Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:A mi się chce spać. Zaraz wezmę duphaston i wstaje. Mam nadzieje ze dobrze zareaguje. Dobrze ze będę w domu po crio. Przespie tez czas.
I co tydzień odliczam do soboty aby się wyspać...
Ja na szczęście jakoś dobrze reaguje na leki- jedynie co to nie mam apetytu po encortonie Ale to raczej plusŚnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Aniołek-cb 2025
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
Śnieżka90 wrote:Ja w poniedziałek tak mialam- zasnąłem w robocie 🙈
I co tydzień odliczam do soboty aby się wyspać...
Ja na szczęście jakoś dobrze reaguje na leki- jedynie co to nie mam apetytu po encortonie Ale to raczej plusmoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill wrote:U mnie z apetytem to różnie bywa przy estrofenie, albo mnie mdli i na nic nie mam ochoty, albo mam wilczy głód i jem wszystko jak leci. Dziś mialm rano smaka na zupkę chińska, ale rozsądek zwyciężył.
Dziś idę do dr i może będzie miała na mnie nowy pomysł bo powoli tracę nadzieję.
Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Aniołek-cb 2025
Starania od 08.2016
evkill wrote:Czyli nie będę mieć acoffilu, żeby nie obniżać NK w macicy?KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Frekcia nie rob tu szopek tylko wlacz pozytywne myślenie! Słuchajcie ja dosłownie kilka dni przed transferem (tym udanym) poszłam dwa razy na masaż relaksacyjny. Nie do kosmetyczki tylko do prawdziwego masażysty. Spróbujcie się rozluźnić przez te ostatnie dni. Może to głupio zabrzmi, ale uznajcie transfer za „zadanie” do wykonania - czyli pare dni przed luz, masaż, OSTATNIE GORĄCE KĄPIELE (czego mi najbardziej brakuje), pijcie dużo wody, czytajcie książki i idźcie na ten transfer z pewnością, ze to będzie ten ostatni i ze się uda. U mnie podziałało, nie wiem czy pamiętacie jak pisałam, ze to ostatni i stawiam wszystko na jedna kartę
Wisienka39*, aurola lubią tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Ty masz kir AA, wiec musisz mieć accofil. To zmniejszanie NK to taka jego „dodatkowa funkcja”. Pamietam, ze jak mi wyszło NK 26% to myślałam, ze da mi intralipid jeszcze a on właśnie powiedział, ze jeśli się bierze accofil to on już tak działa i intralipidu nie trzeba.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Meggie1 wrote:Frekcia nie rob tu szopek tylko wlacz pozytywne myślenie! Słuchajcie ja dosłownie kilka dni przed transferem (tym udanym) poszłam dwa razy na masaż relaksacyjny. Nie do kosmetyczki tylko do prawdziwego masażysty. Spróbujcie się rozluźnić przez te ostatnie dni. Może to głupio zabrzmi, ale uznajcie transfer za „zadanie” do wykonania - czyli pare dni przed luz, masaż, OSTATNIE GORĄCE KĄPIELE (czego mi najbardziej brakuje), pijcie dużo wody, czytajcie książki i idźcie na ten transfer z pewnością, ze to będzie ten ostatni i ze się uda. U mnie podziałało, nie wiem czy pamiętacie jak pisałam, ze to ostatni i stawiam wszystko na jedna kartęmoja historia
Sorki, ze wtrace. Ja przed transferem wypilam pol butelki wina z myślą, ze to moje ostatnie na najbliższy rok minimum 😎
Śnieżka90, Meggie1 lubią tę wiadomość
-
Meggie1 wrote:To ja miałam dokładnie taki sam zestaw jak Ty! 😁 plus accofil i sterydy. Musi się udać!!!*od 2016 starania o dziecko
*Marzec 2017 pierwsza wizyta w klinice niepłodności
*Grudzień 2017 laparoskopia+ hinteroskopia
-usunięcie przegrody
-Endometrioza 1 stopnia
*Styczeń 2018 Mąż operacja żylaków,zero poprawy morfologia 1-2%
*Kwiecień 2019 IMSI długi protokół
-04.04.2019 transfer😢 -8dpt beta 0.5 -10dpt beta 0.1 brak mrożaczków
*Maj 2019 badanie kariotypów-wynik ok
*Sierpień 2019 badanie na trombofilię-wszystko ok
*Sierpień 2019 badanie kirów
*Styczeń 2020 biopsja endometrium
*Luty 2020 IMSI
-14.02.2020 transfer 2-3 dniowców
#6dpt beta 8,08 #8dpt 27,4 #10dpt 24,5 #11dpt 15,5😢
-sierpień 2020 histeroskopia -wszystko ok
-wrzesień biopsja end. z nk :wynik 1600/10
-12.10 transfer jedynego mrożaka blastka 2bb-beta negatywna
Listopad 2021 ICSI
18.11.21 transfer 3 dniowca 7dpt beta28,11dpt beta 261,13dpt beta 780,18dpt 5000,25dpt mamy serduszko ❤❤❤
Mamy ❄️
13 08.22 Paulina💗💗2490,48 cm, 40+4,poród sn💖 -
ElfiaKsiężniczka wrote:Sorki, ze wtrace. Ja przed transferem wypilam pol butelki wina z myślą, ze to moje ostatnie na najbliższy rok minimum 😎moja historia
evkill wrote:O widzisz, też myślami żeby sobie iść na masaż, ale czasu mi zabraknie. Mam taki sajgon w pracy, ze o relaksie nie ma mowy.*od 2016 starania o dziecko
-usunięcie przegrody
-Endometrioza 1 stopnia
*Luty 2020 IMSI
Listopad 2021 ICSI
18.11.21 transfer 3 dniowca 7dpt beta28,11dpt beta 261,13dpt beta 780,18dpt 5000,25dpt mamy serduszko ❤❤❤
Mamy ❄️
ElfiaKsiężniczka wrote:Sorki, ze wtrace. Ja przed transferem wypilam pol butelki wina z myślą, ze to moje ostatnie na najbliższy rok minimum 😎*od 2016 starania o dziecko
-usunięcie przegrody
-Endometrioza 1 stopnia
*Luty 2020 IMSI
Listopad 2021 ICSI
Mamy ❄️
evkill wrote:Jak nic Ci się nie dzieje to nie ma sensu na izbę jechać. Są 4 stopnie hiperki, pewnie masz tą lekka i tylko w wynikach wychodzi i w powiększonym brzuchu. Wazylas się? Jednej nadzieja91 z wątku miesięcznego miała taką hiperke, że przytyła 8 kg.
Nie ważyłam się niestety. No nic.. Jeśli to lekka hiperka to mam nadzieję, że lekarz mnie dzisiaj nie wyśmieje i nie uzna, że histeryzuję i mu zawracam gitarę. No bo skąd mam wiedzieć co się dzieje... Jakbym na tym forum nie była to bym w ogóle nie przypuszczała, że to może być hiperka. Dostałam w klinice tylko ostrzeżenie po punkcji, że brzuch może być bolesny i opuchnięty, ale wtedy był płaski jak deska... po transferze już miało być ok. -
Agila wrote:Ehhh... i wtedy się chyba załamie... bo co dalej...
Nie załamuj się. Znam kilka przypadków, gdzie dziewczyny miały niepłodność idiopatyczną, a in vitro udawało się im za pierwszym lub drugim razem. To, że przyczyna nie jest znana niczego nie przesądza. Czasem przyczyna jest dokładnie znana, a 10 transferów się nie udaje. Nie ma reguły. -
xagax wrote:Ja też tym razem postawiłam wszystko na jedną kartę wiedząc,że raczej mnie szefowa zwolni za tak długie L4😏Swoją drogą siedzę już 4 tydzień na L4 i zaczynam się nudzić 😂😂😂
Ja planuje ile jutro zjem pączków 🤩😍 i dziś mi przyszła frytkownica niskotluszczowa to może coś w niej na jutro zrobię 😆
A odnośnie immunologii- same zdecydowałyscie aby się za nią wziąć czy pani dr zaproponowała? Bo ja nie wiem czy zagadać o to z nią czy też nie bo znów wyjdzie że za dużo Internetu czytam.Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Aniołek-cb 2025
Starania od 08.2016
evkill wrote:O to też mój plan. Ale tak zaraz przed czy dzień przed?
evkill lubi tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:no takim hardcorem nie jestem, żeby na transfer iść na rauszu 😅 transfer w poniedziałek a winko było w niedzielę.
karolcia35 lubi tę wiadomość
moja historia
evkill wrote:To ja myslalam żeby sobie walnoc na rozluźnienie przed transferem. 😀
I ma teraz 1,5 roczna córkę 😅 -
Śnieżka90 wrote:Ja najdłużej byłam 30 dni i miał już dość. Ale ty się relalsuj- w końcu jesteś już w dwupaku 😁
Ja planuje ile jutro zjem pączków 🤩😍 i dziś mi przyszła frytkownica niskotluszczowa to może coś w niej na jutro zrobię 😆
A odnośnie immunologii- same zdecydowałyscie aby się za nią wziąć czy pani dr zaproponowała? Bo ja nie wiem czy zagadać o to z nią czy też nie bo znów wyjdzie że za dużo Internetu czytam.
Mi doktor sama zaproponowała po 2cb. I zleciła KIR i sporo przeciwciał.Starania od 09.18
Angelius Provita od 02.19
07.19 pierwsza iui na naturalnym
09.19 2 iui z clo - cb
11.19 3 iui z clo
12.19 naturalna cb+ wykryte bakterie e-coli w nasieniu
KIR AA-brak wszystkich kirów implantacyjnych
02.20 - ❤️naturalny cud, accofil włączony po pozytywnej becie, poród zdrowej dziewczynki👧
2022 - rozpoczęcie kolejnych starań
01.2023 - poronienie zatrzymane 7/12 tydz. 💔
Nieudane 2 iui
Amh 0,6
10.2024 I procedura invi. 2 nieudane transfery -
ElfiaKsiężniczka wrote:Ale taka jedna dziewczyna kiedyś pisała, ze godzinę przed transferem wzięła relanium i popila grzancem %, i taka praktycznie "odcięta" poszła na et.
I ma teraz 1,5 roczna córkę 😅
Także dziewczyny jakbyscie widzialy że ktoś siedzi przed klinika i sączy wino, to ja. HeheAgila, aurola, monik123, NieJa lubią tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"