Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
ania609 wrote:Jeden był 3bb drugi 3bc. Napewno kotek pomógł.. Bardzo polecam mieć jakieś zwierzątko, to naprawdę pomaga nic nie leżałam, jedynie może przez pierwsze 2 dni, normalnie funkcjonuje
Edit: dałaś mi nadzieję, że i u mnie po tylu transferach w końcu kiedyś się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 21:12
Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
czekamynadzidzie wrote:Dziewczyny mam punkcję w środę, trzymajcie kciuki, oby było co zapładniać!
czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
ania609 wrote:Jeden był 3bb drugi 3bc. Napewno kotek pomógł.. Bardzo polecam mieć jakieś zwierzątko, to naprawdę pomaga nic nie leżałam, jedynie może przez pierwsze 2 dni, normalnie funkcjonuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 21:10
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
czekamynadzidzie wrote:Dziewczyny mam punkcję w środę, trzymajcie kciuki, oby było co zapładniać!
-
My też mamy kota. Wylegiwal się ze mną wiernie jak musiałam leżeć w ciąży. Natomiast odkąd Dzieć jest z nami to Kitek od nas stroni. Nie mam pojęcia dlaczego. Rzeczy malucha omija łukiem, poważnie.Pia88 lubi tę wiadomość
-
evkill wrote:Kocham kotki, niestety mój M jest uczulony i jak zamieszkaliśmy razem oddałam moja kitkę, udało mi się znaleźć dla niej dom. Ryczalam dlugo, przez 2 dni z łóżka nie wychodzilam tylko wyłam.
evkill, Pia88 lubią tę wiadomość
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Aniu, gratulacje i kciuki za wizytę 🙂
My też mamy kota. Wylegiwal się ze mną wiernie jak musiałam leżeć w ciąży. Natomiast odkąd Dzieć jest z nami to Kitek od nas stroni. Nie mam pojęcia dlaczego. Rzeczy malucha omija łukiem, poważnie.Pia88 lubi tę wiadomość
-
ania609 wrote:Dziękuję hmm.. A może jest zazdrosny.. Nasz kicia jest z nami ponad miesiąc i bardzo sobie upodobal mnie, mąż czasem dostał łapa od niego haha a mnie przytula lize, nie opuszcza na krok.. Najgorzej rano bo nie da mi pospać bo już mnie lize, miauczy nad uchem żebym wstała..
Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPia88 wrote:Dzięki Samosiowa, kiedy Ty masz laparoskopię?
Ja czekam teraz na okres i zaczynam brać antyki bez przerwy aż do tej histeroskopii.
Szczerze to nigdy tak nie miałam.
Pani Doktor powiedziała, że nie ma żadnej różnicy, a tak przynajmniej będziemy pewne, że na histeroskopię nic nie wypadnie. Miała tak któraś z Was?
Nie ma takiej potrzeby stosowac antyki narazie a co do przestawienia cyklu to u mnie tylko ciaza moglaby wywinac psikusa ale raczej to nie mozliwe.
Czekamy kciuki
Gratuluje tez bety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 22:43
-
ania609 wrote:Jestem po transferze 2 blatocyst dziś mija 21dpt, beta wyszła pozytywna juto mam wizytę, martwi mnie jedna rzecz.. W czwartek miałam dosyć silny ból brzucha, boję się czy wszystko będzie dobrze.. Jest to mój 6 transfer, i 8 lat starań o dziecko..
Pia88 lubi tę wiadomość
*od 2016 starania o dziecko
*Marzec 2017 pierwsza wizyta w klinice niepłodności
*Grudzień 2017 laparoskopia+ hinteroskopia
-usunięcie przegrody
-Endometrioza 1 stopnia
*Styczeń 2018 Mąż operacja żylaków,zero poprawy morfologia 1-2%
*Kwiecień 2019 IMSI długi protokół
-04.04.2019 transfer😢 -8dpt beta 0.5 -10dpt beta 0.1 brak mrożaczków
*Maj 2019 badanie kariotypów-wynik ok
*Sierpień 2019 badanie na trombofilię-wszystko ok
*Sierpień 2019 badanie kirów
*Styczeń 2020 biopsja endometrium
*Luty 2020 IMSI
-14.02.2020 transfer 2-3 dniowców
#6dpt beta 8,08 #8dpt 27,4 #10dpt 24,5 #11dpt 15,5😢
-sierpień 2020 histeroskopia -wszystko ok
-wrzesień biopsja end. z nk :wynik 1600/10
-12.10 transfer jedynego mrożaka blastka 2bb-beta negatywna
Listopad 2021 ICSI
18.11.21 transfer 3 dniowca 7dpt beta28,11dpt beta 261,13dpt beta 780,18dpt 5000,25dpt mamy serduszko ❤❤❤
Mamy ❄️
13 08.22 Paulina💗💗2490,48 cm, 40+4,poród sn💖 -
Quczi czekoladę?! O masakra...ja bym osiwiała czekając na reakcję organizmu dziecka 😯 dziękuję za życzenia 🤗
Evkill dać niemowlakowi tort na chrzcinach to tylko pogratulować im wyobraźni. No i jak tu odpierać takie ataki jak później wyzywają cię od nadwrażliwych bab.
Dzidzia pięknych jajeczek! Niech rosną i dają szczęście 💪
Ania gratulacje! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i teraz 9 miesięcy powiedział Okruszek w brzuchu. Lub dwa Okruchy 💖💖czekamynadzidzie, Pia88 lubią tę wiadomość
-
ania609 wrote:Haha.. A lubi twój kotek głaskanie po brzuszku?
Pia88 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Quczi czekoladę?! O masakra...ja bym osiwiała czekając na reakcję organizmu dziecka 😯 dziękuję za życzenia 🤗
Evkill dać niemowlakowi tort na chrzcinach to tylko pogratulować im wyobraźni. No i jak tu odpierać takie ataki jak później wyzywają cię od nadwrażliwych bab.
Dzidzia pięknych jajeczek! Niech rosną i dają szczęście 💪
Ania gratulacje! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i teraz 9 miesięcy powiedział Okruszek w brzuchu. Lub dwa Okruchy 💖💖Pia88 lubi tę wiadomość
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Uwielbia 😊 ale oczywiście pozwala tylko nam. Teraz, kiedy mąż jest namber łan to przed nim się kładzie i pokazuje brzuszek do glaskania 🙂 wcześniej mi tak robił.
Pia88 lubi tę wiadomość
-
ania609 wrote:Megi gratuluję, idziemy prawie równo ja wizytę mam jutro powtarzałas jeszcze betę? Ja progesteron też mam wysoki prawie 100 ale biorę agolutin domiesniowo jutro się dowiem czy brać dalej czy nie..
Pia88 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
ania609 wrote:Jestem po transferze 2 blatocyst dziś mija 21dpt, beta wyszła pozytywna juto mam wizytę, martwi mnie jedna rzecz.. W czwartek miałam dosyć silny ból brzucha, boję się czy wszystko będzie dobrze.. Jest to mój 6 transfer, i 8 lat starań o dziecko..
Ps. Ja mogę odkupić accofil jak cośWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 06:34
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero