Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Samos88 tymczasowo;) wrote:Apropo laparoskopii dziewczyny jakie odzienie najlepiej zabrać ze soba piżame spodnie plus koszulka czy koszula ? Co jeszcze trzeba zabrac poza zgodą
wszystkiego najlpszego z okazji dnia kobiet
Ja zabrałam koszulę i założyłam później pod nią majtki z wkładką bo miałam jeszcze histero.
Na zabieg dają Ci do przebrania taką białą foliowa sukienke😁
Pia super że już masz to za sobą, jesteś dzielna bardzoSamos88 tymczasowo;), Pia88 lubią tę wiadomość
-
Samos88 tymczasowo;) wrote:Apropo laparoskopii dziewczyny jakie odzienie najlepiej zabrać ze soba piżame spodnie plus koszulka czy koszula ? Co jeszcze trzeba zabrac poza zgodą
wszystkiego najlpszego z okazji dnia kobiet
Na zabieg ubierasz ubranko które przyniesie ci pielęgniarka a potem lepiej mieć spodenki/spodnie bo pokazujesz brzuszek 😉Pia88 lubi tę wiadomość
-
Pia88 wrote:Hej Dziewczyny! Idąc za ciosem usunęłam wczoraj tą torbiel z piersi. Musieli się wbijać dwa razy, bo płyn był tak gęsty, że nie poszło tak gładko. Wyglądało to obrzydliwe - jak sperma. 🤢 Przy zabiegu był radiolog i histopatolog. Zmiana napewno nie jest groźna, ale jest podejrzenie, że w tym płynie znajduje się ropa i całe szczęście, że usunęłam, bo by się mógł zrobić stan zapalny. Wyniki biopsji we wtorek.
Bu, trzymam mocno kciuki!!
Miłej niedzieli!
Pia88 lubi tę wiadomość
-
Pia88 wrote:Dolną. U góry mam dwie schowane i niech tak zostanie.
Czuję się dobrze, ale nadal muszę być na przeciwbólowych.
Niestety te dolne są gorsze od górnych. U mnie po dolnych tydzień na przeciwbólowych a górne bez leków. Na szczęście po tygodniu zapomniałam o ich usunięciu. Zostałam mi tylko jedna górna i już jej nie będę usuwać.
Najważniejsze że już po 😊Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ktoś nas zgłosił i jesteśmy na fioletowej z wątkiem jakbyście nas szukały dziewczyny, bo ja pewno teraz co chwila któraś będzie dołączać
PS. Ciekawe kogo raziłoMeggie1 lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualnySusieOne wrote:Ktoś nas zgłosił i jesteśmy na fioletowej z wątkiem jakbyście nas szukały dziewczyny, bo ja pewno teraz co chwila któraś będzie dołączać
PS. Ciekawe kogo raziło -
nick nieaktualnySusieOne wrote:Ktoś nas zgłosił i jesteśmy na fioletowej z wątkiem jakbyście nas szukały dziewczyny, bo ja pewno teraz co chwila któraś będzie dołączać
PS. Ciekawe kogo raziło
No nieźle. Dziewczyny na miesięcznym dyskutowały na ten temat, że macie ten wątek. -
nick nieaktualny
-
Pia!
dobrze ze usunelas torbiel. Torbiele nie sa niebezpieczne ale na piersi trzeba uwazac.
Mi wycinano guza w lutym, bo zaczal rosnac i przybierac nieregularne ksztalty. Wiec kontroluj i jak zobaczysz cis takiego jak u mnie, ze jest jakis guz i rosnie i zmienia, wycinaj, bo hormony to przyspieszaja!!!Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila79 wrote:Pia!
dobrze ze usunelas torbiel. Torbiele nie sa niebezpieczne ale na piersi trzeba uwazac.
Mi wycinano guza w lutym, bo zaczal rosnac i przybierac nieregularne ksztalty. Wiec kontroluj i jak zobaczysz cis takiego jak u mnie, ze jest jakis guz i rosnie i zmienia, wycinaj, bo hormony to przyspieszaja!!!
Ło jesuu to ja też będę musiała iść na USG przed drugą procedurą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamos88 tymczasowo;) wrote:A ja chetnie bym uciekła juz na fiolet w sensie ciazy gdyby ktos miał moc zarażania to sie zglaszam przygarnąc takiego wiruska
No ja też. Poki co to jak tam ze dwa razy weszłam to jakbym na jakąś zakazana stronę wchodziła 😂
Boże dziewczyny kaca mam 🤦
Evkill co się nie odzywasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 11:40
-
nick nieaktualnyBerbeć. wrote:No ja też. Poki co to jak tam ze dwa razy weszłam to jakbym na jakąś zakazana stronę wchodziła 😂
Boże dziewczyny kaca mam 🤦
Evkill co się nie odzywasz? -
nick nieaktualnySamos88 tymczasowo;) wrote:Tak ja to samo raz tam weszlam na fiolet i jakis inny układ tych stron różowy jest fajny ale naszym celem jest fiolet...
Kiedyś weszłam i same znajome Nicki. Bardzo wielu dziewczynom już się udalo
Samos zrób stopkę bo nic nie wiem o Tobie 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 11:46
-
Berbeć. wrote:Ło jesuu to ja też będę musiała iść na USG przed drugą procedurą
Berbeć koniecznie, sprawdź. Ja miałam tyle nerwów w lutym. Więc warto sprawdzić, a potem obserwować i jakby co reagować. Przed usunięciem robia biopsję, jak jest jakiś rozrost komórek, to od razu wycinają.
-
nick nieaktualnyBerbeć. wrote:Kiedyś weszłam i same znajome Nicki. Bardzo wielu dziewczynom już się udalo
Samos zrób stopkę bo nic nie wiem o Tobie 😊
Swoją drogą bardzo ciekawe jest to ze staraczki chca wyladowac na fiolecie a brzuchatki imamusie chca zostać na rózowym moze adminostarator powinien rozważyc kolory w koncu czemu przypadowal różowy do staraczek jaki miał motyw jak to jest z tym dlaczego tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 11:52
-
Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie! Póki co czuje się bardzo dobrze i po relanium chodzę jakbym była wstawiona, wzięłam po 10 i tak mnie ścięło, że mąż mnie teraz dobudzić nie mógł, a wcześniej nastawiłam obiad i hmm...
Testuje w piątek 13stegoWisienka39*, Baba1, Cynthia, Meggie1 lubią tę wiadomość
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
nick nieaktualnySamos88 tymczasowo;) wrote:Kiedys kochana mialam.stopke ale moj profil kilka razy usuwalam pod wplywem tych negatywnych emocji.. zreszta stwierdzilam.ze nie ma sensu sobie przypominac tego co mnie spotkalo w stopce tylko trzeba isc do przodu nie anlizować i sie dodatkowo dolować.
Swoją drogą bardzo ciekawe jest to ze staraczki chca wyladowac na fiolecie a brzuchatki imamusie chca zostać jak to jest z tym dlaczego tak?
Rozumiem. Ja też usunęłam raz konto.. już bym miała jakieś 4000 postów chyba teraz🤦
No nie wiem dlaczego... Wielokrotnie już były dyskusje na ten temat... Dziewczyny z miesięcznego to nawet konta posuwały z tego powodu, bo takie wywody tam szły. . Chociaż mnie ten wątek odrębny tu nie przeszkadzał ...
Ale już np jak widzę co pod drugim nickiem suwaczek to jednak mi przykro ...
Ale to bardziej na miesięcznym także staram się tam nie zaglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 11:57