Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Agila wrote:To faktycznie nie ma porównania ... a czemu miałaś kolejną laparo?moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Frelcia_na_tymczasie wrote:Jak ten lutinus wypływa.. Najchętniej to bym zwiększyła dupka.
-
nick nieaktualnyFrelcia_na_tymczasie wrote:Wielkością
dawka ta sama. Może składem-nie sprawdzałam.
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Myślisz żeby zwiększyć do 3x2 dupka? Nic mi nie będzie?
-
nick nieaktualnyaurola wrote:Myślę ze przy lutinusie nie ma sensu. Bo będziesz mieć problemy z zaparciami itp. Ja też miałam na początku 3x1 duphaston i 3z1 luteinus i bylo wsztsko ok. A moje krwawienia związane były nie z progesteronem tylko ułożeniem łożyska.
Okey. Jutro zbadam jeszcze proga i daje sobie spokój. -
Kos12 wrote:Duphaston to syntetyczny prog. Wypływa jak to lutinus... popros o utrogestan jest milion razy tańszy i nie jest gorszy, tylko trzeba jechać po niego do cz. Luteina często podrażnia.
-
aurola wrote:Mnie piesi też nie bolały i co? I nic bobo rośnie w brzuszku.
Mnie nadal nic nie boli. I oprócz tego,ze chodze spać o 20 nie mam żadnych objawów. Macam cycki codziennie i tez się tym stresuje ale widocznie nie wszystkich jednak bolą. A proga mam ponad 30. Jestem na progesteron besins 200.Starania od 09.18
Angelius Provita od 02.19
07.19 pierwsza iui na naturalnym
09.19 2 iui z clo - cb
11.19 3 iui z clo
12.19 naturalna cb+ wykryte bakterie e-coli w nasieniu
KIR AA-brak wszystkich kirów implantacyjnych
02.20 - ❤️naturalny cud, accofil włączony po pozytywnej becie, poród zdrowej dziewczynki👧
2022 - rozpoczęcie kolejnych starań
01.2023 - poronienie zatrzymane 7/12 tydz. 💔
Nieudane 2 iui
Amh 0,6
10.2024 I procedura invi. 2 nieudane transfery -
Frelcia_na_tymczasie wrote:Okey. Jutro zbadam jeszcze proga i daje sobie spokój.
-
nick nieaktualnyaurola wrote:Ja utrogestan kupuje w aptece AP. Jest już dostępny w Polsce
Swoją drogą zajebiscie, że skoro utrogestan jest dostępny w AP lekarze nadal przepisują w większości chyba lutinus który kosztuje miliony w porównaniu do tego jak szybko schodzi....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 11:55
-
Kos12 wrote:A to nie miałam pojęcia. Ja już go nie biorę więc nie wiedziałam☺️ale to dobrze.
Swoją drogą zajebiscie, że skoro utrogestan jest dostępny w AP lekarze nadal przepisują w większości chyba lutinus który kosztuje miliony w porównaniu do tego jak szybko schodzi.... -
evkill wrote:Jak przyszłam na pierwszą wizytę do dr Mańki to stwierdził, że nie podoba mu się mój jajnik, no i widzi przegrodę macicy na USG, więc musiałam mieć histero, a przy okazji zrobil mi laparo.
Rozumiem.. no i tutaj faktycznie miałaś powód żeby to robić...
A u mnie na usg czysciutko, cykle regularne i żadnych objawów
Jedynie to pierwszy poród mógł cos tam w środku zmienić... jedyny powód, jeżeli nuc nie wyjdzie to mamy niepłodność idiopatyczna
Czyli jesrem w d**** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaurola wrote:Mnie dr przepisał luteinus bo na luteinę mam alergie. A jak zaczynałam to nie było utrogestanu jeszcze w Polsce. Potem poprosiłam o zmianę to powiedział ze po wizycie serduszkowej mi zmieni bo do tego czasu woli zostawić tak jak jest jeśli jest dobrze. I tak przeszłam później na utrogestan. Ale to po ustaniu krwawień. Podczas krwawienia brałam tylko doustnie 3x2 duphaston.
Co lekarz to opinia ☺️ -
nick nieaktualnyAgila wrote:Rozumiem.. no i tutaj faktycznie miałaś powód żeby to robić...
A u mnie na usg czysciutko, cykle regularne i żadnych objawów
Jedynie to pierwszy poród mógł cos tam w środku zmienić... jedyny powód, jeżeli nuc nie wyjdzie to mamy niepłodność idiopatyczna
Czyli jesrem w d**** -
Frelcia, nie kombinuj 😜
Duphaston 3x1 i lutinus 3x1 to wystarczająca dawka.
Ja na Twoim miejscu bym nie sprawdzała, dostałaś kolejny lek, który daje inne stężenie w macicy a inne we krwi, więc wynik nadal ma prawo nie być szałowy, a Ty będziesz rozkmniać, jeśli nie spełni Twojego oczekiwania.Frelcia_na_tymczasie, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaurola wrote:Jak Cię to nie zestresuje to badaj. Ja nie robiłam nic czego lekaz mi nie kazał, żeby sobie nie wkręcać i nie stresować dodatkowo. A proga nigdy nie badałam. Jedynie przy punkcji.
Muszę ostatni raz sprawdzić czy lutinus coś daje- dla własnych nerwów. Potem już grzecznie poczekam do środy. -
Frelcia_na_tymczasie wrote:Okey. Jutro zbadam jeszcze proga i daje sobie spokój.
lipcowka86 lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Lutinus od luteiny różni się substancjami pomocniczymi. Luteina ma bodajże laktoze w składzie i to ona często uczula.
Ktoś ostatnio pytał o szampony i odżywki do włosów Nacomi. Pienią się trochę mniej niż te standardowe i pomimo tego, że włosy były po nich spoko to miałam problem z rozczesaniem ich po myciu. -
Bella93 wrote:Lutinus od luteiny różni się substancjami pomocniczymi. Luteina ma bodajże laktoze w składzie i to ona często uczula.
Ktoś ostatnio pytał o szampony i odżywki do włosów Nacomi. Pienią się trochę mniej niż te standardowe i pomimo tego, że włosy były po nich spoko to miałam problem z rozczesaniem ich po myciu.Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Aniołek-cb 2025
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
nick nieaktualny