce, wierze, że każda z nas zostanie obdarzona tym cudem jakim jest dziecko. Tego wam życzę :*
Pia88 lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Dziewczyny mam pytanie czy dawałyście swojemu M mace w tabletkach? czytam teraz na necie że wpływać korzystanie na nasienie, ale niewiem czy jest sens,już kiedyś o niej czytałam ale jakoś tak nigdy nie kupiłam zawsze brałam zwykle witaminy, co myślicie??
Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Luna wrote:Dziewczyny mam pytanie czy dawałyście swojemu M mace w tabletkach? czytam teraz na necie że wpływać korzystanie na nasienie, ale niewiem czy jest sens,już kiedyś o niej czytałam ale jakoś tak nigdy nie kupiłam zawsze brałam zwykle witaminy, co myślicie??
Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
evkill wrote:Hej na jakim jesteś etapie?
Honorata02, CzterolistnaKoniczyna, evkill, Bejzi, monik123, didik34, m_d_f, KateHawke, ania8306, Meggie1, Bella93, Pia88 lubią tę wiadomość
-
monik123 wrote:Mój M brał mace w tabletkach
I co dały coś? Niewiem lepsze wyniki, większa ochota na przytulanki? Czy to raczej nakrecanie kasy
Ania609 gratuluję, jak to dobrze że coraz więcej dobrych wieści, niestety nie pomogę w tej kwestii ale mocno trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę, wszystko będzie dobrze i czekamy na relacje, a mogę zapytać czy robiłaś jajues dodatkowe badania, bralas dodatki do transferu że teraz się udało?Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
ania609 wrote:Jestem po transferze 2 blatocyst dziś mija 21dpt, beta wyszła pozytywna juto mam wizytę, martwi mnie jedna rzecz.. W czwartek miałam dosyć silny ból brzucha, boję się czy wszystko będzie dobrze.. Jest to mój 6 transfer, i 8 lat starań o dziecko..
Bóle brzucha chyba są częste w początkowej ciąży, więc postaraj się nie martwić na zapas. Na pewno zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy, żeby było dobrzePia88 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
2xIUI
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
Luna wrote:I co dały coś? Niewiem lepsze wyniki, większa ochota na przytulanki? Czy to raczej nakrecanie kasy
Ania609 gratuluję, jak to dobrze że coraz więcej dobrych wieści, niestety nie pomogę w tej kwestii ale mocno trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę, wszystko będzie dobrze i czekamy na relacje, a mogę zapytać czy robiłaś jajues dodatkowe badania, bralas dodatki do transferu że teraz się udało?Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
2xIUI
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
ania609 wrote:Jestem po transferze 2 blatocyst dziś mija 21dpt, beta wyszła pozytywna juto mam wizytę, martwi mnie jedna rzecz.. W czwartek miałam dosyć silny ból brzucha, boję się czy wszystko będzie dobrze.. Jest to mój 6 transfer, i 8 lat starań o dziecko..
Bz ... Jak u Ciebie sytuacja ? Coś się zaczyna dziać, jakieś skurcze czy coś???Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 20:47
Pia88 lubi tę wiadomość
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
monik123 wrote:Szczerze to nie mam pojęcia czy coś dało, brał jeszcze przed wizytą u MP, potem dostał dodatkowo inne suple i Pani dr mówiła, że też może brać mace w dalszym ciągu
OK dzięki, czytałam mężowi o tych tabletkach ale podszedł dość sceptycznieStarania od 2014 roku,
od 2018 Provita
Luna wrote:I co dały coś? Niewiem lepsze wyniki, większa ochota na przytulanki? Czy to raczej nakrecanie kasy
Ania609 gratuluję, jak to dobrze że coraz więcej dobrych wieści, niestety nie pomogę w tej kwestii ale mocno trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę, wszystko będzie dobrze i czekamy na relacje, a mogę zapytać czy robiłaś jajues dodatkowe badania, bralas dodatki do transferu że teraz się udało?evkill, Pia88 lubią tę wiadomość
-
ania609 wrote:Zawsze, brałam w sumie to samo.. Przy 2 wcześniejszych transferach miałam zlecony accofil od doc. Paśnika, ale nic nie ruszyło (jak wszystko będzie dobrze to będę miała na sprzedasz accofil) Paśnik stwierdził że jeśli accofil nie pomógł to mam teraz nie brać.. Przy tym transferze brałam intralipid 200ml, encorton 5mg, estrofem, lenzetto, kroplowke na skurcze, Klej.. Nic więcej nie badalam, wszesniej byłam przebadany..moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
ania609 wrote:Zawsze, brałam w sumie to samo.. Przy 2 wcześniejszych transferach miałam zlecony accofil od doc. Paśnika, ale nic nie ruszyło (jak wszystko będzie dobrze to będę miała na sprzedasz accofil) Paśnik stwierdził że jeśli accofil nie pomógł to mam teraz nie brać.. Przy tym transferze brałam intralipid 200ml, encorton 5mg, estrofem, lenzetto, kroplowke na skurcze, Klej.. Nic więcej nie badalam, wszesniej byłam przebadany..
Dziękuje, poprostu jestem ciekawa co dziewczyny biora, jeszcze raz gratuluję i trzymam kciukasy ✊✊✊✊✊Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
monik123 wrote:Gratulacje 😊 możesz napisać czy ten transfer różnił się czymś od pozostałych?
Bóle brzucha chyba są częste w początkowej ciąży, więc postaraj się nie martwić na zapas. Na pewno zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy, żeby było dobrzePia88 lubi tę wiadomość
-
ania609 wrote:Dziękuję, mam nadzieję,że w końcu będzie dobrze w sumie nie robiłam nic więcej.. Już wcześniej miałam podobne zestawy, widocznie to był ten zarodek.. A nie przepraszam zrobiłam coś dodatkowego, w czasie procedury kupiliśmy sobie kotka cała uwagę skupiam na nim .. Nie myślałam o transferze...
Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
2xIUI
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
monik123 wrote:Czyli faktycznie to też musiał być właściwy zarodek albo nawet dwa ❤❤ możesz napisać jakiej były klasy? Kotek pewnie też się przyczynił do udanego transferu 😊🐈
Luna, Pia88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam punkcję w środę, trzymajcie kciuki, oby było co zapładniać!
monik123, evkill, CzterolistnaKoniczyna, Luna, aurola, didik34, lipcowka86, Honorata02, m_d_f, Samosiowa88, xagax, KateHawke, Meggie1, Yoselyn82, Baba1, Ewa89_89, Bella93, bz10, Cichaa, Pia88 lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱