Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
soncia18 wrote:Hej, tak już dawno na wizycie na początku listopada dlatego miałam czas szukać w innych źródłach niż apteka. Dużo na tym zaoszczędziłam. A ty kiedy zaczynasz stymulację?? Mi się coś pomieszało z zapisem ostatniej miesiączki i wpadłam w pewnym momencie w panikę że nie zdążę w grudniu ale miesiączka powinna pojawić się najpuźniej 7.12 więc powinnam się bez problemu wyrobić.... ale ten grudzień to będzie zakręcony... mam multum urodzin w rodzinie.... roczek bratanka....co weekend coś a dodatkowo dużo pracy w pracy że tak powiem.... a jeszcze dorabiam udzielając korków z angielskiego dzieciom więc mój dzień kończy się średnio koło godziny 20.
dobrze ze masz duzo zajec! lepiej tak niz siedziec w domu i rozmyslac
Flowwer - jestesmy myslami z Toba! powodzenia!Flowwer lubi tę wiadomość
............................................................
33 lata - niska rezerwa jajnikowa
III ICSI - 07.2018
- zawsze jest nadzieja dla tych ktorzy próbują! -
Flowwer i ja trzymam kciuki
KarenMillen przeczytałam, że masz negatywne testy. Mi 11 dni po transferze trzydniowca też wychodziły testy negatywne, a beta ponad 150 Nie trać nadzieiKarenMillen, Flowwer lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny punkcje robią w Angeliusie w znieczuleniu ogólnym prawda? Gdzies sie pojawiło ze tylko na lekach przeciwbólowych i zamarlam.............................................................
III ICSI - 07.2018
Flower ogromne kciuki za transfer &&&&
-
nick nieaktualny
-
To ja już mam w brzuszku moją fasolkę ♡
Embriolog przyszła i powiedziała że to piękna blastka która przyjdzie na świat za 8 mies ♡♡ trzymam ją za słowo i jak co złożę reklamację
Z 5 zapłodnionych jedną mam w brzuszku( 4AA) 3 są bardzo ładne i będą zamrazac dziś pojedyńczo a ostatni jest tylko trochę po tyle ale ładny.
Wracamy do domu we trójkę ♡♡♡CzterolistnaKoniczyna, Pulginka, KarenMillen, KateHawke, sylvuś, Frelcia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:A do tego też jak przed laparo trzeba lewatywę?
-
Flowwer świetne wiadomości! Niech rośnie pieknie! Odpoczywaj!
Flowwer lubi tę wiadomość
............................................................
III ICSI - 07.2018
KateHawke, dzięki za info teraz rozumiem
-
nick nieaktualny
-
W Angeliusie nie stresują dodatkowo pacjentów, o żadnej lewatywie nie ma mowy hehehe:)
Flowwer ale masz armie:) suuuper! ah, zatem od dzis oficjalnie jesteś w ciaży! A korzystałas z jakichś dodatkowych usług?Pulginka lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Flowwer super!!!!! Trzymam kciuki!!! Pięknie że tyle masz dobrych zarodków.... trzymaj się cieplutko, odpoczywaj i za 10 dni mam nadzieję zobaczyć na tym forum dobrą nowinęPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
ania8306 wrote:Flowwer i ja trzymam kciuki
KarenMillen przeczytałam, że masz negatywne testy. Mi 11 dni po transferze trzydniowca też wychodziły testy negatywne, a beta ponad 150 Nie trać nadziei
2-3 dniowe:
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikaczaKateHawke, Pulginka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄