Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosie wrote:Ja przyjmowałam kolejną dawkę rano. I potem już wg zaleconego dawkowania. Też raz zapomniałam wieczorem i nic się nie stało.
Dziękuję Rosie - i to też przed transferem zapomniałaś? ja miałam teraz zwiększoną dawkę od poniedziałku, żeby podskoczył estradiol, a tu zapomniałam akurat -
nick nieaktualnyMartinka wrote:Pia, jak spotkaliście się z dwóch końców Polski?
Historia podobno nadawałaby się na książkę.
Poznaliśmy się przez 4fun tv. Kiedyś leciały wieczorem takie anonsy.
Mój mąż założył się z kumplami o kratę browara, do którego więcej dziewczyn napisze.
Ja chciałam zabić samotność po bolesnym rozstaniu, ale nie chciałam się z nikim wiązać, więc napisałam do kogoś kto mieszka daleko i kto ma numer w Orange, bo wtedy SMSy były po groszu.
Potem jakoś poszło..Mila79, Martinka, karolcia35, Rosie, I_ga, Virad, Baba1, CzterolistnaKoniczyna, Meggie1, ania8306, Gosia895, SusieOne, Cyprysek89, Berbeć., Megii_81 lubią tę wiadomość
-
Pia88 wrote:Historia podobno nadawałaby się na książkę.
Mój mąż założył się z kumplami o kratę browara, do którego więcej dziewczyn napisze.
Ja chciałam zabić samotność po bolesnym rozstaniu, ale nie chciałam się z nikim wiązać, więc napisałam do kogoś kto mieszka daleko i kto ma numer w Orange, bo wtedy SMSy były po groszu.
Potem jakoś poszło..
Pia, a to historia faktycznie godna książki! hahah ale jeszcze otoczka, 4funtv i te dwa końce, i numer w Orange bo po grosz - nasza polska rzeczywistość. znak czasów tamtejszych.Pia88 lubi tę wiadomość
-
Pia88 wrote:Historia podobno nadawałaby się na książkę.
Potem jakoś poszło..Pia88, karolcia35 lubią tę wiadomość
-
Mila79 wrote:Dziękuję Rosie - i to też przed transferem zapomniałaś? ja miałam teraz zwiększoną dawkę od poniedziałku, żeby podskoczył estradiol, a tu zapomniałam akurat
Tak. W ulotce jest napisane , że nie zaleca się przyjmowania podwójnej dawki w celu uzupełnienia. Połykaj teraz już solidnie bez zapominania 😘 mi zostało w razie czego całe kółeczko estrofemu gdyby któraś Z Was była w potrzebie.Mila79 lubi tę wiadomość
Listopad 2019 punkcja. 2 blastki zamrożone. Protokół krótki.
26.2 2020 transfer Eskimosa.
5.3 Beta 54,5
6.3 Beta 82,5
9.3 Beta 247,7
11.3 Beta 616,8
12.3 pęcherzyk ciążowy 4mm
27.3 jest ❤️ -
Pia88 wrote:Ja się wychowałam na wsi, mieszkam z mężem mieszczuchem (centrum Gdańska) w mieście. Brakuje mi trochę domu i kawałka trawy. Ostatnio rozglądamy się za ogródkiem działkowym, ale nie ma albo cena powala. Dobrze, że mam balkon - mój mały dopieszczony balkonik
Poka ten balkon 😍Listopad 2019 punkcja. 2 blastki zamrożone. Protokół krótki.
5.3 Beta 54,5
6.3 Beta 82,5
9.3 Beta 247,7
11.3 Beta 616,8
27.3 jest ❤️ -
nick nieaktualny
-
Pia piękna opowieść
Pia88 lubi tę wiadomość
AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio03.2018 crio
09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942ciąża ektopowa
-
Pia88 wrote:Zrobię focie jak kwiatki zaczną kwitnąć, bo póki co przetrwały zimę
Rosie, Pia88 lubią tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Mila79 wrote:Dziewczynym, co się robi, jak się zapomni wziąc jednej dawki wieczorem estrofemu?
Pamiętam, że ktos tu miał taki problem, ale grzebię tu i nie mogę znaleźć... helpMila79, Rosie lubią tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill wrote:Ja posadziłam sobie pomidorki na parapecie i pięknie mi rosną. Namawiam mojego żebyśmy sobie na balkonie zioła posadzili. On lubi się bawić w ogrodnika, ja nie bardzo. Zanim się do mnie wprowadził miałam w mieszkaniu jednego kwiatka, który miał 3 listki.
Aczkolwiek zrobiłam postęp! Zasadzilam na balkonie miętę i szczypiorek 😁Pia88 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
evkill wrote:MyTherapy sobie ściągnij, bez tego połowy leków bym zapominała.
Evkill no cudo ta apka!! To gdzie ja byłam, ze o niej nie wiedziałam>?? Dzięki!! I zapisuje ile wzięłam, no fantastyczne...
To ja się tak dzis nastresowałam po tym pominięciu tabletki.
Evkill, a masz jescze jakieś takie cudeńka w zanadrzu??? skorzystam chętnie z takich złotych rozwiązań
A i od razu zapytam - CLEXANE - to rano, wieczorem? I w co robię?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2020, 12:39
-
Virad, wejście do kliniki pojedynczo. Sporo panów czeka przed wejściem w samochodach
Kilka stanowisk z płynem do odkażania, plexi w rejestracji i lekarze w maseczkach. Poza tym telefon dzień przed z pytaniem o stan zdrowia.
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021ciąża biochemiczna
Krio 2.2022nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
12.2022 DRUGI MALUSZEK
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
Heidi Di wrote:Virad, wejście do kliniki pojedynczo. Sporo panów czeka przed wejściem w samochodach
Kilka stanowisk z płynem do odkażania, plexi w rejestracji i lekarze w maseczkach. Poza tym telefon dzień przed z pytaniem o stan zdrowia.
Wezmę zatem swoją maseczkę ☺️
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
nick nieaktualny
-
Pia88 wrote:Rosie, a Ty już po wizycie?
Virad, kciuki.
Ja uwielbiam ogroniczyć
Jadę. Serce mi wali i w ogóle nie kontaktuję 😔
Dam znać po 15.Cynthia lubi tę wiadomość
Listopad 2019 punkcja. 2 blastki zamrożone. Protokół krótki.
5.3 Beta 54,5
6.3 Beta 82,5
9.3 Beta 247,7
11.3 Beta 616,8
27.3 jest ❤️