Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
m_d_f wrote:Tylko, że Pia miała histeroskopię, a nie biopsję. A mi się chyba właśnie okres rozkręca. Dziś dopiero 24. dc, ciekawe czy to wpływ biopsji, czy to że byłam chora w tym cyklu. Czułam, że owu była wcześniej, ale bez przesady
Ja plamiłam ok tygodniam_d_f, Rosie lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a miała któraś z Was tak, że w kolejnym cyklu po histeroskopii miałyście plamienia/lekkie krwawienia ? Bo ja miałam w poprzednim cyklu histero a teraz znów od owulacji mam mocne plamienia. Mam też podejrzenie wodniaka.. może dawać takie objawy?endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer -10 dpt krwawienie
-
Odebrałam dzisiaj wyniki trombofili i mam coś takiego MTHFR 1298A-C UKŁAD HOMOZYGOTYCZNY NIEPRAWIDŁOWY, PAI-14G UKŁAD HOMOZYGOTYCZNY NIEPRAWIDŁOWY czy któraś wie co to oznacza?Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
nick nieaktualny
-
aurola wrote:No kurcze podpowiedzcie proszę jak go zrobić 🤷♀️🤦🏼♀️
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Bella szkoda że nie jesteś w formie aplikacji uspokajającej mnie. Znowu mnie dopadł niepokój..
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny.
Zrobiłam dzisiaj test betaHCG.
Jestem 8 dni po transferze.
Beta: 54,5
Jutro i w sobotę powtarzam.
Całuję , trzymajcie za nas kciuki!!!Bella93, m_d_f, evkill, Martinka, Baba1, xagax, ania8306, Agila, Pia88, aurola, SusieOne, MegiMal, Trasti, Megii_81, Yoselyn82, Meggie1, Cala lubią tę wiadomość
Listopad 2019 punkcja. 2 blastki zamrożone. Protokół krótki.
26.2 2020 transfer Eskimosa.
5.3 Beta 54,5
6.3 Beta 82,5
9.3 Beta 247,7
11.3 Beta 616,8
12.3 pęcherzyk ciążowy 4mm
27.3 jest ❤️ -
Rosie wrote:Dziewczyny.
Zrobiłam dzisiaj test betaHCG.
Jestem 8 dni po transferze.
Beta: 54,5
Jutro i w sobotę powtarzam.
Całuję , trzymajcie za nas kciuki!!!
Gratuluję i życzę pięknego przyrostu ✊✊Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Frelcia_na_tymczasie wrote:yhyy...
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Nie.
SusieOne lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Pod warunkiem, że z mięsem
dziękuję
Frelcia_na_tymczasie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to całkowicie Frelcię rozumiem, że tak świruje. U mnie było tak samo, na początku świrowanie o byt lub niebyt fasolki w brzuchu. Jak już się wszystko w miarę uspokoiło to teraz zaczęły mnie męczyć inne złe myśli, ale nie powiem jakie bo mnie tu zlinczujecie.
-
nick nieaktualnyCynthia wrote:Ja to całkowicie Frelcię rozumiem, że tak świruje. U mnie było tak samo, na początku świrowanie o byt lub niebyt fasolki w brzuchu. Jak już się wszystko w miarę uspokoiło to teraz zaczęły mnie męczyć inne złe myśli, ale nie powiem jakie bo mnie tu zlinczujecie.
Pisz jakie. Zaradzimy coś może.