Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Baba1 wrote:Tez jestem zła płace duże składki na własnej działalności i wczoraj chciałam się umówić do okulisty na NFZ i pani mówi zapisać na wrzesień ręce opadają i cza iść prywatnie
Jestem ciekawa czy to zbieg okoliczności czy to po tych lekach które bierzemy coś wzrok mi szwankuje 😏moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyBaba1 wrote:Tez jestem zła płace duże składki na własnej działalności i wczoraj chciałam się umówić do okulisty na NFZ i pani mówi zapisać na wrzesień ręce opadają i cza iść prywatnie
Jestem ciekawa czy to zbieg okoliczności czy to po tych lekach które bierzemy coś wzrok mi szwankuje 😏Baba1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_na_tymczasie wrote:Mnie procedury nie pogorszyły wzroku- na szczęście a badałam pół roku temu.
Cynthia zamykasz się na cztery spusty na dwa tygodnie z okazji pandemii?
Hehe. 🙂 No mój małżonek już ma na to wszystko przyszłościowy plan. 🙈 Stwierdził, że ja się przeprowadzam do jego schorowanej mamy po 70-tce i mieszkamy razem odcięte od świata, a on nam tylko dostarcza zakupy pod drzwi itp. Wszystko fajnie, ale jak ja z teściową sam na sam pod jednym dachem wytrzymam. 🤣😂NieJa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynthia wrote:Hehe. 🙂 No mój małżonek już ma na to wszystko przyszłościowy plan. 🙈 Stwierdził, że ja się przeprowadzam do jego schorowanej mamy po 70-tce i mieszkamy razem odcięte od świata, a on nam tylko dostarcza zakupy pod drzwi itp. Wszystko fajnie, ale jak ja z teściową sam na sam pod jednym dachem wytrzymam. 🤣😂
Hahaha niezły plan. Mój Mąż w ogóle nie panikuje. Pełen zen. Nawet był rano w sklepie i wszystko kupił. Półki pełne. Szukam sobie filmów na Netflixie, żeby przetrwać. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy Provita będzie normalnie otwarta przez najblizsze 2 tygodnie? Wlasnie się dowiedzialam, ze Gyncentrum wstrzymuje wizyty i badania. Cos czuję, ze moja droznosc w Provicie znowu zostanie odwolanaJa:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
nick nieaktualnySarita35 wrote:Dziewczyny, czy Provita będzie normalnie otwarta przez najblizsze 2 tygodnie? Wlasnie się dowiedzialam, ze Gyncentrum wstrzymuje wizyty i badania. Cos czuję, ze moja droznosc w Provicie znowu zostanie odwolana
Normalnie mnie zapisali na wizytę za dwa tygodnie. -
Ja mam mieć w pon. Jak tylko coś się dowiem to dam Wam znac!Starania od 09.18
Angelius Provita od 02.19
07.19 pierwsza iui na naturalnym
09.19 2 iui z clo - cb
11.19 3 iui z clo
12.19 naturalna cb+ wykryte bakterie e-coli w nasieniu
KIR AA-brak wszystkich kirów implantacyjnych
02.20 - ❤️naturalny cud, accofil włączony po pozytywnej becie, poród zdrowej dziewczynki👧
2022 - rozpoczęcie kolejnych starań
01.2023 - poronienie zatrzymane 7/12 tydz. 💔
Nieudane 2 iui
Amh 0,6
10.2024 I procedura invi. 2 nieudane transfery -
Męża teraz umowili na badanie nasienia na 24, wiec chyba nie panikują
Frelcia_na_tymczasie lubi tę wiadomość
Ja:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
nick nieaktualny