Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyxagax wrote:O kurde jak to😏u mnie się sprawdził. A na tych twoich ewidentnie jest krecha.Jeden może się pomylić,ale już jak dobrze liczę zrobiłaś 3 to musi być prawda.
NO a jednak. Ten Twój nie wyszedł. Fakt faktem robiony 4 dpt a na bobku wczoraj mniej widoczna ta kreska. Tak, robiłam 3 bobki. 3 dpt, 4dpt i 5 dpt. Zrobię jeszcze facelle bo mam zamówione. Ale to już w poniedziałek.
aurola właśnie nie mam stalowych nerwów. Wolę sobie sikać i mieć nadzieje póki co niż iść na betę która niewątpliwie mogłaby mnie zdołować. -
Baba 😢moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyBaba1 wrote:Mam nadzieje ze jutro przyjdzie i szybko pojadę po ostatniego kropka
Z jednej strony fajnie ze coś ruszyło pierwszy raz w życiu
A z drugiej jak miesiąc temu miałam pierwszy transfer i beta 0.5 to tak nie bolało
Już przeszłam rozmowę z mężem bo bałam się ze się nie zgodzi na jeszcze jedna procedurę ale powiedział ze to ode mnie tylko zależy bo to ja na tym cierpię to myśle ze się zdecyduje
Babuś.. bardzo mi przykro.. teraz doczytałam... -
nick nieaktualny
-
natalia_nyk wrote:dzięki dziewczyny za info odnośnie kwasu foliowego. Ja myślałam że zabieg u MP to wręcz gwarantuje sukces, tyle się naczytałam pozytywów a tu nagle tyle komentarzy z niedobrymi wiadomościami
Ściskam mocno te którym się nie udało -
Baba1 wrote:Myśle ze to nie ma większego znaczenia bo możesz leczyć się u kogoś innego a transfer mieć jeszcze u kogoś innego a in vitro to taka „loteria” takie jest moje zdanie
Baba1 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Jeszcze jedna rzecz podczas dzisiejszej wizyty mnie bardzo zaskoczyła, a mianowicie doktor na następną wizytę kazał zrobić badanie TSH. Zapytałam, czy samo TSH, czy także FT3 i FT4, na co powiedział, że interesuje go tylko TSH i tylko TSH mam zrobić. Trochę mnie to zdziwiło, bo mój endokrynolog podczas ostatniej wizyty powiedział, że TSH nie jest miarodajne i zawsze należy badać cały pakiet tarczycowy, zwłaszcza w ciąży, gdzie tak naprawdę powinno się zwracać uwagę na FT4.
Dziwne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 16:12
-
Cynthia wrote:Jeszcze jedna rzecz podczas dzisiejszej wizyty mnie bardzo zaskoczyła, a mianowicie doktor na następną wizytę kazał zrobić badanie TSH. Zapytałam, czy samo TSH, czy także FT3 i FT4, na co powiedział, że interesuje go tylko TSH i tylko TSH mam zrobić. Trochę mnie to zdziwiło, bo mój endokrynolog podczas ostatniej wizyty powiedział, że TSH nie jest miarodajne i zawsze należy badać cały pakiet tarczycowy, zwłaszcza w ciąży, gdzie tak naprawdę powinno się zwracać uwagę na FT4.
Dziwne...KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnym_d_f ja teraz obdzwaniałam i do biocenozy, ureaplazmy i chlamydii (tak jak w moim przypadku) musi być kompletnie czysto. Też mam USG w czwartek i się chyba kurde nie wyrobię, bo niestety ja od środy do dziś cały czas krawawię żywą krwią. Do tego ból taki miesiączkowy był nie do wstrzymania.
Miałyście to po histeroskopii?
Baba, moja kochanaTy wiesz..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 16:55
Baba1 lubi tę wiadomość
-
Baba1 wrote:Evkill 😢
Ale ty powtórz jeszcze betę rożne rzeczy tu się zdążają 🤔Baba1 lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyWidzę że do Sydora ciężko też się dostać. Chcę się zapisać do doktor Padjas. Też w Gyncentrum. I mąż się Was naczytał i chce spróbować u doktor Paligi jeśli nam znowu nie wyjdzie. Hmmmmmmmmmmmmmm... co o tym sądzicie? Nie będzie to trochę niezręczne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 17:06
-
Pia88 wrote:m_d_f ja teraz obdzwaniałam i do biocenozy, ureaplazmy i chlamydii (tak jak w moim przypadku) musi być kompletnie czysto. Też mam USG w czwartek i się chyba kurde nie wyrobię, bo niestety ja od środy do dziś cały czas krawawię żywą krwią. Do tego ból taki miesiączkowy był nie do wstrzymania.
Pia88 lubi tę wiadomość
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Widzę że do Sydora ciężko też się dostać. Chcę się zapisać do doktor Padjas. Też w Gyncentrum. I mąż się Was naczytał i chce spróbować u doktor Paligi jeśli nam znowu nie wyjdzie. Hmmmmmmmmmmmmmm... co o tym sądzicie? Nie będzie to trochę niezręczne?
Póki co liczę, że nie będziesz musieć myśleć o tym 😉 -
Pia88 wrote:m_d_f ja teraz obdzwaniałam i do biocenozy, ureaplazmy i chlamydii (tak jak w moim przypadku) musi być kompletnie czysto. Też mam USG w czwartek i się chyba kurde nie wyrobię, bo niestety ja od środy do dziś cały czas krawawię żywą krwią. Do tego ból taki miesiączkowy był nie do wstrzymania.
Ja po histeroskopii nie uroniłam ani jednej kropli krwi, że tak powiem.Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaurola wrote:Myślę ze wogole. Normalne w Twojej sytuacji a spojrzenie innego lekarza może się okazać kluczowe.
Póki co liczę, że nie będziesz musieć myśleć o tym 😉
Ja bez planu B jestem po prostu chora. Myślę żeby po prostu umówić się do immunologa - przeleczyc jeśli trzeba będzie i w lecie spróbować jeszcze raz już z lekami. Wtedy będę mogła powiedzieć że zrobiłam wszystko.