Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
njut wrote:Weźcie kapcie, koszulkę i ja polecam jeszcze szlafroczek, bo klima daje czadu.
No i podpaski na wszelki wypadek.
W sumie taki sam zestaw jak do laparo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka123 wrote:Z góry przepraszam jak coś źle skopiuje polubię czy coś bo ja naprawdę anty internetowa jestem .
Mam 35 lat i jestem posiadaczką endometriozy 3 st. W Provicie jesteśmy od prawie roku . Ciąża pojawiła się naturalnie ale niestety na krótko ,mój mąż ok więc teraz szukamy problemów w imunologii -
Frelcia_ wrote:Kurde czyli ciąża jest możliwa przy endometriozie 3 st. Naturalna. Super. To z in vitro szanse na 99%
Ale miałam koszmary... był kiedyś horror ze porywali kobiety ciężarne , robili im cesarkę i zostawiali z zaszytym w brzuchu kluczem. Ich zadaniem było pozabijać się nawzajem, wyciągnąć klucz z brzucha i się uwolnić a dziecko najsilniejszej było oddawane niemieckiej rodzinie. W ten sposób wybierano najsilniejsze geny. A potem ta matkę zabijała rodzina która brała jej dziecko, żeby organizacja która to robiła była kryta. Masaaaakraaaaaa.Stokrotka 123 -
Dziewczynki czy któraś z Was kojarzy kto robił badania w Genom w Rudzie śląskiej na NFZ ? Bo gdzieś w tych stronach mi to umknęło , a napewno gdzieś to wyczytałam . Chodzi dokładnie o to co musi być napisane na skierowaniu, bo dzwoniąc do Genom usłyszałam że po jednym poronieniu nie należy się konsultacja i badania na NFZ . I teraz już nie wiem jak to jest .Stokrotka 123
-
KateHawke wrote:A mąż HBA już badał? U ciebie układ krzepnięcia? Mutacje?
Co jeszcze powinniśmy wykonać ?Stokrotka 123 -
nick nieaktualnyStokrotka123 wrote:Na moim przykładzie widać że ciąża z 3 st endometriozy jest możliwa , po laparoskopii w 3 cyklu już byłam w ciąży
Bardzo mi przykro, że źle się skończyło ale mimo wszystko to daje nadzieję, że może się udać! życzę Ci tego bardzo !!
Skoro zaszłaś naturalnie to chyba HBA nie musicie robić, bo ono uniemożliwia naturalną ciążę.. Zróbcie sobie kariotypy z Mężem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 12:08
-
Stokrotka123 wrote:Mąż miał badania które zleciła Dr Marta fragmentacja dna plemnikow i stwierdziła że jest ok i nie trzeba nic więcej badać . Ja mam teraz wykonać badania o których w kilku laboratoriach nawet nie słyszeli na szczęście w Angeliusie wiedzieli o co chodzi więc tam je wykonam m.in Ana, aca,trombofilie.
Co jeszcze powinniśmy wykonać ?
PS. Co do Genomu to nie mam pojęcia ale ogólnie przyjmuje się że dopiero po 3 poronieniach traktują nas poważnie... Niestety taki kraj że raz to przypadek i mamy im tyłka nie zawracać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka123 wrote:KateHawke robiłam ureaplasmę i chlamydię , mykoplazmy nie nic Pani Dr o niej nie mówiła
. Test na trombofilię będę robić jakoś w ciągu 2 tygodni . Czy mąż powinien też zrobić czy tylko ja ?
-
Stokrotka123 wrote:Dziewczynki czy któraś z Was kojarzy kto robił badania w Genom w Rudzie śląskiej na NFZ ? Bo gdzieś w tych stronach mi to umknęło , a napewno gdzieś to wyczytałam . Chodzi dokładnie o to co musi być napisane na skierowaniu, bo dzwoniąc do Genom usłyszałam że po jednym poronieniu nie należy się konsultacja i badania na NFZ . I teraz już nie wiem jak to jest .
-
didik34 wrote:Dziewczyny u mnie dziś znajomy kolor luteiny... siedzę właśnie w szpitalu i czekam na wynik bety. Wierzyć mi się nie chce w to wszystko ...