Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
evkill wrote:Ja jutro, ale kiepsko to widzę. Jestem chora, leci mi z nosa i mam gorączkę. Na razie do 37,5. Frelcia zobaczyła dzis cień na sikancu wiec pewnie jutro poleci na betę.
mnie zatoki zatkało, ledwie mówię
i też taka sama gorączka!
może ten sam wirus
może wbrew pozorom to dobry znak! Mimo Twoich złych przeczuć trzymam mocno kciuki za jutro!evkill lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Frelcia nieźle
Evkill, dziewczyny, kciuki ✊evkill lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Frelcia_na_tymczasie wrote:Evka mnie wygadała :x. No zrobiłam jakiegoś bobka ale nie wiem co z tego wyjdzie. Mam wrażenie że to zwykły szarak
miałaś test 10 czy 25?
Evkill testy ciążowe myla się tylko w 1 stronę, także jeśli wyszedłby pozytyw to znaczy, ze coś się dzieje (o ile nie jest to ovitrelle), a Ty go nie brałaś teraz.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Frelcia a może zdjęciem nam tu zarzucisz?
miałaś test 10 czy 25?
Evkill testy ciążowe myla się tylko w 1 stronę, także jeśli wyszedłby pozytyw to znaczy, ze coś się dzieje (o ile nie jest to ovitrelle), a Ty go nie brałaś teraz.
bobek
https://naforum.zapodaj.net/c1b7a6bd34a9.jpg.htmlMeggie1, czekamynadzidzie, Cala, NieJa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna wrote:Ja tak miałam na usg czysto, szłam dla sprawdzenia czy jest ok i wyszła mi endonetrioza 2 stopnia i ogniska zostały usunięte
U mnie tez na usg czysto i właśnie z tyłu głowy czy warto iść na laoaro , ale po Twoim wpisie jednak chyba warto..
Przepraszam że nie pamiętam ale czy pomogło coś że te ogniska zostały usunięte? -
nick nieaktualnyBerbeć. wrote:Dziewczyny bralyscie encorton? Jak się czulyscie po nim? Ja Tak się fatalnie czuje jakbym grypę znowu miała. Od wczoraj wszystko mnie boli. Ogólnie czekam też na @wiec może to jakieś napięcie przedmiesiączkowe.
za pierwszym cyklem ciągle spałam.. za drugim było już całkiem ok -
Agila wrote:U mnie tez na usg czysto i właśnie z tyłu głowy czy warto iść na laoaro , ale po Twoim wpisie jednak chyba warto..
Przepraszam że nie pamiętam ale czy pomogło coś że te ogniska zostały usunięte?
Okaże się bo dopiero jestem 3 tygodnie po zabiegu, ale dr MP powiedziała że jak teraz wie że mam endometrioze to będzie mnie inaczej przygotowywać do criotransferu, dlatego biorę teraz zastrzyki diphereline czy jakoś tak na wyciszenie, zobaczymy ufam pani doktor że wie co robiStarania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Frelcia mi się wydaje że coś tam widzę blado różowego 😄😄Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia_na_tymczasie wrote:Miałam. Robiłam test przed transferem. Już nie było śladu po zastrzyku
Ale kciuki dziewczyny i milego weekendu robie sobie rowniez przerwe od forowWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 16:10
-
Luna wrote:Okaże się bo dopiero jestem 3 tygodnie po zabiegu, ale dr MP powiedziała że jak teraz wie że mam endometrioze to będzie mnie inaczej przygotowywać do criotransferu, dlatego biorę teraz zastrzyki diphereline czy jakoś tak na wyciszenie, zobaczymy ufam pani doktor że wie co robi
Rozumiem , ja po cichu marzę że jeżeli coś znajdą i to wyczyszcza to uda się zajść naturalnie ...
Tak miała moja koleżanka... -
Berbeć. wrote:Dziewczyny bralyscie encorton? Jak się czulyscie po nim? Ja Tak się fatalnie czuje jakbym grypę znowu miała. Od wczoraj wszystko mnie boli. Ogólnie czekam też na @wiec może to jakieś napięcie przedmiesiączkowe.
)
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Ja od razu byłam chora po nim, tak jak nie chorowałam pare lat tak wtedy mnie wzięło, ale taka już rola encortonu niestety (albo stety
)
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
Bella93 wrote:Cynthia, niemiłymi słowami zostało to ujęte, ale niestety lek. miał rację. On nie miał podstaw do wypisania Ci recepty na refundację, więc nie chciał ryzykować.
Rozumiem to poniekąd, tylko tak samo nie rozumiem, dlaczego na wypisie po punkcji mam napisane, cytując pierwsza część: "W przypadku braku leków należy zgłosić się do swojego lekarza rodzinnego bo leki refundowane". To przeczy realiom w takim razie.
Frelcia dziękuję Kochana, ale od razu po wizycie kupiłam ten Neoparin, bo szanowny lekarz przepisał mi (uwaga!) aż pięć zastrzyków z wielką łaską (oczywiście na 100%), a w sobotę będę w AP to sobie wezmę dalszą receptę od doktorka. -
nick nieaktualny