Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
ania609 wrote:Meggi super bardzo się cieszę. Gratuluję..
ja też miałam plamienia i jest wszystko dobrze :*
Miałam dziś wizytę dzidziuś ma już 1.5 cm wszystko jest dobrze to juz 8 tc w koncu po tylu latach.. Dziewczyny gdzie robilyscie badania prenatalne? Kogo polecacie? Co myślicie o dr. Orlinskim? Czy skierowanie z Angeliusa jest ważne też w innej klinice?
Ja polecam dr Rozmus z gyncentrum.
Cieszę się że maluszek pięknie rośnie 🥰Pia88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Wisienka pamiętasz jak miałyśmy obie transfer w maju? ☺️ Widzę, ze tez będziesz walczyć z accofilem jak ja. Nie kusi Cię transfer w 3 dobie, żeby spróbować? Ostatnio paru moim koleżankom właśnie te się udały.
Pamiętam 🙂 zdaję się na rady lekarza.🙂 zobaczymy😉Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia__ wrote:Zaczyna ku dobremu zmierzać wszystko. Może i u mnie 2020r. odwróci złe karty?
Nowym Rokiem, ale starym krokiem, żadne czary mary się nie dzieją 🤷♀️ -
nick nieaktualnyania609 wrote:Meggi super bardzo się cieszę. Gratuluję..
ja też miałam plamienia i jest wszystko dobrze :*
Miałam dziś wizytę dzidziuś ma już 1.5 cm wszystko jest dobrze to juz 8 tc w koncu po tylu latach.. Dziewczyny gdzie robilyscie badania prenatalne? Kogo polecacie? Co myślicie o dr. Orlinskim? Czy skierowanie z Angeliusa jest ważne też w innej klinice?Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:3lata pod rząd tak myślałam, jednak okazało się, że nowe cyferki na kalendarzu nic nie zmieniają.
Nowym Rokiem, ale starym krokiem, żadne czary mary się nie dzieją 🤷♀️
Bella Ty to potrafisz.. usadzić na dupie.Pia88 lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:3lata pod rząd tak myślałam, jednak okazało się, że nowe cyferki na kalendarzu nic nie zmieniają.
Nowym Rokiem, ale starym krokiem, żadne czary mary się nie dzieją 🤷♀️AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodki beta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodki beta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio 03.2018 crio 09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 ciąża ektopowa -
Wisienko powodzenia 😁
Magii czekają cię leniwe święta. Odpoczywaj.
Aurola pozytywnej bety.
Wielu z Was pozytywnie się kończy ten rok 😀Wisienka39*, aurola, Pia88, Meggie1 lubią tę wiadomość
AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodki beta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodki beta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio 03.2018 crio 09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 ciąża ektopowa -
nick nieaktualnyJa myślę jednak, że mimo tego całego zła i niesprawiedliwości, które nas dotykają cuda się jednak dzieją. Tylko mało się o nich mówi i nie zawsze dotykają nas. Kiedyś ksiądz Twardowski powiedział, że kto nie jest cierpliwy niech nie czeka na cud. I tak jak jestem antyklerykałem to się z gościem zgadzam. Myślę, że chociaż jest ciężko to jeśli skupimy się na docenianiu tego co mamy, zdobywaniu tego co jest w zasięgu i cichej walce, to mniej rzeczy nas ominie. A kto wie? Może doczekamy tego wyczekiwanego. I mimo że mózg to wie a serce już by chciało tulić swoje maleństwo to nie wolno się jeszcze poddać.
Wisienka39*, Baba1, Pia88, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
didik34 wrote:Aniu, skierowanie jest wszędzie ważne. Tylko na drugie prenatalne musisz mieć osobne skierowanie od lekarza prowadzącego.
-
ania609 wrote:Tylko Pani dr. Mówiła że skierowanie jest ważne na 2 badania prenatalne z NFZ.. To mimo to muszę mieć na to drugie badanie skierowanie od swojego lekarza?
Nie, pani dr wystawia dwa skierowania na NFZ.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ania609 wrote:A to bez problemu zrobiłaś w gyncentrum dwa badana prenatalne na skierowanie z Angeliusa?
Ja byłam w gyncentrum u dr Grajewskiej, miałam parę wizyt które nazywałam uspokajacz i ona mi wystawiła skierowanie.
Odnośnie Angelius to też dostałam ale nie skorzystałam. Bo nie chcialam iść tam tylko do dr RozmusMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Ja byłam w gyncentrum u dr Grajewskiej, miałam parę wizyt które nazywałam uspokajacz i ona mi wystawiła skierowanie.
Odnośnie Angelius to też dostałam ale nie skorzystałam. Bo nie chcialam iść tam tylko do dr Rozmus -
nick nieaktualnyania609 wrote:Czyli to skierowanie nie jest ważne w innej klinice? :/też chciałam iść do niej..
Yos miała wystawione w angeliusie i w gyncentrum - skorzystała z tego z gyn.
Ja pierwsze miałam wystawione w angeliusie a drugie wystawiła mi dr prowadząca .