Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
curly wrote:Widzę, że jest coraz więcej kwietniowych staraczek. Dzwoniłam wczoraj do Angeliusa bo nam stymulacja do procedury dopiero wypada przed Świętami. Mamy do zrobienia jeszcze kilka badań krwi. Pani powiedziała, że możemy przyjść na wizytę razem ale na te pozostałe, gdzie partner nie musi być to mam przychodzić sama. No i oczywiście zachowywać odstępy w poczekalni od pozostałych par.
Jeśli ktoras ma ochotę to mogę podzielić się dieta płodności. Mam dwie z tym, że jedna jest wegetariańska a druga dedykowana na okres jesienny. To naprawdę nie problem:).Endometrioza II stopnia+ słabe nasienie.
Luty 2015 - rozpoczęcia leczenia INVICTA Warszawa
Lipiec 2015 - puste jajo płodowe
Grudzień 2017- Angelius
2 IUI nieudane
Wrzesień 2018 - in vitro- transfer - 1 zarodek - 😢
Grudzień 2018-II procedura ❄️❄️
Marzec crio-😢
Czerwiec crio- 😥
Maj 2020- III procedura ❄️
Październik crio-😥
Kir BX, Kariotypy ok. Cytokiny skopane ...
09.22 Czechy ❄️❄️❄️❄️❄️
01.23 Crio-cb😥
07. 23 Crio
7dpt- beta 20
9dpt- beta 42
11dpt- beta 85
15dpt-beta 526
23dpt- beta 8042
30dpt- ♥️
09.04.24 - ♥️ Z nami, poród Sn -
curly wrote:Dziewczyny wyślijcie mi maile:).Endometrioza II stopnia+ słabe nasienie.
Grudzień 2017- Angelius
2 IUI nieudane
Marzec crio-😢
Czerwiec crio- 😥
Październik crio-😥
09.22 Czechy ❄️❄️❄️❄️❄️
01.23 Crio-cb😥
07. 23 Crio
7dpt- beta 20
9dpt- beta 42
11dpt- beta 85
15dpt-beta 526
23dpt- beta 8042
30dpt- ♥️
Frelcia_na_tymczasie wrote:A bo najpierw doktor szukał kropka i szukał a w końcu jak zobaczyłam pikającą kropeczkę to miałam ochotę się poryczeć.
Frelcia_na_tymczasie lubi tę wiadomość
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
Hej. Jestem po wizycie. Mój czekał przed klinika, ale jak zobaczyłam, że od doktora wychodzi para to go zawołałam. Plan jest taki, że albo od następnego cyklu albo od jeszcze następnego zaczynam brać antyki do długiego protokołu. Decyzja należy do mnie, on radził odczekać, bo jak zachoruje to mi punkcję odwołają, albo jak klinikę zamkną bo np. będzie skażona. Po punkcji dr chce mi zrobić test ERA. Ale póki co granice są zamknięte więc na razie nie ma możliwości na zrobienie testu. Prawdopodobnie punkcja będzie w czerwcu.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyevkill wrote:Hej. Jestem po wizycie. Mój czekał przed klinika, ale jak zobaczyłam, że od doktora wychodzi para to go zawołałam. Plan jest taki, że albo od następnego cyklu albo od jeszcze następnego zaczynam brać antyki do długiego protokołu. Decyzja należy do mnie, on radził odczekać, bo jak zachoruje to mi punkcję odwołają, albo jak klinikę zamkną bo np. będzie skażona. Po punkcji dr chce mi zrobić test ERA. Ale póki co granice są zamknięte więc na razie nie ma możliwości na zrobienie testu. Prawdopodobnie punkcja będzie w czerwcu.
Zdecydujesz się teraz? -
Frelcia_na_tymczasie wrote:A bo najpierw doktor szukał kropka i szukał a w końcu jak zobaczyłam pikającą kropeczkę to miałam ochotę się poryczeć.
Ojej 🥺 gratulacje 😍 ja idę jutro ...Listopad 2019 punkcja. 2 blastki zamrożone. Protokół krótki.
26.2 2020 transfer Eskimosa.
5.3 Beta 54,5
6.3 Beta 82,5
9.3 Beta 247,7
11.3 Beta 616,8
12.3 pęcherzyk ciążowy 4mm
27.3 jest ❤️ -
Pia88 wrote:Zdecydujesz się teraz?
Pia88 lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
evkill wrote:Hej. Jestem po wizycie. Mój czekał przed klinika, ale jak zobaczyłam, że od doktora wychodzi para to go zawołałam. Plan jest taki, że albo od następnego cyklu albo od jeszcze następnego zaczynam brać antyki do długiego protokołu. Decyzja należy do mnie, on radził odczekać, bo jak zachoruje to mi punkcję odwołają, albo jak klinikę zamkną bo np. będzie skażona. Po punkcji dr chce mi zrobić test ERA. Ale póki co granice są zamknięte więc na razie nie ma możliwości na zrobienie testu. Prawdopodobnie punkcja będzie w czerwcu.
A mogę się zapytać do jakiego lekarza chodzisz?? -
evkill wrote:Hej. Jestem po wizycie. Mój czekał przed klinika, ale jak zobaczyłam, że od doktora wychodzi para to go zawołałam. Plan jest taki, że albo od następnego cyklu albo od jeszcze następnego zaczynam brać antyki do długiego protokołu. Decyzja należy do mnie, on radził odczekać, bo jak zachoruje to mi punkcję odwołają, albo jak klinikę zamkną bo np. będzie skażona. Po punkcji dr chce mi zrobić test ERA. Ale póki co granice są zamknięte więc na razie nie ma możliwości na zrobienie testu. Prawdopodobnie punkcja będzie w czerwcu.Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021ciąża biochemiczna
Krio 2.2022nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
12.2022 DRUGI MALUSZEK
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
Curly wysłałam Ci email na priv, jak to nie problem podeślij proszę tą dietę.
DziękujęEndometrioza II stopnia+ słabe nasienie.
Grudzień 2017- Angelius
2 IUI nieudane
Marzec crio-😢
Czerwiec crio- 😥
Październik crio-😥
09.22 Czechy ❄️❄️❄️❄️❄️
01.23 Crio-cb😥
07. 23 Crio
7dpt- beta 20
9dpt- beta 42
11dpt- beta 85
15dpt-beta 526
23dpt- beta 8042
30dpt- ♥️
Frelcia_na_tymczasie wrote:Ehhh tak się martwię żeby było wszystko dobrze.. co dwa dni robiłabym usg..
Wiem. Wiem. Wiem.
Ja mam już koszmary i serce mi wali przed jutrem 🥺
Trzymaj się 💪🏻💪🏻💪🏻Listopad 2019 punkcja. 2 blastki zamrożone. Protokół krótki.
26.2 2020 transfer Eskimosa.
5.3 Beta 54,5
6.3 Beta 82,5
9.3 Beta 247,7
11.3 Beta 616,8
12.3 pęcherzyk ciążowy 4mm
27.3 jest ❤️ -
curly wrote:A mogę się zapytać do jakiego lekarza chodzisz??moja historia
Heidi Di wrote:Evkill, test ERA to te badanie receptywności podczas biopsji?
Heidi Di lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"